TEFAL Dual Easy Fry & Grill Φριτέζα αέρος & γκριλ με διπλό κάδο 8,3L EY905D

Dual Easy Fry & Grill Φριτέζα αέρος & γκριλ με διπλό κάδο 8,3L EY905D Ένα πλήρες οικογενειακό γεύμα έτοιμο με μία κίνηση

Ανακαλύψτε τη διπλή φριτέζα αέρος 8,3 λίτρων που μαγειρεύει ολοκληρωμένα σπιτικά γεύματα για όλη την οικογένεια, έτοιμα με μια μόνο κίνηση! Η Dual Easy Fry & Grill της Tefal διαθέτει δύο κάδους για να μαγειρέψετε δύο διαφορετικά πιάτα, από ψητό κρέας και τηγανητές πατάτες μέχρι τηγανητό ψάρι και ψητά λαχανικά, όλα έτοιμα ταυτόχρονα. Οι οκτώ προεπιλογές μαγειρέματος σάς δίνουν τη δυνατότητα να ψήνετε, να τηγανίζετε με αέρα και να μαγειρεύετε φαγητό χωρίς παρακολούθηση, ενώ τα εξαρτήματά της που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων κάνουν το καθάρισμα παιχνιδάκι. Όλα αυτά σημαίνουν λιγότερο χρόνο στην κουζίνα, ιδανική για τις πολυάσχολες μέρες! Πιο γρήγορη και πιο ενεργειακά αποδοτική από έναν παραδοσιακό φούρνο, η Dual Easy Fry & Grill εξασφαλίζει χορταστικά γεύματα που ετοιμάζονται σε μόλις 15 λεπτά με σύμμαχο την τεχνολογία τηγανίσματος σε αέρα της συσκευής!

Κωδικός: EY905D10

Φριτέζα αέρος & γκριλ για ένα πλήρες οικογενειακό γεύμα έτοιμο ταυτόχρονα με μία κίνηση

Ετοιμάστε ένα πλήρες γεύμα για όλη την οικογένεια αστραπιαία και χρονομετρημένα στην τελειότητα με τη Dual Easy Fry & Grill, τη φριτέζα αέρος για μαγείρεμα στον αέρα και ψήσιμο στο γκριλ ταυτόχρονα, χάρη στον διπλό κάδο. Ο κάδος XXL της μπορεί να φιλοξενήσει ογκώδη υλικά, όπως το ψητό της Κυριακής, ενώ και οι δύο κάδοι σε συνδυασμό μπορούν να χωρέσουν γενναιόδωρες μερίδες τηγανητές πατάτες και πολλά άλλα. Οι οκτώ προεπιλογές μαγειρέματός της σας δίνουν τη δυνατότητα να ψήνετε, να τηγανίζετε με αέρα και να μαγειρεύετε φαγητό χωρίς παρακολούθηση. Απλώς ξεκινήστε τη και φύγετε, για υγιεινά και ισορροπημένα σπιτικά γεύματα!
Βασικά
 • Πλήρες γεύμα σε λίγα λεπτά

  Φριτέζα αέρος με διπλό κάδο, με κάδο XXL και κανονικό κάδο για να μαγειρέψετε δύο διαφορετικά φαγητά ταυτόχρονα, για ένα πλήρες οικογενειακό γεύμα έτοιμο με μία κίνηση.

 • Χωρητικότητα για οικογένεια

  Χρησιμοποιήστε τον κάδο 5,2 λίτρων για να μαγειρέψετε ογκώδη υλικά, όπως ένα ψητό την Κυριακή και τους δύο κάδους για γενναιόδωρες μερίδες ή τον κάδο 3,1 λίτρων όταν είστε μόνοι.

 • Μείνετε ξέγνοιαστοι

  8 προεπιλογές μαγειρέματος για να μαγειρέψετε μια μεγάλη ποικιλία φαγητών χωρίς παρακολούθηση (τηγανητές πατάτες, κοτόπουλο, λαχανικά, ψάρι, επιδόρπιο, αποξήρανση, χειροκίνητη λειτουργία και γκριλ).

 • Εξοικονόμηση ενέργειας και χρόνου

  Η Dual Easy Fry & Grill καταναλώνει έως και 70% λιγότερη ενέργεια και μαγειρεύει έως και 40% γρηγορότερα από τους παραδοσιακούς φούρνους.* *Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν το 2023 σε κατεψυγμένες τηγανητές πατάτες

 • Τεχνολογία Extra-Crisp

  Απολαύστε τραγανά, χρυσαφένια αποτελέσματα με ελάχιστο έως καθόλου λάδι, με έως και 99% λιγότερα πρόσθετα λιπαρά*. *Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν το 2023 σε κατεψυγμένες τηγανητές πατάτες

 • Διαθέσιμες ψηφιακές συνταγές

  Ανακαλύψτε ιδέες για καθημερινές συνταγές, έτοιμες σε λιγότερο από 15 λεπτά.

 • Εύκολο καθάρισμα

  Απολαύστε εύκολο καθάρισμα με κάδους, σχάρα γκριλ και κανονική σχάρα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.

 • Εγγύηση επισκευής 15 ετών

  Σχεδιασμένη για εύκολη επισκευή, με οικονομική και γρήγορη παράδοση ανταλλακτικών για 15 χρόνια και περισσότερο, χάρη στα πάνω από 6.200 κέντρα επισκευής που υπάρχουν παγκοσμίως.

Χαρακτηριστικά
Ισχύς (W) 2700  W
Περιλαμβάνονται συνταγές    
Τεχνολογία ActiFry Φριτέζα θερμού αέρα  
Καπάκι Πλήρως αδιαφανές  
Οθόνη LCD    
Χρονόμετρο    
Αφαιρούμενος κάδος PTFE  
Διακόπτης on/off    
Αυτόματη διακοπή λειτουργίας    
Διατροφικά οφέλη Χωρητικότητα φαγητού : 5,1L + 3,2L  
Άλλοι τρόποι ψησίματος 8 αυτόματα προγράμματα  
Πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων    
Πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων - λεπτομέρειες Κάδοι και σχάρες  
Χρώματα ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ  
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Με το ActiFry και ένα δοσομετρικό κουτάλι με το λάδι της επιλογής σας, θα εξασφαλίσετε ελαφριές και τραγανές τηγανητές πατάτες. Ανάλογα με τις γευστικές προτιμήσεις σας, μπορείτε να προσθέσετε 1 ακόμα κουτάλι λαδιού για ακόμα περισσότερη νοστιμιά!
Πλύνετε τα κομμένα τσιπς δύο φορές σε ένα δοχείο με νερό προτού τα ψήσετε για να αφαιρέσετε το πλεονάζον άμυλο. Είναι απαραίτητο να τα στεγνώσετε καλά προτού τα ψήσετε με μια καθαρή, απορροφητική πετσέτα και μετά με χαρτί κουζίνας. Εάν μαγειρεύετε κατεψυγμένα τσιπς, δεν χρειάζεται να προσθέσετε καθόλου λάδι, καθώς αυτά περιέχουν ήδη λάδι και η προσθήκη επιπλέον λαδιού θα τα μαλάκωνε. Εάν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία 2 σε 1 (δοχείο + ταψί) αφού μαγειρέψετε το φαγητό στο ταψί, ψήστε τα τσιπς για άλλα 2-5 λεπτά αφού βγάλετε το ταψί για να γίνουν πιο τραγανά.
Καθόλου, καθώς αυτά περιέχουν ήδη λάδι.
Εάν μαγειρεύετε κατεψυγμένα τσιπς, δεν χρειάζεται να προσθέσετε καθόλου λάδι, καθώς αυτά περιέχουν ήδη λάδι.
Υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι:
• Ίσως δεν χρησιμοποιήσατε τη σωστή ποικιλία πατάτας.
• Οι πατάτες δεν πλύθηκαν επαρκώς πριν το μαγείρεμα και περιέχουν ακόμη υπερβολικό άμυλο.
• Οι τηγανητές πατάτες είναι πολύ χοντροκομμένες. Κόψτε λεπτότερες τις πατάτες.
• Δεν χρησιμοποιήσατε αρκετό λάδι. Αυξήστε την ποσότητα λαδιού.
• Το φίλτρο μπορεί να είναι βουλωμένο. Καθαρίστε το φίλτρο.
Ο μέγεθος της κομμένης πατάτας καθορίζει πόσο τραγανή ή μαλακή θα είναι.
Όσο πιο λεπτές, τόσο πιο τραγανές θα είναι οι κομμένες πατάτες, και αντιστρόφως, όσο πιο χοντροκομμένες, τόσο πιο μαλακές θα είναι εσωτερικά.
Ανάλογα με τις γευστικές σας προτιμήσεις, μπορείτε να μεταβάλετε τον χρόνο μαγειρέματος και το πάχος κοπής των πατατών σας: λεπτοκομμένες: 8 x 8 mm/ κανονικές: 10 x 10 mm/ χοντροκομμένες: 13 x 13 mm.
Για βέλτιστα αποτελέσματα, πλύνετε τις ολόκληρες πατάτες και μετά τις κομμένες πατάτες σε μπόλικο νερό μέχρι να καθαρίσουν.
Έτσι θα μπορέσετε να αφαιρέσετε όσο το δυνατόν περισσότερο άμυλο, ώστε να μην κολλούν οι πατάτες μεταξύ τους.
Στεγνώστε τις προσεκτικά χρησιμοποιώντας στεγνή, απορροφητική πετσέτα κουζίνας.
Οι κομμένες πατάτες θα πρέπει να είναι εντελώς στεγνές πριν από το μαγείρεμα.
Μπορείτε να διαφοροποιήσετε τα πιάτα που απολαμβάνετε και να χρησιμοποιήσετε διάφορα είδη λαδιού!
Βασικά λάδια: ελαιόλαδο, κραμβέλαιο, σταφυλέλαιο*, καλαμποκέλαιο, φιστικέλαιο, ηλιέλαιο, σογιέλαιο*
Αρωματικά λάδια: αρωματικά βότανα, τσίλι, σκόρδο, λεμόνι...
Ειδικά λάδια: φουντουκέλαιο*, σησαμέλαιο*, καρθαμέλαιο*, αμυγδαλέλαιο*, αβοκάντο*, λάδι αργκάν*...
Συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε καρυδέλαιο, επειδή προκαλεί ταγγή γεύση μετά από το μαγείρεμα.
(* μαγειρικό λάδι ανάλογα με τον παρασκευαστή).
Μην υπερβαίνετε τις μέγιστες ποσότητες και τους χρόνους λειτουργίας που υποδεικνύονται στον πίνακα συνταγών, διαφορετικά δεν θα έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και ίσως προκαλέσετε ζημιά στη συσκευή σας.
Οι τηγανητές πατάτες ή τα τρόφιμα δεν έχουν κοπεί ομοιόμορφα. Θα πρέπει να κόβονται στο ίδιο μέγεθος για τέλειο μαγείρεμα.
Δεν υπάρχει κίνδυνος εάν τραβήξετε έξω το καλάθι στη διάρκεια του μαγειρέματος, αλλά δεν συνιστάται.
Αυτή η ενέργεια θα προκαλέσει μείωση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό της συσκευής και, για "Smart" (Έξυπνες) συνταγές, ενδέχεται να διαταράξει τις ρυθμίσεις μαγειρέματος που έχουν σχεδιαστεί για βέλτιστα αποτελέσματα.
Δεν συνιστούμε τη χρήση απορρυπαντικών προϊόντων εκτός του υγρού πιάτων.
Αν πιστεύετε ότι υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας στη μηχανή της συσκευής, πηγαίνετέ τη σε εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις για έλεγχο.
Μάλλον αλατίσατε το φαγητό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος. Μην αλατίζετε το φαγητό πριν από το τέλος του μαγειρέματος για να μην γδάρετε το μπολ του ActiFry.
Σε μοντέλα που χρησιμοποιούν την εσχάρα και προκειμένου να διατηρηθούν οι ιδιότητές της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μην χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε μεταλλικά σκεύη.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μπορεί να υπάρχουν διάφορες εξηγήσεις:
• Η συσκευή δεν έχει συνδεθεί σωστά στην πρίζα.
• Δεν έχετε πατήσει ακόμα το κουμπί ενεργοποίησης ή το έχετε πατήσει με λάθος τρόπο. Δοκιμάστε ξανά πατώντας το σταθερά.
• Έχετε πατήσει το κουμπί ενεργοποίησης, αλλά ή συσκευή εξακολουθεί να μην λειτουργεί. Ελέγξτε ότι το καπάκι έχει κλείσει καλά.
• Οι μηχανές λειτουργούν αλλά η συσκευή δεν θερμαίνεται. Πηγαίνετε τη συσκευή σε εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις για να την ελέγξετε.
Η θερμοκρασία μαγειρέματος της συσκευής Actifry είναι περίπου 180°C (160°C στο εσωτερικό του φαγητού) στο τέλος του μαγειρέματος.
Ναι, πρόκειται για μια αυθεντική πολυχρηστική συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ευρείας γκάμας τροφίμων.
Η συσκευή σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολυάριθμες συνταγές, από ορεκτικά έως και επιδόρπια.
Μπορείτε να κάνετε τραγανές πατάτες, τρυφερό κοτόπουλο ή ακόμη και κέικ με φρούτα...
Αποθηκεύστε τις πατάτες σε καλό κελάρι ή σε δροσερό ντουλάπι (μεταξύ 6 και 8°C), μακριά από το φως.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.