Αριθμός ατόμων
Κόστος
Δυσκολία
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Ξεφλουδίστε τα καρότα και τις πατάτες. Τραβήξτε τις ίνες από τα φασολάκια. Κόψτε το κουνουπίδι σε κλωνάρια. Κόψτε σε κύβους τα καρότα, τις πατάτες, τα κολοκυθάκια.
Κόψτε τα φασολάκια σε λωρίδες. Βάλτε όλα τα λαχανικά στο δοχείο ατμού και μαγειρέψτε τα για 20 λεπτά. Εν τω μεταξύ φτιάξτε ένα γαλλικό ντρέσινγκ χτυπώντας το ελαιόλαδο και τον χυμό λεμονιού με λίγο αλάτι.
Βάλτε τα λαχανικά σε πιατέλα που έχετε ζεστάνει. Σερβίρετέ τα ζεστά πασπαλισμένα με ψιλοκομμένα μυρωδικά και ρίξτε από πάνω το γαλλικό ντρέσινγκ.