Αριθμός ατόμων
Κόστος
Δυσκολία
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Εκτέλεση
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Σοτάρετε τα πολύχρωμα τοματίνια για 3-4 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και όταν είναι έτοιμα τα αποσύρετε από το τηγάνι. Ξαναβάζετε το τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε τις άλλες 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Πασπαλίζετε τις μπριζόλες με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και θωρακίζετε τις μοσχαρίσιες μπριζόλες καλά και από τις 2 μεριές. Όταν οι μοσχαρίσιες πάρουν καλό χρώμα προσθέτετε το βούτυρο μαζί με τις σκελίδες του σκόρδου, το δενδρολίβανο και τα πολύχρωμα πιπέρια και καθώς λιώνει το βούτυρο με ένα κουτάλι περιχύνετε τις μοσχαρίσιες με το βούτυρο συνεχόμενα. Όταν οι μοσχαρίσιες είναι έτοιμες τις αποσύρετε από το τηγάνι, τις τοποθετείτε πάνω σε χαρτί κουζίνας να απορροφήσει τα περιττά λιπαρά και τις αφήνετε να ξεκουραστούν για 4-5 λεπτά. Σερβίρετε σε ατομικά πιάτα τις μοσχαρίσιες μπριζόλες μαζί με τα σοταρισμένα πολύχρωμα τοματίνια.