Εγχειρίδια χρήστη Tefal COMPACT GRILL Τοστιέρα GC3050

Πρακτική τοστιέρα για εύκολη αποθήκευση!

Η ηλεκτρική ψηστιέρα Compact Grill κάνει το ψήσιμο πανεύκολη υπόθεση! Οι δύο ρυθμίσεις μαγειρέματος (γκριλ και μπάρμπεκιου 180°) σας επιτρέπουν να μαγειρεύετε απίθανα γεύματα! Χάρη στις αποσπώμενες αντικολλητικές πλάκες αλουμινίου και τον ενσωματωμένο δίσκο συλλογής υγρών, μπορείτε να μαγειρεύετε υγιεινά πιάτα κάθε φορά χωρίς την προσθήκη λιπαρών ουσιών ή λαδιού. Η ισχύς 2000W σας εξασφαλίζει την γρήγορη παρασκευή πεντανόστιμων γευμάτων.

Κωδικός : GC305012

Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Πριν καθαρίσετε το γκριλ σας, περιμένετε περίπου 45 λεπτά ώσπου να κρυώσει η συσκευή. Για να απομακρύνετε μεγάλα υπολείμματα φαγητού από τις πλάκες του γκριλ ή στις πλευρές, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ξύλινη ή πλαστική σπάτουλα. Για να καθαρίσετε το γκριλ και τα εξαρτήματα του γκριλ, χρησιμοποιήστε ένα πανί βρεγμένο με ζεστό νερό. Μην βυθίζετε το γκριλ σε νερό. Μην χρησιμοποιείτε διαβρωτικά προϊόντα καθαρισμού ή προϊόντα που περιέχουν αλκοόλ ή καύσιμο, επειδή θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβες στη συσκευή.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.