Αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να έχει πολλές αιτίες:
- Ανεπαρκής ποσότητα λίπους στη ζύμη,
- Υπερβολική ποσότητα ζάχαρης στη ζύμη.
Σε κάθε περίπτωση, συνιστάται να επαλείφετε μικρή ποσότητα λίπους στις πλάκες πριν από το μαγείρεμα.
Μπορείτε να καθαρίζετε τις πλάκες και το σώμα της συσκευής με σφουγγάρι και το υγρό απορρυπαντικό πιάτων που χρησιμοποιείτε συνήθως.
• Μην χρησιμοποιείτε σύρμα ή σκληρή λειαντική σκόνη.
• Μην βυθίζετε ποτέ τη συσκευή και το καλώδιο σε νερό.