Innovation-Bandeau-934x198_GR.jpg

Η καινοτομία είναι στο DNA μας

Είμαστε βέβαιοι ότι η καινοτομία είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Στην Tefal, χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία μας που απορρέει από την τεχνολογία, την εργονομία, την καθημερινή χρήση των προϊόντων και τις καταναλωτικές συνήθειες για να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να φανταστούμε νέες λύσεις, συσκευές και υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας.

Γνωρίζουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να σας προσφέρουμε καινοτομίες  που θα βελτιώσουν τις συνήθειές σας είναι να αφουγκραστούμε τις ανάγκες σας.

Τι σημαίνει «καινοτομία» για την Tefal;

Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας ενημερώνεται διαρκώς για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τις προσδοκίες των καταναλωτών.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης καινοτόμων λύσεων, διερευνούμε νέα πεδία που υπερβαίνουν τη γκάμα των βασικών οικιακών συσκευών. Κοιτάμε μπροστά: συμβουλευόμαστε πανεπιστήμια και έρευνές τους σε συγκεκριμένους τομείς, όπως στη διαδικασία μαγειρέματος, καθώς και διακεκριμένους σεφ, όπως τον Jamie Oliver με τον οποίο συνεργαστήκαμε στενά για τη σχεδίαση μαγειρικών σκευών και εύχρηστων συσκευών κορυφαίας ποιότητας.

Ανακαλύψτε κάποιες από τις καινοτομίες μας εδώ! !

 

ActiFry

Καινοτομία που ωφελεί την υγεία σας

Η ιδέα να μαγειρεύουμε σπιτικές τηγανητές πατάτες με πολύ λίγο λάδι προέκυψε πριν πολύ καιρό και μπορέσαμε να προσεγγίσουμε το ζήτημα από άλλη οπτική γωνία μέσω της έρευνας που διεξάγαμε σε συνεργασία με γαλλικά πανεπιστήμια που επικεντρώνονταν στη διαδικασία του μαγειρέματος. Οι νέες γνώσεις μας έκαναν να κατανοήσουμε τον ακριβή ρόλο που παίζει το λάδι στο μαγείρεμα και τις ακριβείς παραμέτρους για να είναι τραγανές απ' έξω και μαλακές μέσα.


Αφού κατανοήσαμε πλήρως και εξελίξαμε αυτή τη διαδικασία, έπρεπε να την εφαρμόσουμε σε μια οικιακή συσκευή. Η αναζήτηση της ποιότητας και των αποτελεσμάτων διήρκεσε τουλάχιστον πέντε γενιές πρωτοτύπων και πολλαπλών οργανοληπτικών δοκιμών.

Κάπως έτσι γεννήθηκε το ActiFry. Και τώρα βασιζόμαστε σε εσάς για να συνεχίσετε αυτό το μαγειρικό ταξίδι.

 

Δείτε το βίντεο

 
 

Smart Technology

Για να γίνει το σιδέρωμα ευχάριστο και να έχετε τέλεια αποτελέσματα, η Tefal σας παρουσιάζει τη Smart Technology™. Χάρη στη νέα αυτή συσκευή, ρυθμίζετε τη θερμοκρασία και τον ατμό της γεννήτριας με ένα μόνο κλικ και έτσι μπορείτε να έχετε τον ιδανικό συνδυασμό ατμού/θερμοκρασίας για να σιδερώσετε εύκολα και γρήγορα.

Τέρμα οι συμβιβασμοί στην απόδοση, τώρα χωρίς καμία ρύθμιση το σιδέρωμα γίνεται ασφαλές και εύκολο... 

Τέλειος συνδυασμός με ένα μόνο κλικ


Πανεύκολο στη χρήση, προσφέρει τους καλύτερους συνδυασμούς, προκαθορισμένες ρυθμίσεις,  θερμοκρασίας και  ατμού με ένα μόνο άγγιγμα.
Ποικιλία από εύχρηστα και πρωτοποριακά προϊόντα

Η Tefal προσφέρει  πολλά είδη γεννητριών ατμού για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη σας. Προσφέρουν άψογο συνδυασμό λειτουργίας easy control και auto control. Με την Tefal δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να πετύχετε το τέλειο σιδέρωμα!

Χρήσιμες πληροφορίες

3 βήματα για τέλειο σιδέρωμα:
 

  • Νοτίστε και μαλακώστε τα υφάσματά σας για απαλότερο σιδέρωμα
  • Η καυτή πλάκα του σίδερου θα στεγνώσει τις ίνες και θα τις κάνει πιο απαλές
  • Μη διπλώνετε τα ρούχα αμέσως μετά το σιδέρωμα για να μην τσαλακωθούν!

Είστε έτοιμοι για τη νέα εποχή σιδερώματος;

Απολαύστε την έξυπνη τεχνολογία με τις γεννήτριες ατμού Tefal..

Δείτε το βίντεο

Thermo-Spot®

Ανακαλύψτε το μυστικό για τέλειο μαγείρεμα με τον δείκτη Thermo-Spot®!

Γνωρίζατε ότι η κατάλληλη προθέρμανση του τηγανιού σας είναι το μυστικό για τέλειο μαγείρεμα; Όπως ακριβώς ο φούρνος σας χρειάζεται προθέρμανση πριν το ψήσιμο, έτσι και το τηγάνι σας χρειάζεται προθέρμανση για καλύτερα αποτελέσματα.  

Ο δείκτης θερμότητας Thermo-spot® σας βοηθά να μαγειρεύετε με ασφάλεια νόστιμα γεύματα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πώς λειτουργεί; Είναι απλό. Μέσα στο τηγάνι σας υπάρχει ένας δείκτης που γίνεται κόκκινος όταν επιτευχθεί η ιδανική θερμοκρασία μαγειρέματος.
Πριν το ζέσταμα ο δείκτης Thermo-Spot® φαίνεται καθαρά. Όταν το τηγάνι ζεσταθεί, το χρώμα του δείκτη σταδιακά αλλάζει. Μόλις φτάσει την ιδανική θερμοκρασία, ο δείκτης Thermo-Spot® γίνεται ομοιόμορφα κόκκινος διασφαλίζοντας ομοιόμορφη και ιδανική θερμοκρασία για να μαγειρέψετε οποιοδήποτε γεύμα.
Ο δείκτης Thermo-Spot® διατίθεται με τα  περισσότερα αντικολλητικά σκεύη και ηλεκτρικές συσκευές της Tefal (για παράδειγμα στις συσκευές για μπάρμπεκιου).

Απολαύστε τη μαγειρική σας εμπειρία από την αρχή έως το τέλος!

Δείτε το βίντεο