Αριθμός ατόμων
Κόστος
Δυσκολία
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε τις τομάτες σε μικρά κυβάκια και σε ένα μικρό μπολ σπάτε τα αυγά και τα χτυπάτε καλά με ένα πιρούνι. Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε μέσα το ελαιόλαδο. Σοτάρετε την ψιλοκομμένη τομάτα μέχρι να βγάλει τα υγρά της και προσθέτετε τα αυγά. Πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε με ένα σύρμα μέχρι να μαγειρευτούν τα αυγά. Όταν τα αυγά είναι έτοιμα, πασπαλίζετε με την φέτα χοντροσπασμένη και την φρέσκια ψιλοκομμένη ρίγανη, ανακατεύετε μία τελευταία φορά και σερβίρετε.