TEFAL IXEO QT1020

IXEO QT1020 Φροντίστε τα ρούχα σας στη στιγμή χάρη στην πρώτη λύση σιδερώματος & ατμού "Όλα-σε-ένα"

Το Tefal IXEO είναι ένα μοναδικό σύστημα σιδερώματος και ατμού "Όλα-σε-ένα" για ολοκληρωμένη φροντίδα των ρούχων σας με απόλυτη άνεση και ευκολία, ώστε να δείχνετε υπέροχοι στη στιγμή. Η ενσωματωμένη έξυπνη επιφάνεια σιδερώματος τριών θέσεων προσφέρει μια ολοκαίνουργια εμπειρία φροντίδας των ρούχων σας χάρη στον εργονομικό κάθετο σχεδιασμό, την εκτόξευση ατμού υψηλής απόδοσης και το πανάλαφρο βάρος του σίδερου. Το Tefal IXEO είναι η τέλεια λύση για αψεγάδιαστη εμφάνιση κάθε μέρα, καθώς μπορείτε να σιδερώνετε τα ρούχα σας χωρίς σιδερώστρα.

Tefal IXEO Σύστημα σιδερώματος & ατμού "Όλα-σε-ένα"

Ανακαλύψτε το σύστημα σιδερώματος & ατμού Tefal IXEO και απολαύστε μια επαναστατική εμπειρία στη φροντίδα των ρούχων σας με μία μόνο συσκευή. Τώρα μπορείτε να σιδερώνετε αποτελεσματικά και πανεύκολα χάρη στην ενσωματωμένη έξυπνη επιφάνεια σιδερώματος που προσφέρει βολικό κάθετο και πλάγιο σιδέρωμα με βελτιωμένη εργονομία. Αφαιρεί τις ζάρες αποτελεσματικά χάρη στην ισχύ των 1600W και την Τεχνολογία Turbo Steam που προσφέρει πανίσχυρη πίεση αντλίας 5 bar. Χάρη στον γρήγορο χρόνο προθέρμανσης μόλις 45 δευτερολέπτων, αυτό το σίδερο είναι ιδανικό για μικροδιορθώσεις της τελευταίας στιγμής, ενώ το σύστημα Smart Protect ρυθμίζει για εσάς τη θερμοκρασία στα ιδανικά επίπεδα: φροντίδα ρούχων στη στιγμή! Η κεφαλή του σίδερου έχει πανάλαφρο σχεδιασμό και έχει το μισό βάρος από εκείνο ενός παραδοσιακού ατμοσίδερου. Οι βελτιωμένες λειτουργίες ολοκληρώνουν αυτό το μοναδικό σύστημα σιδερώματος και ατμού "Όλα-σε-ένα" IXEO — μπορείτε να κάνετε τα πάντα χωρίς να χρειάζεστε σιδερώστρα.

από την Tefal

Βασικά
 • Άνεση και ευκολία χάρη στην ενσωματωμένη έξυπνη επιφάνεια σιδερώματος

  Οι τρεις κάθετες και πλάγιες θέσεις της επιφάνειας σιδερώματος με βελτιωμένη εργονομία προσφέρουν άνεση και αποτελεσματικότητα, καθώς χάρη στον ενσωματωμένο σχεδιασμό δεν χρειάζεστε σιδερώστρα για να περιποιηθείτε τα ρούχα σας.

 • Αφαιρεί τις ζάρες αξιόπιστα και αποτελεσματικά

  Η τεχνολογία θερμαινόμενης πλάκας του ατμοσίδερου σε συνδυασμό με την τεχνολογία Turbo Steam με αντλία πίεσης 5 bar αφαιρούν τις ζάρες με αξιόπιστο τρόπο.

 • Ευκολότερη χρήση χάρη στη νέα κεφαλή του σίδερου

  Ο ολοκαίνουργιος σχεδιασμός της κεφαλής του σίδερου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σιδερώματος, καθώς έχει το μισό μέγεθος από τα παραδοσιακά ατμοσίδερα, για τέλειο πέρασμα πάνω από τα δύσκολα σημεία. 

 • Άνεση και εκπληκτικά αποτελέσματα στη στιγμή

  Χάρη στον γρήγορο χρόνο προθέρμανσης μόλις 45 δευτερολέπτων, η συσκευή "Όλα-σε-ένα" είναι έτοιμη κάθε φορά που τη χρειάζεστε για να δείχνετε υπέροχοι στη στιγμή.

 • Αφαιρούμενο δοχείο νερού για απόλυτη άνεση

  Χάρη στη γενναιόδωρη χωρητικότητα 1 λίτρου του αφαιρούμενου δοχείου νερού, μπορείτε να σιδερώνετε για πολλή ώρα και να το ξαναγεμίζετε στη στιγμή.

 • Ασφαλές για κάθε ύφασμα

  Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε με ασφάλεια σε όλα σας τα ρούχα και να φροντίζετε όλα τα υφάσματα, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα όπως το μετάξι.

 • Άνεση και ευελιξία με έξυπνη αφαιρούμενη βάση

  Η φορητή και πανάλαφρη βάση προσφέρει απόλυτη ευελιξία και άνεση, καθώς σας βοηθά να φρεσκάρετε ανά πάσα στιγμή ακόμα και κουρτίνες, έπιπλα και πολλά άλλα.

 • Επιπρόσθετα οφέλη: φρεσκάρει και απολυμαίνει

  Ο πανίσχυρος ατμός εξουδετερώνει έως και το 99,99% των μικροβίων και των βακτηρίων, ενώ παράλληλα φρεσκάρει και αφαιρεί τις οσμές για καθαρά υφάσματα με τέλεια υγιεινή.

 • Πρακτικά εξαρτήματα

  Επιλεγμένα μοντέλα περιλαμβάνουν εύχρηστα εξαρτήματα όπως βούρτσα υφασμάτων σχεδιασμένη για χοντρά υφάσματα και κλιπ για να στερεώνετε τα ρούχα σας στην ενσωματωμένη έξυπνη επιφάνεια σιδερώματος.

 • Εύκολη μεταφορά

  Οι μικρές ρόδες στο κάτω μέρος του προϊόντος σάς επιτρέπουν να μεταφέρετε τη συσκευή σε κάθε μέρος του σπιτιού. 

Χαρακτηριστικά
ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΡΙΠΗ ΑΤΜΟΥ
Ένδειξη λειτουργίας 1600  
Κεφαλή ατμού Stainless Steel soleplate  
Χρόνος θέρμανσης 45  s
Απολύμανση    
ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ
Ρυθμιζόμενος πόλος Double  
Συνδετήρες    
Έλεγχος ατμού στη λαβή    
Γάντζος κρεμάστρας    
Χωρητικότητα δοχείου νερού 1  L
Αυτόματη διακοπή Yes  
Διακόπτης On/Off Hand operated  
Δοχείο νερού Αποσπώμενο  
Αυτονομία 40  min
Δείκτης έτοιμου ατμού    
Αποθήκευση καλωδίου τροφοδοσίας Hook  
Αποσπώμενη βάση    
Ροδάκια    
Λειτουργία συλλογής αλάτων Φυσίγγιο  
Steam on demand    
Heated soleplate    
Usage Vertical & Horizontal  
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Ειδοποίηση για άλατα    
ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
Εξαρτήματα Βούρτσα υφασμάτων  
ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Χρώματα μεταλλικό μαύρο/ μπρονζέ  
Bar pump pressure 5  bar

Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Το προϊόν σας δεν είναι στην πρίζα ή δεν είναι ενεργοποιημένο ==> Ελέγξτε ότι το προϊόν σας είναι συνδεδεμένο σωστά στην πρίζα και ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "I".
Η στάθμη του νερού στο δοχείο είναι πολύ χαμηλή ==> Βγάλτε τη συσκευή από την πρίζα και γεμίστε το δοχείο.
Δεν έχει γίνει προετοιμασία της αντλίας ==>Πιέστε και κρατήστε το πλήκτρο ατμού για μερικά δευτερόλεπτα για να προετοιμάσετε την αντλία.
Το αποσπώμενο δοχείο δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ==> Ελέγξτε το δοχείο του προϊόντος για σωστή τοποθέτηση.
Το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία "Stand-by" (αναμονή) ==> Πιέστε το πλήκτρο "On-Off" (ενεργοποίηση-απενεργοποίηση) και περιμένετε μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Το προϊόν σας δεν είναι στην πρίζα ή δεν είναι ενεργοποιημένο ==> Ελέγξτε ότι το προϊόν σας είναι συνδεδεμένο σωστά στη πρίζα και ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "I".
Το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία αναμονής ==> Πιέστε το πλήκτρο "On-Off" και περιμένετε μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Το δοχείο νερού δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ή η βαλβίδα ασφάλισής του δεν έχει κλείσει σωστά ==> Ελέγξτε ότι η βαλβίδα είναι κλειστή και ότι το δοχείο έχει εγκατασταθεί σωστά πάνω στο προϊόν.
Η συσκευή σας έχει συσσωρευμένα άλατα, συμβουλευτείτε την ενότητα "Αφαλάτωση" στις οδηγίες.
Το κουμπί "Steam" (ατμός) είναι στη θέση "Continuous Steam" (συνεχής ροή ατμού). Ξεκλειδώστε το πιέζοντάς το μια φορά.
Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιείτε νερό στο οποίο έχετε προσθέσει κάποιο προϊόν σιδερώματος για τον αρωματισμό του νερού ==> Χρησιμοποιείτε μόνο νερό χωρίς πρόσθετα.
Η συσκευή σας δεν ξεπλύθηκε επαρκώς μετά τον κύκλο αφαλάτωσης ==> Γεμίστε το δοχείο με 200 ml νερού και λειτουργήστε τη συσκευή μέχρι να αδειάσει το δοχείο.
Χρησιμοποιήσατε ένα χημικό προϊόν για την αφαλάτωση αντί για λευκό ξύδι ==> Ξεκινήστε έναν κύκλο πλυσίματος για τη συσκευή σας (όπως περιγράφεται παραπάνω). Εάν το πρόβλημα παραμείνει μετά τον κύκλο, πηγαίνετέ την σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής.
Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιείτε νερό στο οποίο έχετε προσθέσει κάποιο προϊόν σιδερώματος για τον αρωματισμό του νερού ==> Χρησιμοποιείτε μόνο νερό χωρίς πρόσθετα.
Η συσκευή σας δεν ξεπλύθηκε επαρκώς μετά τον κύκλο αφαλάτωσης ==> Γεμίστε το δοχείο με 200 ml νερού και λειτουργήστε τη συσκευή μέχρι να αδειάσει το δοχείο.
Χρησιμοποιήσατε ένα χημικό προϊόν για την αφαίρεση των αλάτων αντί για λευκό ξύδι ==> Ξεκινήστε έναν κύκλο πλυσίματος για τη συσκευή σας (όπως περιγράφεται παραπάνω). Εάν το πρόβλημα παραμείνει μετά τον κύκλο, πηγαίνετέ την σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέσετε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.