ΚΑΠΑΚΙ-ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ 18 ΕΚ. INGENIO Το μαγείρεμα γίνεται απλό!

Τα εξαρτήματα Ingenio προσφέρουν πανέξυπνες λύσεις για την κουζίνα σας. Κρατήστε την κουζίνα σας τακτική και αφιερώστε λιγότερο χρόνο στο πλύσιμο, χάρη στον πρακτικό 2 σε 1 σχεδιασμό που διαθέτει το καπάκι-σουρωτήρι Ingenio! Το γυάλινο καπάκι σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε το μαγείρεμα πανεύκολα και οι αυλακώσεις στις άκρες του διευκολύνουν το σούρωμα. Η Ingenio κάνει το μαγείρεμα πιο απλό με αυτό το καπάκι που πλένεται και στο πλυντήριο πιάτων, διαθέτει προστατευτικό χείλος από σιλικόνη για καλύτερο κράτημα, ενώ έχει και τη δυνατότητα στοίβαξης για εξοικονόμηση χώρου!

Κωδικός: L9886202

Γυάλινο καπάκι-σουρωτήρι Ingenio: Το μαγείρεμα γίνεται απλό!

Με την Ingenio, απολαμβάνετε πανέξυπνες λύσεις που κάνουν το μαγείρεμα πιο απλό. Με το πρακτικό 2 σε 1 καπάκι-σουρωτήρι της Ingenio θα πείτε αντίο στο παλιό σας σουρωτήρι και θα αποκτήσετε περισσότερο χώρο στα ντουλάπια σας, ενώ θα πλένετε και ένα αντικείμενο λιγότερο! Με το γυάλινο καπάκι μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα το μαγείρεμα και οι αυλακώσεις στις άκρες του διευκολύνουν το σούρωμα. Διαθέτει προστατευτικό χείλος από σιλικόνη για καλύτερο κράτημα πάνω στα μαγειρικά σκεύη και μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ στοιβάζεται πανεύκολα για εξοικονόμηση χώρου και τακτοποιημένα ντουλάπια. Έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται γύρω από τη λαβή Ingenio και καθαρίζεται εύκολα, ακόμη και στο πλυντήριο πιάτων. Με την Ingenio το μαγείρεμα γίνεται απλό!

*Ανεξάρτητα δεδομένα πωλήσεων της μάρκας για το 2018, στην κατηγορία μαγειρικών σκευών

Βασικά
 • 2 σε 1: Εύκολη παρακολούθηση και σούρωμα

  Το γυάλινο καπάκι σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε το φαγητό πανεύκολα κατά το μαγείρεμα και οι αυλακώσεις στις άκρες του διευκολύνουν το σούρωμα. Κρατήστε την κουζίνα σας τακτική και πλύνετε λιγότερα σκεύη με αυτό το εξάρτημα 2 σε 1!

 • Προστατευτικό χείλος από σιλικόνη

  Για καλύτερο κράτημα πάνω στα μαγειρικά σας σκεύη και μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

 • Τέλεια στοίβαξη

  Με δυνατότητα στοίβαξης χάρη στην πτυσσόμενη χειρολαβή για εξοικονόμηση χώρου και τέλεια οργάνωση των ντουλαπιών.

 • Πλένεται και στο πλυντήριο πιάτων

  Καθαρίζεται εύκολα και γρήγορα στο πλυντήριο πιάτων.

 • Συμβατότητα με τη λαβή Ingenio 5

  Ο έξυπνος σχεδιασμός του προσαρμόζεται τέλεια γύρω από τη λαβή Ingenio.

 • Tefal: N°1 παγκοσμίως στα μαγειρικά σκεύη*

  Μόνο η Tefal κάνει τόσα πολλά για το τέλειο μαγείρεμα. Άλλος ένας λόγος για να επιλέξετε την Tefal.

Χαρακτηριστικά
Υλικό λάμας GLASS/SILICONE  
Type INGENIO 5  
Family STRAINING LID  
Οδηγίες & Εγχειρίδια