TEFAL PRO EXPRESS VISION Σύστημα σιδερώματος GV9820

PRO EXPRESS VISION Σύστημα σιδερώματος GV9820 Το Pro Express Vision φωτίζει τον δρόμο σας για αξεπέραστα αποτελέσματα
Το σύστημα σιδερώματος Tefal Pro Express Vision παρέχει τον απόλυτο συνδυασμό πανίσχυρης εκτόξευσης ατμού και έξυπνου σχεδιασμού, για ευκολότερη φροντίδα των ρούχων με τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Το σύστημα Smart LED Vision βελτιώνει την εμπειρία σιδερώματος, με μια λυχνία στην άκρη του σίδερου που προσφέρει απόλυτη ορατότητα οπουδήποτε κι αν σιδερώνετε μες στο σπίτι. Κρατήστε στο χέρι σας την εξαιρετικά ισχυρή τεχνολογία υψηλής πίεσης ατμού, με μια σειρά από εξαιρετικά χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν όλες τις ανάγκες φροντίδας των ρούχων σας.

Κωδικός: GV9820E0

PRO EXPRESS VISION Σύστημα σιδερώματος GV9820

Τέλεια φροντίδα ρούχων, πιο εύκολα από ποτέ: Το σύστημα σιδερώματος Tefal Pro Express Vision Steam παρέχει αρκετή πανίσχυρη εκτόξευση ατμού για όλες τις ανάγκες σιδερώματος, με βελτιωμένη τεχνολογία για καλύτερη εμπειρία φροντίδας των ρούχων μέρα με τη μέρα. Εξοπλισμένο με το πρωτοποριακό σύστημα Smart LED Vision, μια λυχνία στην άκρη του σίδερου ανάβει αυτόματα όταν το σίδερο βρίσκεται σε οριζόντια θέση, για τέλεια ορατότητα παντού - σε οποιοδήποτε δωμάτιο, ανεξάρτητα από τον φωτισμό του χώρου. Αυτό το καινοτόμο σύστημα εξασφαλίζει απαλότερη και ευκολότερη φροντίδα ρούχων με τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Ο έξυπνος σχεδιασμός συνδυάζεται με εξαιρετικά ισχυρή απόδοση ατμού: συνεχής παραγωγή ατμού έως και 180 γρ./λεπτό, εκτόξευση ατμού 750 γρ./λεπτό ακόμη και για τις πιο δύσκολες ζάρες και πίεση ατμού έως και 9 bar. Ένα πλήρες φάσμα χαρακτηριστικών ολοκληρώνει το τέλειο σύστημα σιδερώματος: 2 σε 1 σιδέρωμα και ατμός για περισσότερο χρόνο σιδερώματος και για μικροδιορθώσεις της τελευταίας στιγμής, τεχνολογία Smart Steam και πολλά άλλα.
Βασικά
 • Smart LED vision

  Μια λυχνία LED στην άκρη του σίδερου ανάβει αυτόματα όταν το σίδερο βρίσκεται σε οριζόντια θέση φωτίζοντας τον δρόμο σας, για αξεπέραστα αποτελέσματα σιδερώματος παντού - σε οποιοδήποτε δωμάτιο, ανεξάρτητα από τον φωτισμό.

 • Τεχνολογία υψηλής πίεσης

  Η προηγμένη τεχνολογία παρέχει απόλυτη ισχύ ατμού: Συνεχής παραγωγή ατμού έως και 180 γρ./λεπτό, εκτόξευση ατμού 750 γρ./λεπτό για τις δύσκολες ζάρες και πίεση ατμού έως και 9 bar.

 • Αυτόματη παραγωγή ατμού

  Το τέλειο σιδέρωμα έγινε εύκολη υπόθεση: Απολαύστε το σύστημα Smart Steam, για αυτόματη απελευθέρωση ατμού όταν ξεκινάτε το σιδέρωμα και διακοπή όταν το σίδερο είναι σε όρθια θέση.

 • Ευελιξία

  Μια 2 σε 1 λύση σιδερώματος και ατμού, για συνεχόμενο σιδέρωμα ή μικροδιορθώσεις της τελευταίας στιγμής - για να δείχνετε υπέροχοι στη στιγμή, ιδίως εκείνα τα πρωινά μέσα στη βιασύνη

 • Απόδοση που διαρκεί στον χρόνο

  Το αποκλειστικό αφαιρούμενο σύστημα συλλογής αλάτων συλλέγει έως και 10 φορές περισσότερα άλατα*, διασφαλίζοντας πανεύκολη συντήρηση και απόδοση που διαρκεί. *εξωτερική δοκιμή

 • Χειριστήρια στη λαβή

  Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις ατμού απευθείας στη λαβή, για εξαιρετική άνεση και ομαλό χειρισμό.

 • Αθόρυβη τεχνολογία

  Η βελτιωμένη αθόρυβη τεχνολογία προσφέρει ένα σύστημα σιδερώματος που είναι έως και δύο φορές πιο αθόρυβο*, για φροντίδα ρούχων με απόλυτη άνεση. *σε σύγκριση με την προηγούμενη σειρά GV92 από τον ίδιο κατασκευαστή

 • Ευκολότερο και γρηγορότερο σιδέρωμα

  Η πλάκα Durilium AirGlide Autoclean εξασφαλίζει τη βέλτιστη κατανομή του ατμού για αποτελέσματα υψηλής απόδοσης, ενώ η επίστρωση Autoclean διατηρεί την πλάκα καθαρή και σε τέλεια κατάσταση για περισσότερο χρονικό διάστημα.

 • Αφαιρούμενο δοχείο νερού

  Αφαιρούμενο δοχείο νερού υψηλής χωρητικότητας που προσφέρει έως και 90 λεπτά σιδερώματος, με πανάλαφρο σχεδιασμό και εύκολη πλήρωση.

 • Προστασία από το στάξιμο

  Η λειτουργία προστασίας από το στάξιμο εμποδίζει το νερό να στάξει και να λερώσει τα ρούχα σας, για ρούχα αψεγάδιαστα και χωρίς λεκέδες.

Χαρακτηριστικά
ΑΤΜΟΣ & ΑΠΟΔΟΣΗ
Ισχύς (W) 3000  W
Ρυθμιζόμενος ατμός 180  g/min
Εκτόξευση ατμού (boost) 750  g/min
Πίεση ατμού 9  bar
Κάθετος ατμός    
Ρύθμιση ατμού και θερμοκρασίας Ηλεκτρονική ρύθμιση 5 βαθμίδων  
Χρόνος προθέρμανσης 2  min
Μπόιλερ υψηλής πίεσης    
ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ
Τεχνολογία πλάκας Durilium Airglide Autoclean  
Ολισθηρότητα πλάκας *****  
Αντοχή πλάκας στα γδαρσίματα *****  
Συνεχής εξαγωγή ατμού Από τη μύτη, το πλάι και το κέντρο  
Μύτη ακριβείας    
Συγκέντρωση ριπής ατμού στη μύτη της πλάκας    
ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ
Λαβή Comfort    
Αθόρυβη τεχνολογία    
Στοπ ροής    
Αυτόματη απενεργοποίηση    
Σύστημα κλειδώματος    
Χωρητικότητα δοχείου νερού 1.2  L
Σταθερή βάση    
Δοχείο νερού Αποσπώμενο  
Ανιχνευτής κενού δοχείου    
Συνεχής πλήρωση    
Αποθήκευση καλωδίου Καλώδιο ατμού  
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Συλλέκτης αλάτων    
Λειτουργία αντιμετώπισης αλάτων Αποσπώμενος συλλέκτης αλάτων  
Ειδοποίηση για άλατα    
ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Χρώματα Μαύρο και χρυσό  
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Επιλέξτε μια σιδερώστρα με ρυθμιζόμενο ύψος ώστε να την προσαρμόζετε στα μέτρα σας. Θα πρέπει να είναι σταθερή και στιβαρή ώστε να μπορείτε να τοποθετείτε επάνω της τη συσκευή σιδερώματος.
Η σιδερώστρα θα πρέπει να έχει οπές ώστε να επιτρέπει στον ατμό να περνά από τις ίνες του υφάσματος για να το μαλακώνει και να διευκολύνει το σιδέρωμα. Το σιδερόπανο πρέπει επίσης να είναι κατάλληλο ώστε να επιτρέπει τη διέλευση του ατμού.

Αυτή η λειτουργία σάς παρέχει τη δυνατότητα να σιδερώνετε υφάσματα επί τόπου ή σε κρεμάστρα. Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, ρυθμίστε το κουμπί θερμοκρασίας του σίδερου στη μέγιστη θέση.

• Αφήστε το ύφασμα σε μια κρεμάστρα και τραβήξτε το απαλά με το ένα χέρι.

•Πατάτε διακεκομμένα το κουμπί ελέγχου του ατμού και μετακινείτε το σίδερο από επάνω προς τα κάτω Επειδή ο παραγόμενος ατμός είναι πολύ ζεστός, μαλακώνει τις ίνες και αφαιρεί τις πτυχώσεις.

Σημείωση: Μην χρησιμοποιείτε τη κατακόρυφη λειτουργία ατμού σε ρούχα που φοράει κάποιος.

Ναι, επειδή ο ατμός παράγεται σε ξεχωριστό σημείο, μακριά από την πλάκα του σίδερου. Έτσι μπορείτε να έχετε ατμό στη χαμηλότερη ρύθμιση θερμοκρασίας, π.χ. για τα μεταξωτά. Ωστόσο, όταν ο έλεγχος θερμοκρασίας του σίδερου ρυθμίζεται στο χαμηλότερο επίπεδο πρέπει επίσης να ρυθμίσετε τον πίνακα ελέγχου της απόδοσης ατμού (ανάλογα με το μοντέλο) στη χαμηλή θέση, διαφορετικά ενδέχεται να εμφανιστούν σταγονίδια στον ατμό.
Για να αποφύγετε τις φθορές στην πλάκα, ακολουθήστε την εξής συμβουλή: - Να τοποθετείτε πάντα το σίδερό σας όρθιο ή στη βάση του (ανάλογα με το μοντέλο), - Αποφεύγετε να σιδερώνετε επάνω από αιχμηρά στοιχεία (κουμπιά, φερμουάρ, κ.λπ.), - Μην καθαρίζετε ποτέ την πλάκα του σίδερού σας με λειαντικά σφουγγάρια ή σύρμα.
Σε κάποια υφάσματα, και ιδίως στα σκουρόχρωμα, μπορούν να εμφανιστούν γυαλάδες. Σας συμβουλεύουμε να σιδερώνετε τα σκουρόχρωμα υφάσματα από την ανάποδη και με τη σωστή θερμοκρασία. Εάν σιδερώνετε υφάσματα μικτής σύνθεσης, ρυθμίστε τη θερμοκρασία ανάλογα με το πιο ευαίσθητο υλικό.
Νερό από τη βρύση:
Η συσκευή σας έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με νερό από τη βρύση. Εάν το νερό της περιοχής σας είναι πολύ σκληρό (σκληρότητα υψηλότερη από 30°f ή 17°dH ή 21°e), αναμείξτε 50% νερό από τη βρύση και 50% αποσταγμένο νερό (που διατίθεται στα καταστήματα).
Σε ορισμένες παράκτιες περιοχές, η περιεκτικότητα του νερού σε άλατα ενδέχεται να είναι υψηλή. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείτε αποκλειστικά αποσταγμένο νερό.

Αποσκληρυντής νερού:
Υπάρχουν διάφοροι τύποι αποσκληρυντή νερού και το νερό στους περισσότερους από αυτούς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη γεννήτρια ατμού. Ωστόσο, ορισμένοι αποσκληρυντές νερού, ειδικά εκείνοι που χρησιμοποιούν χημικά όπως το αλάτι, μπορούν να προκαλέσουν λευκές ή καφέ κηλίδες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση των κανατών με φίλτρο.
Εάν διαπιστώσετε αυτό το είδος προβλήματος, συνιστούμε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε νερό από τη βρύση χωρίς επεξεργασία ή εμφιαλωμένο νερό.

Να θυμάστε:
Ποτέ μην χρησιμοποιείτε το νερό της βροχής, καθαρό απιονισμένο νερό ή καθαρό αποσταγμένο νερό από καταστήματα ή νερό που περιέχει πρόσθετες ουσίες (όπως άμυλο ή νερό για οικιακές συσκευές). Τέτοιες πρόσθετες ουσίες ίσως επηρεάσουν τις ιδιότητες του ατμού και, σε υψηλές θερμοκρασίες, ίσως σχηματίσουν αποθέσεις στον θάλαμο της γεννήτριας ατμού, οι οποίες είναι πιθανό ότι θα προκαλέσουν κηλίδες στα πλυμένα ρούχα και πρόωρη γήρανση της συσκευής.
Πριν από οποιαδήποτε συντήρηση, να βεβαιώνεστε ότι η συσκευή δεν είναι στην πρίζα και η πλάκα, ο λέβητας και η βάση του σίδερου έχουν κρυώσει (τουλάχιστον 2 ώρες μετά το σιδέρωμα). Μην χρησιμοποιείτε κανένα προϊόν συντήρησης ή αφαλάτωσης για να καθαρίσετε την πλάκα ή τη μονάδα βάσης. Μην βάζετε ποτέ το σίδερο ή τη μονάδα βάσης του κάτω από βρύση με τρεχούμενο νερό. Καθαρισμός της μονάδας βάσης: • Σκουπίζετε κατά καιρούς τα πλαστικά μέρη με ελαφρά υγρό, μαλακό πανί. Συντήρηση του λέβητα (μία φορά τον μήνα): • Σημείωση: Για να παρατείνετε τη αποδοτικότητα του λέβητα και να αποφύγετε τον σχηματισμό στρώματος αλάτων, πρέπει να ξεπλένετε τον λέβητα ανά 10 χρήσεις (περίπου μία φορά τον μήνα). • Ελέγξτε αν η γεννήτρια είναι κρύα και δεν ήταν στην πρίζα για περισσότερες από 2 ώρες. • Χαλαρώστε αργά το πώμα του λέβητα. Εάν ο λέβητας της γεννήτριάς σας διαθέτει ράβδο κατά των αλάτων, βγάλτε την και ξεπλύνετέ την κάτω από τη βρύση προτού την τοποθετήσετε ξανά στο λέβητα. • Χρησιμοποιήστε μια κανάτα για να γεμίσετε το λέβητα με νερό της βρύσης κατά τα 3/4 • Ανακινήστε ελαφρά τη μονάδα βάσης για μερικά δευτερόλεπτα και μετά αδειάστε την στο νεροχύτη. • Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα συνιστάται να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία. Εάν κατοικείτε σε περιοχή με σκληρό νερό, διεξάγετε συχνότερα αυτή τη διαδικασία. Κυρίως μην χρησιμοποιείτε κανένα προϊόν αφαλάτωσης για να καθαρίσετε το λέβητα, επειδή αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει ζημίες.
Η διαδικασία αφαλάτωσης δεν είναι απαραίτητη για την ατμογεννήτρια, ωστόσο, θα μπορούσατε να ξεπλένετε τον λέβητα κάθε 10 χρήσεις (ανατρέξτε στις οδηγίες χρήσης). Μην χρησιμοποιείτε ποτέ προϊόντα αφαλάτωσης ή ξύδι όταν ξεπλένετε τον λέβητα: υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ζημιά. - Μοντέλα με συλλέκτη αλάτων: Ξεπλύνετε τον συλλέκτη αλάτων κάτω από τρεχούμενο νερό. Την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε την γεννήτριά σας, πατήστε το κουμπί επανεκκίνησης «restart» για να σβήσει η πορτοκαλί λυχνία του συστήματος «Anti-calc» (ανάλογα με το μοντέλο). - Μοντέλα χωρίς συλλέκτη αλάτων: Ξεπλύνετε τον λέβητα. Την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε την γεννήτριά σας, πατήστε το κουμπί επανεκκίνησης «restart» για να σβήσει η πορτοκαλί λυχνία του συστήματος «Anti-calc» (ανάλογα με το μοντέλο).
Η πλάκα Durillium:
Καθαρίζετε τακτικά την πλάκα με νωπό, μη μεταλλικό σφουγγάρι. Για ευκολότερο, μη διαβρωτικό καθαρισμό της πλάκας του σίδερου χρησιμοποιείτε νωπό σφουγγάρι στην πλάκα όσο αυτή είναι ζεστή.
Εάν δυσκολεύεστε να αφαιρέσετε τη βρωμιά, χρησιμοποιήστε την ειδικά σχεδιασμένη για τον καθαρισμό των πλακών Durillium ράβδο.

Η πλάκα από ανοξείδωτο ατσάλι:
Καθαρίζετε την πλάκα του σίδερού σας όταν είναι κρύα με νωπό πανί ή μη λειαντικό σφουγγάρι.

Η αυτοκαθαριζόμενη πλάκα:
Συνιστάται να χρησιμοποιείτε μαλακό, νωπό πανί στη ζεστή πλάκα, ώστε να μην προκληθούν ζημίες στην επιφάνεια.
Προσοχή: Η χρήση ενός προϊόντος καθαρισμού σίδερου θα προκαλέσει ζημίες στην αυτοκαθαριζόμενη επίστρωση της πλάκας.
Όχι. Όταν ενεργοποιείτε ή χρησιμοποιείτε την γεννήτρια ατμού μπορεί να ακούσετε έναν ήχο άντλησης ή κραδασμού μαζί με ένα «κλικ». Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και είναι απλώς η αντλία που ρίχνει νερό στον λέβητα ή η βαλβίδα ατμού που ανοίγει.
Μετά το ξέπλυμα του λέβητα, πρέπει να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί επανέναρξης για περίπου 3 δευτερόλεπτα, ώστε να σταματήσει να αναβοσβήνει η λυχνία.
Το πώμα της βαλβίδας κατά των αλάτων μπορεί να μην έχει σφιχτεί σωστά ή να έχει καταστραφεί το λάστιχο στεγανοποίησης στο εσωτερικό του πώματος.
Ναι. Ωστόσο, εάν παρατηρήσετε ότι το καλώδιο ατμού έχει υποστεί φθορά, φροντίστε για την επισκευή του από εξουσιοδοτημένο επισκευαστή.
Ρυθμίστε τον έλεγχο θερμοκρασίας του σίδερου ανάλογα με τον τύπο υφάσματος που θα σιδερώσετε και ρυθμίστε την απόδοση ατμού (εάν η ρύθμιση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας είναι στα Συνθετικά, η ρύθμιση για τον έλεγχο του ατμού πρέπει να είναι στο MIN).
Αυτό είναι φυσιολογικό. Το σίδερό σας παράγει πολύ ατμό. Αυτός ο ατμός υγροποιείται στη σανίδα. Ορισμένες σταγόνες ίσως εμφανίστηκαν κάτω από τη σανίδα σιδερώματος και έπεσαν στο πάτωμα.
Εάν δεν λειτουργεί ο λέβητας ή εάν η κόκκινη λυχνία στον πίνακα ελέγχου ανάβει παρότι υπάρχει ακόμα νερό στο δοχείο, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το δοχείο νερού είναι άδειο. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε εάν το αφαιρούμενο δοχείο νερού (ανάλογα με το μοντέλο) έχει μπει σωστά στη θέση του και να πατήσετε το κουμπί επανεκκίνησης που βρίσκεται στον πίνακα ελέγχου. Επίσης ενδέχεται ο δίσκος επιλογής ελέγχου της απόδοσης ατμού να βρίσκεται στη χαμηλότερη θέση (ανάλογα με το μοντέλο). Γυρίστε λοιπόν τον δίσκο για να αυξήσετε τον ατμό
Εάν η κόκκινη λυχνία νερού σας αναβοσβήνει, δεν υπάρχει νερό στο δοχείο νερού ή το δοχείο δεν έχει μπει πλήρως ή σταθερά στη θέση του.
Αυτό μπορεί να οφείλεται:- 1) στην προσπάθεια χρήσης ατμού πριν ζεσταθεί αρκετά το σίδερο. Ανάλογα με το μοντέλο της γεννήτριας, όταν σιδερώνετε σε χαμηλή θερμοκρασία, μειώστε την απόδοση ατμού προσαρμόζοντας τον δίσκο επιλογής απόδοσης ατμού στον πίνακα ελέγχου. Περιμένετε να σβήσει η λυχνία ελέγχου της θερμοκρασίας του σίδερου πριν αρχίσετε το σιδέρωμα. 2) Επίσης το νερό μπορεί να έχει υγροποιηθεί στους σωλήνες επειδή χρησιμοποιείτε ατμό για πρώτη φορά ή εάν δεν τον έχετε χρησιμοποιήσει για αρκετό καιρό. Στην περίπτωση αυτή, κρατήστε το σίδερο μακριά από τη σιδερώστρα και πατήστε το κουμπί ελέγχου του ατμού έως ότου παραχθεί ατμός. 3) Η υπερβολική χρήση της λειτουργίας ατμού «turbo» μπορεί να κρυώσει την πλάκα του σίδερου. Σε αυτήν την περίπτωση, σταματήστε να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία ατμού «turbo» και αφήστε τη λυχνία ελέγχου της θερμοκρασίας του σίδερου να ανάψει και να σβήσει ξανά πριν χρησιμοποιήσετε ξανά αυτή τη λειτουργία. 4) Ίσως ο λέβητας είναι υπερβολικά γεμάτος. Μην τον γεμίζετε μέχρι επάνω.
Έχει ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός ασφαλείας της γεννήτριας. Πρέπει να ελέγξει τη γεννήτρια ένας εξουσιοδοτημένος τεχνικός συντήρησης.
• Χρησιμοποιείτε χημικά προϊόντα κατά των αλάτων ή πρόσθετα στο νερό. Δεν πρέπει ποτέ να τοποθετείτε αυτά τα προϊόντα στη δεξαμενή νερού. Σε αυτή την περίπτωση, απευθυνθείτε σε ένα Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Επισκευής.
• Τα ρούχα σας δεν έχουν ξεπλυθεί καλά ή σιδερώνετε ένα καινούριο ρούχο χωρίς να το έχετε πλύνει. Σιγουρευτείτε ότι έχετε ξεπλύνει καλά τα ρούχα σας ώστε να απομακρύνονται τυχόν κατάλοιπα απορρυπαντικού ή χημικών προϊόντων από τα καινούρια ρούχα, τα οποία θα μπορούσαν να κολλήσουν στο σίδερο.
• Το σίδερό σας είναι υπερβολικά καυτό. Ανατρέξτε στις συστάσεις σχετικά με τις ρυθμίσεις ελέγχου της θερμοκρασίας στο εγχειρίδιο προϊόντος σας.
• Χρησιμοποιείτε άμυλο (κόλλα). Να ψεκάζετε άμυλο μόνο στην ανάποδη πλευρά του υφάσματος που πρόκειται να σιδερώσετε.
Ορισμένα άμυλα για τα ρούχα και συνθετικές ίνες μπορεί να κολλήσουν στην επιφάνεια του σίδερου. Παρακαλούμε να καθαρίζετε την επιφάνεια του σίδερου.
Τα εσωτερικά μέρη μπορεί να παράξουν μεταλλικούς ήχους με την αλλαγή στη θερμοκρασία. Δεν είναι κακό αυτό.
Ναι, είναι φυσιολογικό. Αυτό οφείλεται στη ροή κρύου νερού μέσα στον λέβητα που περιέχει καυτό νερό.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέσετε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Όχι. Η πίεση είναι σε σχετικά χαμηλό επίπεδο. Η συσκευή σας έχει δύο συστήματα ασφαλείας. - Μια βαλβίδα εμποδίζει την ανάπτυξη υπερβολικής πίεσης και, σε περίπτωση δυσλειτουργίας της συσκευής, αφήνει τον επιπλέον ατμό να διαφύγει - Μια θερμική ασφάλεια για την αποφυγή υπερθέρμανσης.
Μια ατμογεννήτρια είναι το πιο ισχυρό σίδερο που παράγει τεράστιες ποσότητες ισχυρού ατμού σε ξεχωριστή μονάδα λέβητα και αντλεί αυτόν τον ατμό συνεχώς και με ρυθμό μέσω της πλάκας του σίδερου κατευθείαν στα ρούχα. Το όφελος αυτής της διαδικασίας είναι ότι μειώνεται στο μισό ο χρόνος σιδερώματος και επιτυγχάνονται φανταστικά φινιρίσματα στο σιδέρωμα. Ένα ατμοσύστημα μοιάζει με ένα συνηθισμένο σίδερο αλλά έχει μεγαλύτερο δοχείο νερού. Το νερό αντλείται στο σίδερο και ο ατμός παράγεται μέσα στο σίδερο και όχι σε ξεχωριστή μονάδα λέβητα. Η απόδοση ατμού είναι συνεχής αλλά όχι τόσο ισχυρή όσο εκείνη της ατμογεννήτριας.
  Ο σχηματισμός στρώματος αλάτων αποφεύγεται επειδή το νερό δεν βρίσκεται σε άμεση επαφή με το θερμαντικό μέσο, το οποίο βρίσκεται έξω από το δοχείο. Ωστόσο, το δοχείο θα πρέπει να ξεπλένεται κάθε 10 χρήσεις για την αποφυγή σχηματισμού στρώματος αλάτων.
Όχι. Τα δύο καλώδια είναι μονωμένα ξεχωριστά. Προστατεύονται και ελέγχονται αυστηρά. Ωστόσο, εάν παρατηρήσετε ότι το καλώδιο έχει υποστεί φθορά, φροντίστε για την επισκευή του από εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής
Η λειτουργία «ECO» σας επιτρέπει να μειώνετε την κατανάλωση ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείται λιγότερο ηλεκτρικό ρεύμα και κατά συνέπεια παράγεται ελαφρώς λιγότερος ατμός.

Αυτές οι λειτουργίες επιτρέπουν στα επίπεδα θερμοκρασίας και ροής ατμού να προσαρμόζονται αυτομάτως ανάλογα με τον τύπο υφάσματος, ώστε να διασφαλίζονται τα καλύτερα αποτελέσματα.

Το σύστημα αυτό προφυλάσσει την πλάκα από εμφράξεις. Η ενεργή επίστρωσή του ελαχιστοποιεί τις ίνες και τις ακαθαρσίες που συχνά κολλούν επάνω στην πλάκα και μειώνουν την ολισθηρότητά της.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.