Αριθμός ατόμων
Κόστος
Δυσκολία
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Ρίξτε όλο το φυτικό λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι ή μεγάλη φριτέζα, ζεστάνετέ το στους 150 °C.
Ζεματίστε τις κομμένες πατάτες στο λάδι για περίπου 4 λεπτά ή έως ότου μαλακώσουν αλλά χωρίς να αλλάξουν χρώμα.
Αναμείξτε το αλεύρι και την μπύρα, ανακατέψτε μέσα και τους κρόκους και έπειτα ενσωματώστε και τα ασπράδια.
Ανεβάστε τη θερμοκρασία στους 170 °C και έπειτα ολοκληρώστε τα πατατάκια τηγανίζοντάς τα μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Βουτήξτε το ψάρι στο κουρκούτι και τηγανίστε για λίγα λεπτά με τα πατατάκια μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Στραγγίστε το σε χαρτί κουζίνας, ρίξτε επάνω αλάτι και σερβίρετε με ψωμί και βούτυρο, αγγουράκια τουρσί και αυγά τουρσί!