Αριθμός ατόμων
Κόστος
Δυσκολία
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Σε ένα κατσαρολάκι Tefal 20 cm, ζεστάνετε το ελαιόλαδο και μαγειρέψτε απαλά το λιωμένο σκόρδο και κρεμμύδι για περίπου 3 λεπτά για να μαλακώσουν. Προσθέστε τις ντομάτες, τις λιωμένες αποξηραμένες πιπεριές τσίλι και τη ρίγανη.
Λιώστε τις ντομάτες με το πίσω μέρος ενός κουταλιού. Σκεπάστε και σιγοβράστε για 20 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά, έως ότου πήξει και δέσει αρκετά η σάλτσα. Εν τω μεταξύ, βάλτε αρκετό αλατισμένο νερό να βράσει σε μια κατσαρόλα για ζυμαρικά Tefal 20 cm. Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά όπως αναγράφεται στο πακέτο ή έως ότου γίνουν αλ ντέντε και στραγγίστε τα.
Σερβίρετε σε ζεστά μπολ και βάλτε από πάνω τη σάλτσα. Πασπαλίστε με ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό και μαϊντανό, καθώς και παρμεζάνα.