TEFAL TEFAL IXEO+ Σύστημα σιδερώματος QT1510

TEFAL IXEO+ Σύστημα σιδερώματος QT1510 Η λύση σιδερώματος & ατμού "Όλα-σε-ένα"
Το σύστημα σιδερώματος IXEO+ της Tefal είναι μια καινοτόμος λύση για τη φροντίδα των ρούχων που προσφέρει σιδέρωμα υψηλής αποτελεσματικότητας—χωρίς σιδερώστρα. Η ενσωματωμένη έξυπνη επιφάνεια σιδερώματος τριών θέσεων προσφέρει άνετο και εργονομικό σιδέρωμα σε κάθετη και οριζόντια θέση αλλά και σε γωνία 30°, με ισχυρό ατμό που απολυμαίνει και εξαλείφει έως και το 99,9% των ιών και των βακτηρίων. Ανακαλύψτε ένα πρωτοποριακό σύστημα, ενισχυμένο με τεχνολογία ατμού Twin Boiler για να καλύπτει όλες τις ανάγκες φροντίδας των ρούχων σας.

Κωδικός: QT1510E0

Το σύστημα σιδερώματος "Όλα-σε-ένα" IXEO+ της Tefal

Το σύστημα σιδερώματος IXEO+ της Tefal συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με την άνεση του συστήματος της έξυπνης επιφάνειας σιδερώματος, προσφέροντας μια μοναδική λύση φροντίδας των ρούχων. Είτε πρόκειται για δύσκολο σιδέρωμα είτε για μικροδιορθώσεις της τελευταίας στιγμής, μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε κάθε σιδέρωμα με απόλυτη αποτελεσματικότητα και ευκολία, χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία της δύναμης του ατμού. Πανεύκολη υγιεινή και φρεσκάδα, με σύστημα φροντίδας των ρούχων που φρεσκάρει, απολυμαίνει και μειώνει τις οσμές, εξαλείφοντας έως και το 99,9% των ιών και των βακτηρίων.* Η ενσωματωμένη έξυπνη επιφάνεια σιδερώματος τριών θέσεων αυτού του συστήματος σιδερώματος προσφέρει άνετο και εργονομικό σιδέρωμα σε κάθετη και οριζόντια θέση αλλά και σε γωνία 30°. Η κεφαλή του σίδερου είναι εργονομική και πανάλαφρη, με σχεδιασμό έως και δύο φορές ελαφρύτερο από ένα κανονικό ατμοσίδερο.** Έτοιμο σε μόλις 70 δευτερόλεπτα, με μια ευρεία γκάμα χαρακτηριστικών, το IXEO+ φέρνει την επανάσταση στη φροντίδα των ρούχων.

*Διενεργήθηκαν έλεγχοι από εξωτερικό εργαστήριο, σύμφωνα με το πρότυπο NFT72-110, Σεπτέμβριος 2020 **Σε σύγκριση με το σίδερο FV3910 της Tefal

Βασικά
 • Απόλυτη άνεση και ευκολία

  Μια πρωτοποριακή λύση για τη φροντίδα των ρούχων για όλες τις ανάγκες σιδερώματος—είτε για δύσκολο σιδέρωμα είτε για διορθώσεις της τελευταίας στιγμής—με την καινοτόμο έξυπνη επιφάνεια σιδερώματος τριών θέσεων, ενισχυμένη εργονομία και προηγμένη τεχνολογία.

 • Απολυμαίνετε σιδερώνοντας με την ασφάλεια της Tefal

  Ξεγνοιάστε από τους αόρατους εχθρούς με όλες τις συσκευές σιδερώματος της Tefal που απολυμαίνουν, εξαλείφοντας έως και 99,99% των μικροβίων, ιών και βακτηρίων.

 • Αφαιρεί μοναδικά τις ζάρες

  Η καινοτόμος τεχνολογία Twin Boiler συνδυάζεται με πίεση αντλίας 5 bar, συνεχή παραγωγή ατμού έως και 45 γρ./λεπτό και εκτόξευση ατμού έως και 90 γρ./λεπτό για αποτελέσματα υψηλής απόδοσης.

 • Εξαιρετικά ελαφριά, έξυπνη κεφαλή

  Ένας μοντέρνος, ελαφρύς σχεδιασμός με ενισχυμένη εργονομία, με μια λεία και εύχρηστη κεφαλή που είναι έως και δύο φορές ελαφρύτερη από ένα κανονικό σίδερο ατμού, ζυγίζοντας μόλις 530 γραμμάρια.

 • Βολική αφαιρούμενη έξυπνη βάση

  Η αφαιρούμενη βάση προσφέρει απόλυτη ευελιξία και άνεση, καθώς σας βοηθά οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή, να φρεσκάρετε ακόμα και κουρτίνες, έπιπλα και πολλά άλλα.

 • Γρήγορος και βολικός χρόνος προθέρμανσης

  Ο ατμός είναι έτοιμος σε περίπου 70 δευτερόλεπτα, ιδανικός για καθημερινή χρήση και μικροδιορθώσεις της τελευταίας στιγμής.

 • Τεχνολογία Smart Protect

  Επωφεληθείτε από ένα προηγμένο σύστημα φροντίδας των ρούχων σας που είναι ασφαλές για όλα τα υφάσματα, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα όπως τα μεταξωτά, χάρη στην τεχνολογία που δεν χρειάζεται ρύθμιση η θερμοκρασία.

 • Δεν χρειάζεται συντήρηση

  Απολαύστε υπέροχα αποτελέσματα και μοναδική απόδοση κάθε μέρα, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα απομάκρυνσης των αλάτων που διασφαλίζει απόλυτη προστασία και συντήρηση.

 • Μύτη ακριβείας

  Απολαύστε λείο και εύκολο σιδέρωμα σε κάθε εκατοστό των ρούχων σας, με τη μύτη ακριβείας που προσφέρει πρόσβαση στα δύσκολα σημεία, όπως οι γιακάδες και οι ραφές.

 • Πρακτική και εύκολη φροντίδα των ρούχων

  Είτε πρόκειται για μικροδιορθώσεις της τελευταίας στιγμής είτε για δύσκολο σιδέρωμα, μπορείτε να αντεπεξέλθετε στη φροντίδα των ρούχων με απόλυτη άνεση και ευκολία, χάρη στον προσεγμένο σχεδιασμό με πόδια που ρυθμίζονται ως προς το ύψος του χρήστη.

 • Εύκολη μεταφορά

  Χάρη στις μικρές ρόδες που βρίσκονται στο κάτω μέρος, η μεταφορά γίνεται πανεύκολα ώστε να περιποιείστε τα υφάσματα όλου σας του σπιτιού.

 • Άνεση χάρη στα πρακτικά εξαρτήματα που περιλαμβάνονται

  Περιλαμβάνει εύχρηστα εξαρτήματα όπως βούρτσα υφασμάτων που είναι σχεδιασμένη για χοντρά υφάσματα και αφαιρούμενο γάντζο για την τοποθέτηση της κρεμάστρας για ευκολότερο σιδέρωμα.

Χαρακτηριστικά
Ατμός & Απόδοση
Ισχύς (W) 2980  W
Ρυθμιζόμενος ατμός 45  g/min
Εκτόξευση ατμού (boost) 90  g/min
Bar πίεσης αντλίας Έως και 5  bar
Άνεση χρήσης
Χωρητικότητα δοχείου νερού 1  L
Δοχείο νερού Σταθερό  
Αυτόματη απενεργοποίηση ΝΑΙ  
Μήκος καλωδίου τροφοδοσίας 3  m
Μήκος καλωδίου ατμού 1.70  m
Διακόπτης On/Off Χειροκίνητα  
Ένδειξη έτοιμου ατμού    
Γάντζος κρεμάστρας    
Αποσπώμενη βάση    
Ροδάκια    
Αξεσουάρ
Ενσωματωμένη σιδερώστρα Smart board 3 θέσεων  
Εξαρτήματα Fabric brush  
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Το προϊόν σας δεν είναι στην πρίζα ή δεν είναι ενεργοποιημένο ==> Ελέγξτε ότι το προϊόν σας είναι συνδεδεμένο σωστά στην πρίζα και ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "I".
Η στάθμη του νερού στο δοχείο είναι πολύ χαμηλή ==> Βγάλτε τη συσκευή από την πρίζα και γεμίστε το δοχείο.
Δεν έχει γίνει προετοιμασία της αντλίας ==>Πιέστε και κρατήστε το πλήκτρο ατμού για μερικά δευτερόλεπτα για να προετοιμάσετε την αντλία.
Το αποσπώμενο δοχείο δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ==> Ελέγξτε το δοχείο του προϊόντος για σωστή τοποθέτηση.
Το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία "Stand-by" (αναμονή) ==> Πιέστε το πλήκτρο "On-Off" (ενεργοποίηση-απενεργοποίηση) και περιμένετε μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Το προϊόν σας δεν είναι στην πρίζα ή δεν είναι ενεργοποιημένο ==> Ελέγξτε ότι το προϊόν σας είναι συνδεδεμένο σωστά στη πρίζα και ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "I".
Το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία αναμονής ==> Πιέστε το πλήκτρο "On-Off" και περιμένετε μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Το δοχείο νερού δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ή η βαλβίδα ασφάλισής του δεν έχει κλείσει σωστά ==> Ελέγξτε ότι η βαλβίδα είναι κλειστή και ότι το δοχείο έχει εγκατασταθεί σωστά πάνω στο προϊόν.
Η συσκευή σας έχει συσσωρευμένα άλατα, συμβουλευτείτε την ενότητα "Αφαλάτωση" στις οδηγίες.
Το κουμπί "Steam" (ατμός) είναι στη θέση "Continuous Steam" (συνεχής ροή ατμού). Ξεκλειδώστε το πιέζοντάς το μια φορά.
Έχετε βάλει στο νερό χημικά ή πρόσθετα για αφαλάτωση.
Μην βάζετε ποτέ τέτοια προϊόντα στο δοχείο νερού. Περιέχουν οργανικά απόβλητα ή ορυκτά που συμπυκνώνονται με την επίδραση της θερμότητας και προκαλούν εκτόξευση του νερού, σταξίματα καφέ χρώματος ή πρόωρη γήρανση της συσκευής σας.
Έχετε βάλει στο νερό χημικά ή πρόσθετα για αφαλάτωση.
Μην βάζετε ποτέ τέτοια προϊόντα στο δοχείο νερού. Περιέχουν οργανικά απόβλητα ή ορυκτά που συμπυκνώνονται με την επίδραση της θερμότητας και προκαλούν εκτόξευση του νερού, σταξίματα καφέ χρώματος ή πρόωρη γήρανση της συσκευής σας.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέσετε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.