Αριθμός ατόμων
Κόστος
Δυσκολία
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Μαγειρέψτε τα νουντλς σε βραστό αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίστε καλά και βάλτε τα στην άκρη.
Βάλτε το γουόκ στη φωτιά και αφήστε το να κάψει πολύ. Έπειτα προσθέστε λίγο ηλιέλαιο και τις λωρίδες από το μοσχάρι. Βάλτε αλάτι και πιπέρι και τηγανίστε το κρέας για ένα λεπτό έως ότου ροδίσει ελαφρώς από όλες τις πλευρές.
Βγάλτε το από το τηγάνι σε ένα πιάτο και διατηρήστε το ζεστό.
Προσθέστε λίγο ακόμα ηλιέλαιο και προσθέστε το ψιλοκομμένο κλωνάρι κόλιανδρο, τζίντζερ, σκόρδο, τσίλι, πιπεριά και κολοκυθάκι. Τηγανίστε για ένα λεπτό έως ότου ροδίσει ελαφρώς και έπειτα προσθέστε τα στραγγισμένα νουντλς και το μέλι.
Τηγανίστε έως ότου να γίνουν ωραία και ζεστά τα νουντλς, έπειτα προσθέστε το μαγειρεμένο μοσχάρι και τυχόν υπόλοιπο ζουμί στο πιάτο και ρίξτε τη σόγια σως, το σησαμέλαιο και τον χυμό από τα λάιμ, για να εξισορροπήσετε τις γεύσεις.
Πασπαλίστε με τα φύλλα κόλιανδρου πριν σερβίρετε.