Εγχειρίδια χρήστη Tefal SIMPLY INVENTS

Κωδικός : BG211012

Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Διατηρείτε πάντοτε το δίσκο συγκέντρωσης σταγόνων γεμάτο με νερό (ανάλογα με το μοντέλο). Κατ' αυτόν τον τρόπο, οι χυμοί και το λίπος που στάζει διαλύονται στο νερό αποτρέποντας τον σχηματισμό καπνού και την ανάφλεξη. Θα δείτε λίγο καπνό κατά την πρώτη χρήση. Αυτό είναι φυσιολογικό και δεν συνεχίζεται για πολύ. Εάν εξακολουθήσετε να βλέπετε καπνό, βεβαιωθείτε ότι έχει καθαριστεί σωστά η πλάκα του γκριλ.
Όχι, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ποτέ αλουμινόχαρτο στο προϊόν - απαγορεύεται το μαγείρεμα απαγορεύεται το μαγείρεμα τροφίμων τυλιγμένων σε αλουμινόχαρτο
Το νερό που προσθέτετε για τη διαδικασία της μαγειρικής δημιουργεί μια ψυχρή ζώνη κάτω από την επιφάνεια μαγειρικής, στην οποία πέφτει και συλλέγεται όλο το λίπος, γεγονός που αποτρέπει το κάψιμό του σε μια ζεστή επιφάνεια με αποτέλεσμα τον σχηματισμό καπνού και την ανάφλεξη.
Χρησιμοποιείτε αποκλειστικά ξύλινα, πλαστικά ή θερμοπλαστικά εργαλεία. Τα μεταλλικά εργαλεία μπορούν να προκαλέσουν ζημίες στην αντικολλητική επίστρωση της ψηστιέρας.
Τα προϊόντα μπορούν να αποσυναρμολογηθούν εντελώς για εύκολο καθάρισμα. Η σχάρα, η πλάκα ψησίματος και δοχείο νερού μπορούν να πλένονται στο πλυντήριο πιάτων. Το σώμα του γκριλ θα πρέπει να σκουπίζεται ύστερα από κάθε χρήση. Μην το βυθίζετε ποτέ σε νερό. Μετά τη χρήση, σβήνετε και αποσυνδέετε την ψησταριά σας και περιμένετε να κρυώσει εντελώς προτού την καθαρίσετε. Μπορείτε να σκουπίσετε τις σχάρες, τη λαβή και τη βάση με ένα σφουγγάρι και υγρό απορρυπαντικό πιάτων. Η αντίσταση θέρμανσης δεν πρέπει να καθαρίζεται. Εάν είναι πολύ λερωμένη, περιμένετε να κρυώσει και σκουπίστε με στεγνό πανί.
Εάν βρίσκεται σε σημείο που φυσάει άνεμος, η επιφάνεια ψησίματος ενδέχεται να κρυώσει και το ψήσιμο θα διαρκέσει περισσότερο.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.