Η περίοδος εγγύησης στη Ελλάδα για ολόκληρη τη σειρά προϊόντων Tefal είναι 2 χρόνια.
Η 2ετής εγγύηση Tefal καλύπτει μόνο οικιακή και ιδιωτική χρήση. Για όλες τις άλλες χρήσεις, περιορίζεται στην εμπορική εγγύηση 1 έτους. Για να δείτε τους όρους εγγύησης για τη συσκευή σας, επιλέξτε μία από τις παρακάτω κατηγορίες.
 

Πώς μπορώ να επισκευάσω την ηλεκτρική μου συσκευή όταν καλύπτεται από εγγύηση; 

 • Η συσκεύη σας αγοράστηκε από έναν επίσημο αντιπρόσωπο: πηγαίνετε το προϊόν σε έναν από τους επισκευαστές μας που είναι πλησιέστερα στο σπίτι σας κάνοντας κλικ εδώ, για να επωφεληθείτε από τη δέσμευσή μας για επισκευή.
 • Ή πηγαίνετέ το στο σημείο πώλησης από όπου το αγοράσατε (ή επικοινωνήστε με τον πωλητή εάν το αγοράσατε μέσω Διαδικτύου).

Πώς μπορώ να επισκευάσω την ηλεκτρική μου συσκευή όταν δεν καλύπτεται πια από εγγύηση; 

 • Επισκευάστε την ηλεκτρική σας συσκευή μόνοι σας συμβουλευόμενοι τις Συχνές Ερωτήσεις μας.
 • Ή πηγαίνετε τη συσκευή σε έναν από τα εξουσιοδοτημένα σέρβις μας. Μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο κάνοντας κλικ εδώ.

Μικρές οικιακές ηλεκτρικές συσκευές

Δεν βρήκατε τις πληροφορίες που ζητήσατε; Επικοινωνία

Είδη μαγειρικής, σκεύη ψησίματος και χύτρες ταχύτητας

Δεν βρήκατε τις πληροφορίες που ζητήσατε; Επικοινωνία

Αξεσουάρ, ανταλλακτικά, εργαλεία, δοχεία υγρών και φαγητοδοχεία

Δεν βρήκατε τις πληροφορίες που ζητήσατε; Επικοινωνία

Το αίτημά σας αφορά ένα μαγειρικό σκεύος 

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες στην εγγύηση:
 • Το σκεύος σας αγοράστηκε από κατάστημα λιανικής με την επωνυμία μας: επιστρέψτε το σκεύος στο σημείο πώλησης από όπου το αγοράσατε (ή επικοινωνήστε με τον πωλητή εάν το αγοράσατε μέσω Διαδικτύου),
 • Το σκεύος σας αγοράστηκε από τον ιστότοπό μας: για να διευκολυνθεί η επεξεργασία του αιτήματός σας, στείλτε μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας:
 • απόδειξη αγοράς
 • φωτογραφία του σκεύους σας (εσωτερικά και εξωτερικά εάν χρειάζεται)
Τα μαγειρικά σκεύη δεν μπορούν να επισκευαστούν και επομένως δεν επισκευάζονται.

Τι είναι η διεθνής εγγύηση; 

 • Είναι εγγύηση που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματά της, ανεξάρτητα από τη χώρα αγοράς του προϊόντος και διαμονής, σε όλες τις χώρες που αναφέρονται στο παραπάνω κατάλογο.
 • Ωστόσο, η περίοδος εγγύησης του προϊόντος μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα. Σε αυτήν την περίπτωση, λαμβάνεται υπόψη η χώρα αγοράς για να προσδιοριστεί η διάρκεια της εγγύησης.

Τι είναι η 15ετής δέσμευσης επισκευής σε χαμηλό κόστος; 

Το κόστος των ανταλλακτικών σε χαμηλή τιμή και η διαθεσιμότητα ενός δικτύου εξουσιοδοτημένων κέντρων σέρβις αποτελούν μέρος της 15ετούς δέσμευση Επισκευής.
 • Το καπάκι της συσκευής σας Tefal δεν κλείνει πλέον και η συσκευή σας δεν καλύπτεται πλέον από την εγγύηση; Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ξανά ολόκληρη τη συσκευή! Μπορείτε να παραγγείλετε το καπάκι στο Κατάστημά Εξαρτημάτων μας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε το προϊόν σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και η Φύση θα σας ευχαριστεί!
 • Το κόστος των ανταλλακτικών , καθώς και η διαθεσιμότητα ενός δικτύου εξουσιοδοτημένων κέντρων σέρβις για την πραγματοποίηση επισκευών, αποτελούν επίσης μέρος της δέσμευσής μας να επισκευάζουμε τα προϊόντα μας για 15 χρόνια σε χαμηλό κόστος.