Αριθμός ατόμων
Κόστος
Δυσκολία
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Αφαιρέστε το δέρμα από τα φιλέτα στήθους κοτόπουλου. Αναμείξτε όλα τα συστατικά της μαρινάδας μαζί σε ένα μεγάλο δοχείο.
Βάλτε και γυρίστε το κοτόπουλο ώστε να επικαλυφθεί με το μείγμα. Καλύψτε το και βάλτε το στο ψυγείο για 15 λεπτά.
Εν τω μεταξύ φτιάξτε την τραγανή σάλτσα. Σε ένα δοχείο αναμείξτε όλα τα λαχανικά και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά μαζί. Φτιάξτε ένα ντρέσινγκ χρησιμοποιώντας το ελαιόλαδο και τον χυμό λάιμ, ρίξτε το στη σάλτσα και ανακατέψτε.
Ψήστε το κοτόπουλο σε ελαφρώς λαδωμένο αντικολλητικό τηγάνι Tefal για περίπου 15-20 λεπτά έως ότου ψηθεί καλά και γίνει καυτό.
Σερβίρετε το κοτόπουλο με τη σάλτσα.