Τι είναι η 15ετής δέσμευση επισκευής σε χαμηλό κόστος;?


Από την 1η Ιανουαρίου 2022, η Tefal έχει εντείνει τη δέσμευσή της για δυνατότητα επισκευής προϊόντων, επεκτείνοντας τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών από 10 σε 15 χρόνια σε χαμηλό κόστος για τα νέα προϊόντα που κυκλοφόρησαν το 2022 καθώς και για τα προϊόντα που παράγονται ακόμη. Με το 96% των προϊόντων που πωλήθηκαν το 2021 με το λογότυπο 10ετούς δυνατότητας επισκευής, η Tefal ενισχύει την δέσμευσή της σε όλη την Ευρώπη.

Voir la vidéo

H Tefal δίπλα σου...

Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να επισκευάζονται, να αποσυναρμολογούνται και να επανασυναρμολογούνται εύκολα.
Με περισσότερα από 50.000 ανταλλακτικά σε απόθεμα,
κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επισκευαστούν μόνο τα απολύτως απαραίτητα και με το χαμηλότερο κόστος.

Οι μηχανικοί της Tefal αναπτύσσουν προϊόντα που βασίζονται σε παρατηρήσεις από τους χρήστες, κάνοντας ακόμα πιο εύκολη τη συναρμολόγηση της νέας γενιάς προϊόντων. Κάθε νέο προϊόν εξετάζεται εξονυχιστικά ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις για την ετικέτα «15ετής δέσμευση επισκευής σε λογική τιμή». Η Tefal δεσμεύεται να παρέχει ανταλλακτικά για όλα σχεδόν τα προϊόντα της για 15 χρόνια μετά την αγορά".


15 χρόνια


8,3 εκατομμύρια ανταλλακτικά σε 

αποθηκευτικούς χώρους πάνω από 30.000 m²

Προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή άμεση διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών, η Tefal αποθηκεύει ανταλλακτικά για να καλύψει τις ανάγκες για τα επόμενα χρόνια για προϊόντα των οποίων η παραγωγή έχει σταματήσει.


Το κόστος επισκευής είναι συχνά λιγότερο από την αντικατάσταση του προϊόντος Μέσω της τιμής των ανταλλακτικών και προσφέροντας ολοκληρωμένες επισκευές η Tefal κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσει ότι η επισκευή είναι όσο το δυνατόν πιο οικονομική.
Η επισκευή δεν αλλοιώνει την ποιότητα του προϊόντος με κανέναν τρόπο, όταν η επισκευή γίνεται με γνήσια ανταλλακτικά.

* Πάνω από το 96% των προϊόντων που διατίθενται στην αγορά από το Groupe Seb στην Ευρώπη το 2021 καλύπτονταν από τη δεκαετή δέσμευση, η οποία ίσχυε έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 και έχει αντικατασταθεί από την 15ετή δέσμευση επισκευής σε χαμηλό κόστος από την 1η Ιανουαρίου 2022. Ανταλλακτικά που μπορεί να προέρχονται από εναλλακτικές τεχνολογίες.

H Tefal κοντά σας...

Η καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα σας παρέχεται από επαγγελματίες εκπαιδευμένους από την Tefal, οι οποίοι πάντα αναζητούν λύση για να παρατείνουν τη ζωή ενός προϊόντος.
Σήμερα, περισσότεροι από 6.200 εξουσιοδοτημένοι επαγγελματίες επισκευαστές είναι σε ετοιμότητα για να εγγυηθούν την ανθεκτικότητα των προϊόντων οπουδήποτε στον κόσμο, ανεξάρτητα από τη χώρα αγοράς ή χρήσης. Κάντε κλικ στο κουμπί για να βρείτε τον πλησιέστερο επισκευαστή.

Φροντίστε να ψάξετε εκ των προτέρων μέσω του εκτεταμένου συστήματος υποστήριξης στο διαδίκτυο για να βρείτε τη λύση.

Βρείτε έναν επισκευαστή    Συχνές ερωτήσεις

6.200 κέντρα
εξυπηρέτησης

Η επισκευή είναι εύκολη

Με μια απλή επίσκεψη στον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή, το ελαττωματικό τμήμα του προϊόντος tefal μπορεί να αντικατασταθεί γρήγορα.

Αυτό εξασφαλίζει ότι το προϊόν μπορεί να επισκευαστεί μετά την εγγύηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια.


ΒΡΕΣ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ
La réparabilité c'est facile : Voir la vidéo

Τρισδιάστατη εκτύπωσηγια να επισκευάσετε τα προϊόντα σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

Σήμερα, περισσότερα από 3.000 προϊόντα έχουν ήδη επισκευαστεί χρησιμοποιώντας τρισδιάστατη εκτύπωση. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει τη γρήγορη παραγωγή ενός ανταλλακτικού κατόπιν ζήτησης, προκειμένου να μειωθούν τα αποθέματα ανταλλακτικών και να επεκταθεί η διαθεσιμότητά τους. Όλα τα 3D εκτυπωμένα εξαρτήματα περνούν από μια ειδική διαδικασία πιστοποίησης για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η ανθεκτικότητα τους.

Voir la vidéo
Τώρα συνειδητοποιούμε ότι πρόκειται για προϊόντα που αξίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής”
Alain Pautrot - Αντιπρόεδρος Ικανοποίησης Καταναλωτή Δείτε τη συνέντευξη