TEFAL PURE TEX Σύστημα ατμού DT9530

PURE TEX Σύστημα ατμού DT9530 Το πρώτο σύστημα ατμού χειρός 4 σε 1 που εξαφανίζει τις ζάρες & καθαρίζει όλα τα υφάσματα στο σπίτι
Το PURE TEX της Tefal προσφέρει 4 δράσεις σε 1. Σύστημα ατμού με μια εύχρηστη συσκευή που απολυμαίνει, εξαφανίζει τις ζάρες, καθαρίζει και διαχέει αρώματα για όλα τα υφάσματα στο σπίτι. Αυτό το πρώτο στο είδος, καινοτόμο σύστημα ατμού χειρός είναι εξοπλισμένο με το εξαιρετικά πρακτικό και αποκλειστικό σύστημα πολλαπλών κεφαλών, που απολυμαίνει, αφαιρεί τις ζάρες και καθαρίζει το χνούδι και τη σκόνη από όλα τα υφάσματα στο σπίτι σας, πανεύκολα. Η φυσική απολυμαντική ισχύς του ατμού ολοκληρώνει το πακέτο, εξαλείφοντας έως και το 99,9% των ιών και των βακτηρίων*, με μια εξαιρετικά γρήγορη βούρτσα ατμού που είναι έτοιμη σε μόλις 15 δευτερόλεπτα.

Κωδικός: DT9530E1

Το σύστημα ατμού PURE TEX της Tefal

Με τα καινοτόμα και έξυπνα χαρακτηριστικά του, το σύστημα ατμού PURE TEX της Tefal σχεδιάστηκε για να κάνει ευκολότερη τη φροντίδα των υφασμάτων στο σπίτι σας κάθε μέρα. Αυτή η πρώτη στο είδος της βούρτσα ατμού απολυμαίνει, εξαφανίζει τις ζάρες, καθαρίζει και διαχέει αρώματα με το εξαιρετικά πρακτικό και αποκλειστικό σύστημα πολλαπλών κεφαλών, που φέρνει στα χέρια σας 4 εύκολες δράσεις σε 1 βούρτσα ατμού. Απολυμαίνει: Πανεύκολη υγιεινή και φρεσκάδα, με ισχύ ατμού που απολυμαίνει και μειώνει τις οσμές, εξαλείφοντας έως και το 99,9% των ιών και των μικροβίων*. Εξαφανίζει τις ζάρες: χάρη στη μοναδική τεχνολογία της με θερμαινόμενη πλάκα με ρύθμιση μίας θερμοκρασίας, ισχύος 1700W, συνεχή παραγωγή ατμού έως και 30 γρ./λεπτό και αποκλειστική εκτόξευση έως και 90 γρ./λεπτό, το PURE TEX αφαιρεί τις ζάρες με μια αποτελεσματική κάθετη κίνηση, χωρίς να χρειάζεται σιδερώστρα. Καθαρίζει: η κεφαλή διπλής όψης απομακρύνει τις τρίχες, τη σκόνη και τα χνούδια από όλα τα υφάσματα, ακόμα και αυτά που είναι δύσκολο ή αδύνατο να πλυθούν. Διαχέει αρώματα: μέσω της κεφαλής διάχυσης αρώματος MonParfum, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας άρωμα στο σπίτι. Όλα αυτά σε μια εξαιρετικά γρήγορη βούρτσα ατμού, που είναι έτοιμη σε 15 δευτερόλεπτα, εξασφαλίζοντας τέλεια αποτελέσματα σε όλα τα υφάσματα μέσα στο σπίτι.

*Ιοί: εξωτερικές δοκιμές, Σεπτέμβριος 2020, για BCoV-1 και νοροϊό του ποντικιού σε βαμβακερά υφάσματα. Βακτήρια και μικρόβια: Εξωτερικές δοκιμές για σταφυλόκοκκο, κλεμπσιέλλα της πνευμονίας, εσερίχια κόλι. Υπό συνθήκες προσεκτικής χρήσης. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.tefal.com

Βασικά
 • Αποκλειστικό σύστημα πολλαπλών κεφαλών

  Το αποκλειστικό μας σύστημα με πολλαπλές κεφαλές κάνει πανεύκολη την εναλλαγή των διάφορων κεφαλών, χάρη στην αποκλειστική μαγνητική κατασκευή. Οι κεφαλές εναλλάσσονται ώστε να προσφέρουν διαφορετικές δράσεις και χρήση με μεγαλύτερη διάρκεια. Εύκολο πλύσιμο στο χέρι και αποθήκευση στο κουτί—για καινοτόμο και πανεύκολη φροντίδα.

 • Απολυμαίνετε με την ασφάλεια της Tefal

  Ξεγνοιάστε από τους αόρατους εχθρούς με όλες τις συσκευές σιδερώματος της Tefal που απολυμαίνουν, εξαλείφοντας έως και 99,99% των μικροβίων, ιών και βακτηρίων.

 • Φυσικός ατμός

  Φρεσκάρει και απολυμαίνει χάρη στον φυσικό ατμό, χωρίς καθόλου χημικά, για πιο υγιεινό σπίτι.

 • Αφαιρεί αποτελεσματικά τις ζάρες

  Ετοιμαστείτε και βγείτε από το σπίτι σε χρόνο μηδέν, χάρη στην τεχνολογία με θερμαινόμενη πλάκα: δεν κρατά υγρασία στα ρούχα, ώστε να μπορείτε να τα φοράτε αμέσως. Συνδυάζεται με τη ρύθμιση μίας θερμοκρασίας: χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία, εξαφανίζει τις ζάρες ακόμα και από τα πιο ευαίσθητα υφάσματα, όπως το μετάξι, χωρίς κίνδυνο καψίματος ή γυαλάδας.

 • Πανίσχυρος ατμός

  Παραγωγή ατμού έως και 90 γρ./λεπτό για επίμονες ζάρες ή βαριά υφάσματα χάρη στην εκτόξευσή του. Με τη λειτουργία 2 επιπέδων ατμού αγγίζει συνεχή παραγωγή ατμού έως και 30 γρ./λεπτό, ενώ το μικρότερο επίπεδο ενδείκνυται για λεπτά υφάσματα που σιδερώνονται εύκολα.

 • Καθαρίζει τρίχες, χνούδια και σκόνες

  Μια έξυπνη κεφαλή διπλής όψης που καθαρίζει όλα τα υφάσματα, ακόμα και αυτά που είναι δύσκολο ή αδύνατο να πλυθούν, με εξάρτημα αφαίρεσης τριχών/χνουδιών από τη μία πλευρά και μικροΐνες από την άλλη, για την απομάκρυνση της λεπτής σκόνης που κρύβεται μέσα στα υφάσματα.

 • Διαχέει το αγαπημένο σας άρωμα

  Με την κεφαλή MonParfum έχετε την ευχάριστη αίσθηση του αγαπημένου σας αρώματος μέσα στο σπίτι, αφού βάλετε λίγες σταγόνες στη συσκευή, τοποθετήστε την κεφαλή MonParfum και ατμίστε.

 • Σιδερώστε αντικείμενα που δεν σιδερώνονται

  Το πανάκι προστατεύει τα πιο ευαίσθητα υφάσματα και αντικείμενα, για να απολαμβάνετε το 100% φυσικό αποτέλεσμα απολύμανσης του ατμού σε κάθε ύφασμα.

 • Έτοιμο στη στιγμή

  Έτοιμο για χρήση σε μόλις 15 δευτερόλεπτα, για γρήγορο και αποτελεσματικό φρεσκάρισμα όταν βιάζεστε.

 • Για όλα τα υφάσματα στο σπίτι

  Χάρη στις καινοτόμες κεφαλές: απολυμαίνει, εξαφανίζει τις ζάρες, καθαρίζει και διαχέει αρώματα σε όλα τα υφάσματα στο σπίτι: ρούχα, παλτό, ταπετσαρίες, μαξιλάρια, κουρτίνες, κουβέρτες, βρεφικά αντικείμενα κ.λπ.

 • Δεν χρειάζεται σιδερώστρα

  Χάρη στον επαναστατικό σχεδιασμό και την κάθετη κίνηση, δεν χρειάζεστε σιδερώστρα.

 • Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης

  Για ασφαλέστερη χρήση, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα μετά από λίγα λεπτά αδράνειας.

Χαρακτηριστικά
Ισχύς (W) 1700  W
Χρήση Kάθετη  
Ρυθμιζόμενος ατμός έως και 30  g/min
Εκτόξευση ατμού (boost) έως και 90  g/min
Χρόνος προθέρμανσης 25  s
Αυτονομία 10  min
Ένδειξη έτοιμου ατμού    
Έλεγχος ατμού στη λαβή    
Χρώματα Μπλε & λευκό  
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Το προϊόν σας δεν είναι στην πρίζα ή δεν είναι ενεργοποιημένο ==> Ελέγξτε ότι το προϊόν σας είναι συνδεδεμένο σωστά στην πρίζα και ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "I".
Η στάθμη του νερού στο δοχείο είναι πολύ χαμηλή ==> Βγάλτε τη συσκευή από την πρίζα και γεμίστε το δοχείο.
Δεν έχει γίνει προετοιμασία της αντλίας ==>Πιέστε και κρατήστε το πλήκτρο ατμού για μερικά δευτερόλεπτα για να προετοιμάσετε την αντλία.
Το αποσπώμενο δοχείο δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ==> Ελέγξτε το δοχείο του προϊόντος για σωστή τοποθέτηση.
Το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία "Stand-by" (αναμονή) ==> Πιέστε το πλήκτρο "On-Off" (ενεργοποίηση-απενεργοποίηση) και περιμένετε μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Το προϊόν σας δεν είναι στην πρίζα ή δεν είναι ενεργοποιημένο ==> Ελέγξτε ότι το προϊόν σας είναι συνδεδεμένο σωστά στη πρίζα και ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "I".
Το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία αναμονής ==> Πιέστε το πλήκτρο "On-Off" και περιμένετε μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Το δοχείο νερού δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ή η βαλβίδα ασφάλισής του δεν έχει κλείσει σωστά ==> Ελέγξτε ότι η βαλβίδα είναι κλειστή και ότι το δοχείο έχει εγκατασταθεί σωστά πάνω στο προϊόν.
Η συσκευή σας έχει συσσωρευμένα άλατα, συμβουλευτείτε την ενότητα "Αφαλάτωση" στις οδηγίες.
Το κουμπί "Steam" (ατμός) είναι στη θέση "Continuous Steam" (συνεχής ροή ατμού). Ξεκλειδώστε το πιέζοντάς το μια φορά.
Έχετε βάλει στο νερό χημικά ή πρόσθετα για αφαλάτωση.
Μην βάζετε ποτέ τέτοια προϊόντα στο δοχείο νερού. Περιέχουν οργανικά απόβλητα ή ορυκτά που συμπυκνώνονται με την επίδραση της θερμότητας και προκαλούν εκτόξευση του νερού, σταξίματα καφέ χρώματος ή πρόωρη γήρανση της συσκευής σας.
Έχετε βάλει στο νερό χημικά ή πρόσθετα για αφαλάτωση.
Μην βάζετε ποτέ τέτοια προϊόντα στο δοχείο νερού. Περιέχουν οργανικά απόβλητα ή ορυκτά που συμπυκνώνονται με την επίδραση της θερμότητας και προκαλούν εκτόξευση του νερού, σταξίματα καφέ χρώματος ή πρόωρη γήρανση της συσκευής σας.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέσετε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.