TEFAL ROBUSTO Μαγειρικά σκεύη από χυτό αλουμίνιο

ROBUSTO Μαγειρικά σκεύη από χυτό αλουμίνιο Στιβαρό από κάθε άποψη

Μην κάνετε ποτέ συμβιβασμούς στα μαγειρικά σκεύη: Με το Robusto, με τα ιδιαίτερα σχήματα, την στιβαρή κατασκευή, την ανθεκτική αντικολλητική επίστρωση και τις ενισχυμένες λαβές θα έχετε ένα μαγειρικό σκεύος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του εντατικού καθημερινού μαγειρέματος. Ιδανικό για εμπνευσμένα γεύματα, θα εντυπωσιάσει την οικογένεια και τους φίλους εξασφαλίζοντας ιδανικά μαγειρικά αποτελέσματα.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕΙΡΑΣ

Στιβαρό από κάθε άποψη

Από την εστία μέχρι το φούρνο, ανακαλύψτε τα σκεύη που είναι φτιαγμένα για να χειρίζονται και να ανταπεξέρχονται στο εντατικό μαγείρεμα και σε εμπνευσμένες συνταγές. Κατασκευασμένα από στιβαρό χυτό αλουμίνιο, τα σκεύη Robusto διαθέτουν στιβαρό σώμα και ενισχυμένη βάση και πλαϊνά, για ομοιόμορφο μαγείρεμα και γευστικά αποτελέσματα. Η αντικολλητική τους επίστρωση ενισχυμένη με τιτάνιο υπόσχεται τέλειο ψήσιμο καθώς και εύκολο καθάρισμα σε όλες τις αγαπημένες σας συνταγές. Στιβαρά από κάθε άποψη, η ενισχυμένη λαβή είναι πλήρως ενσωματωμένη στο σώμα σαν να είναι κατασκευασμένη από ένα ενιαίο κομμάτι, χωρίς κίνδυνο χαλάρωσης ή θραύσης, ενώ τα έξυπνα χαρακτηριστικά όπως το χείλος σερβιρίσματος και η ένδειξη θερμότητας Thermo-Signal™ παρέχουν απόλυτη άνεση. Πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και είναι συμβατά με όλες τις εστίες μαγειρέματος, συμπεριλαμβανομένων των επαγωγικών εστιών. Το Robusto δεν γνωρίζει όρια!
Βασικά
 • Στιβαρό από κάθε άποψη

  Η ενισχυμένη βάση, η στιβαρή λαβή και το εξαιρετικά ανθεκτικό σχήμα και σώμα συνδυάζονται ώστε τα Robusto να είναι ανθεκτικά μαγειρικά σκεύη προσφέροντας άνεση και εξαιρετικά μαγειρικά αποτελέσματα.

 • Τεχνολογία Thermo-Signal™

  Η τεχνολογία Thermo-Signal™, εξασφαλίζει νόστιμα γεύματα με τέλειο χρώμα, υφή και γεύση κάθε φορά, χάρη στην ένδειξη που γίνεται ομοιόμορφα κόκκινη όταν το τηγάνι φτάσει στην ιδανική θερμοκρασία έναρξης μαγειρέματος.

 • Αντικολλητική επίστρωση τιτανίου

  Εξοπλισμένη με ένα πρόσθετο στρώμα φινιρίσματος, αυτή η επίστρωση υψηλής ποιότητας διαρκεί έως και 3 φορές περισσότερο από την τυπική επίστρωση τιτανίου της Tefal—για απόδοση που αντέχει ακόμη και στο πιο εντατικό μαγείρεμα.

 • Ασφαλής αντικολλητική επίστρωση

  Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για ασυμβίβαστα πρότυπα ασφάλειας, όλες οι αντικολλητικές επιστρώσεις που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα είναι απαλλαγμένες από PFOA, μόλυβδο και κάδμιο. Οι δοκιμές πραγματοποιούνται από εξωτερικά ανεξάρτητα εργαστήρια με αυστηρότερους ελέγχους από αυτούς που απαιτούνται από τους ισχύοντες κανονισμούς για τα υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

 • Ομοιόμορφο μαγείρεμα

  Τέλεια διάχυση θερμότητας και ομοιόμορφα μαγειρεμένα αποτελέσματα κάθε μέρα χάρη στην ενισχυμένη βάση, αποτρέποντας και την παραμόρφωση με την πάροδο του χρόνου.

 • Βολικό χείλος σερβιρίσματος

  Εξασφαλίζοντας μια απροβλημάτιστη, άνετη εμπειρία μαγειρέματος, ο ειδικός σχεδιασμός περιλαμβάνει ενσωματωμένα χείλη σερβιρίσματος για σερβίρισμα με απόλυτη ακρίβεια και ευκολία.

 • Ενσωματωμένες στιβαρές λαβές

  Η εξαιρετικά στιβαρή λαβή είναι πλήρως ενσωματωμένη στο σώμα του Robusto με μονοκόμματη, ενιαία εμφάνιση που δεν θα χαλαρώσει και με εξαιρετική ανθεκτικότητα με την πάροδο του χρόνου.

 • Ενσωματωμένες στιβαρές πλευρικές λαβές

  Ο έξυπνος σχεδιασμός περιλαμβάνει ενσωματωμένες πλευρικές λαβές που εξασφαλίζουν καλύτερο κράτημα, μεγαλύτερο έλεγχο και ευκολότερο μαγείρεμα κάθε μέρα.

 • Βολικό καπάκι

  Η έξυπνη σχεδίαση του καπακιού κάνει το μαγείρεμα πιο εύκολο καθημερινά, ελευθερώνοντας χώρο στην επιφάνεια εργασίας με το έξυπνο στήριγμα ενώ παράλληλα εξασφαλίζει εύκολη αποστράγγιση.

 • Ενδείξεις στάθμης υψηλής ακρίβειας στο εσωτερικό

  Το μαγείρεμα δεν ήταν ποτέ πιο απλό, με ευανάγνωστες ενσωματωμένες ενδείξεις μέτρησης που εξασφαλίζουν απόλυτη ακρίβεια κατά το μαγείρεμα.

 • Κατάλληλο και για πλυντήριο πιάτων

  Μαγειρικά σκεύη σαν καινούρια ακόμα και με εντατικό μαγείρεμα, με σχεδιασμό που πλένεται στο πλυντήριο πιάτων για απόλυτη ευκολία.

 • Συμβατότητα

  Συμβατότητα με όλες τις εστίες μαγειρέματος για απόλυτη ευελιξία: αέριο, ηλεκτρική, κεραμική και επαγωγική.

 • Tefal: N°1 παγκοσμίως στα μαγειρικά σκεύη*

  Η Tefal κάνει τα πάντα για να σας προσφέρει τέλεια μαγειρικά αποτελέσματα κάθε φορά που μπαίνετε στην κουζίνα – άλλος ένας λόγος για να επιλέξετε την Tefal! *Πηγή: Euromonitor International Limited, έκδοση «Home and Garden» του 2021, αξία της επωνυμίας σχετικά με τη λιανική διάθεση για το 2020.

Συνταγές
Χαρακτηριστικά
Υλικό ΧΥΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ  
Πηγή θερμότητας ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΕΣΤΙΑ - ΑΕΡΙΟΥ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ - ΚΕΡΑΜΙΚΗ - ΑΛΟΓΟΝΟΥ  
Συμβατότητα φούρνου ΝΑΙ, ΜΕΧΡΙ 175°C  
Πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων ΝΑΙ  
Εσωτερική επίστρωση/φινίρισμα ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ  
Όνομα Εσωτερικής Επίστρωσης - τηγάνια TITANIUM 3X  
Χρώμα εσωτερικής επίστρωσης 1 ΜΑΥΡΟ  
Thermo-Spot (Δείκτης θερμοκρασίας) POTS AND PANS  
Εξωτερική επίστρωση/φινίρισμα ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ  
Τύπος πυθμένα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ  
Άκρο σερβιρίσματος ΝΑΙ  
Τύπος λαβής Σταθερό  
Cooking surface Non stick  
Cooking style Expert cooking  
Product specificity Pouring Spouts  
Οδηγίες & Εγχειρίδια