TEFAL IXEO Σύστημα σιδερώματος QT1020

IXEO Σύστημα σιδερώματος QT1020 Φροντίστε τα ρούχα σας με τη λύση σιδερώματος & ατμού "Όλα-σε-ένα"
Το Tefal IXEO είναι ένα μοναδικό σύστημα σιδερώματος & ατμού "Όλα-σε-ένα" για ολοκληρωμένη φροντίδα ρούχων με εργονομικά ενσωματωμένη έξυπνη επιφάνεια σιδερώματος τριών θέσεων.

Κωδικός: QT1020E0

Tefal IXEO Σύστημα σιδερώματος & ατμού "Όλα-σε-ένα"

Ανακαλύψτε το σύστημα σιδερώματος χωρίς μπόιλερ Tefal IXEO και απολαύστε μια επαναστατική εμπειρία στη φροντίδα των ρούχων σας με μία μόνο συσκευή. Τώρα μπορείτε να σιδερώνετε αποτελεσματικά και πανεύκολα χάρη στην ενσωματωμένη έξυπνη επιφάνεια σιδερώματος που προσφέρει βολικό κάθετο και πλάγιο σιδέρωμα με βελτιωμένη εργονομία. Αφαιρεί τις ζάρες αποτελεσματικά χάρη στην ισχύ των 1600W και την Τεχνολογία Turbo Steam που προσφέρει πανίσχυρη πίεση αντλίας 5 bar. Χάρη στον γρήγορο χρόνο προθέρμανσης μόλις 45 δευτερολέπτων, αυτό το σύστημα ατμού είναι ιδανικό για μικροδιορθώσεις της τελευταίας στιγμής, ενώ το σύστημα Smart Protect ρυθμίζει για εσάς τη θερμοκρασία στα ιδανικά επίπεδα: φροντίδα ρούχων στη στιγμή! Η κεφαλή του σίδερου έχει πανάλαφρο σχεδιασμό και έχει το μισό βάρος από εκείνο ενός παραδοσιακού ατμοσίδερου. Οι βελτιωμένες λειτουργίες ολοκληρώνουν αυτό το μοναδικό σύστημα σιδερώματος και ατμού "Όλα-σε-ένα" IXEO — μπορείτε να κάνετε τα πάντα χωρίς να χρειάζεστε σιδερώστρα.

από την Tefal

Βασικά
 • Άνεση και ευκολία χάρη στην ενσωματωμένη έξυπνη επιφάνεια σιδερώματος

  Οι τρεις κάθετες και πλάγιες θέσεις της επιφάνειας σιδερώματος με ενισχυμένη εργονομία, προσφέρουν άνεση και αποτελεσματικότητα, καθώς χάρη στον ενσωματωμένο σχεδιασμό δεν χρειάζεστε σιδερώστρα για να περιποιηθείτε τα ρούχα σας.

 • Επιπρόσθετα οφέλη: απολυμαίνει και φρεσκάρει

  Ο πανίσχυρος ατμός εξουδετερώνει έως και το 99,99% των μικροβίων και των βακτηρίων, ενώ παράλληλα φρεσκάρει και αφαιρεί τις οσμές για καθαρά υφάσματα με τέλεια υγιεινή.

 • Αφαιρεί τις ζάρες αξιόπιστα και αποτελεσματικά

  Η τεχνολογία θερμαινόμενης πλάκας του ατμοσίδερου σε συνδυασμό με την τεχνολογία Turbo Steam με αντλία πίεσης 5 bar αφαιρούν τις ζάρες με αξιόπιστο τρόπο.

 • Ευκολότερη χρήση χάρη στη νέα κεφαλή του σίδερου

  Ο ολοκαίνουργιος σχεδιασμός της κεφαλής του σίδερου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σιδερώματος, καθώς έχει το μισό μέγεθος από τα παραδοσιακά ατμοσίδερα, για τέλειο πέρασμα πάνω από τα δύσκολα σημεία. 

 • Άνεση και εκπληκτικά αποτελέσματα στη στιγμή

  Χάρη στον γρήγορο χρόνο προθέρμανσης μόλις 45 δευτερολέπτων, η συσκευή "Όλα-σε-ένα" είναι έτοιμη κάθε φορά που τη χρειάζεστε για να δείχνετε υπέροχοι στη στιγμή.

 • Αφαιρούμενο δοχείο νερού για απόλυτη άνεση

  Χάρη στη γενναιόδωρη χωρητικότητα 1 λίτρου του αφαιρούμενου δοχείου νερού, μπορείτε να σιδερώνετε και να φρεσκάρετε για πολλή ώρα και να το ξαναγεμίζετε στη στιγμή.

 • Ασφαλές για κάθε ύφασμα

  Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε με ασφάλεια σε όλα σας τα ρούχα και να φροντίζετε όλα τα υφάσματα, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα όπως το μετάξι.

 • Άνεση και ευελιξία με έξυπνα αφαιρούμενη βάση

  Η φορητή και πανάλαφρη βάση προσφέρει απόλυτη ευελιξία και άνεση, καθώς σας βοηθά να φρεσκάρετε ανά πάσα στιγμή ακόμα και κουρτίνες, έπιπλα και πολλά άλλα.

 • Πρακτικά εξαρτήματα

  Περιλαμβάνονται εύχρηστα εξαρτήματα όπως βούρτσα υφασμάτων σχεδιασμένη για χοντρά υφάσματα και κλιπ για να στερεώνετε τα ρούχα σας στην ενσωματωμένη έξυπνη επιφάνεια σιδερώματος.

 • Εύκολη μεταφορά

  Οι μικρές ρόδες στο κάτω μέρος του προϊόντος σάς επιτρέπουν να μεταφέρετε τη συσκευή σε κάθε μέρος του σπιτιού. 

Χαρακτηριστικά
Κεφαλή ατμού Ανοξείδωτο ατσάλι  
Απολύμανση    
Δοχείο νερού Αποσπώμενο  
Αυτόματη απενεργοποίηση ΝΑΙ  
Διακόπτης On/Off Χειροκίνητα  
Δείκτης έτοιμου ατμού    
Αποθήκευση καλωδίου τροφοδοσίας Γάντζος  
Έλεγχος ατμού στη λαβή    
Γάντζος κρεμάστρας    
Αποσπώμενη βάση    
Ροδάκια    
Λειτουργία αντιμετώπισης αλάτων Φυσίγγιο  
Ειδοποίηση για άλατα    
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Για να χρησιμοποιήσετε το Smart Board, βάλτε τα χέρια σας σε κάθε πλευρά της σανίδας, σηκώστε τη κατακόρυφα και γείρετέ τη ανάλογα με τις προτιμήσεις σας:

Το δοχείο IXEO είναι αποσπώμενο, για μέγιστη άνεση κατά τη χρήση.
Με όγκο ενός λίτρου, σας επιτρέπει να σιδερώσετε για μικρά ή μεγάλα διαστήματα χρόνου.

Με την καθαρή σχεδίασή του, το IXEO μπορεί να ταιριάξει εύκολα στο σπίτι σας.
Εφοδιασμένο με μικρούς τροχούς κάτω από τη βάση του, μπορείτε να το μετακινήσετε χωρίς κόπο.
Ωστόσο, αν θέλετε να αποθηκεύσετε το προϊόν, μπορεί να χαμηλώσει σε ύψος 105 cm.
Πιο συμπαγές, μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα σε ένα δοκιμαστήριο ή σε μια ντουλάπα.

Νερό από τη βρύση:
Η συσκευή σας έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με νερό από τη βρύση. Εάν το νερό της περιοχής σας είναι πολύ σκληρό (σκληρότητα υψηλότερη από 30°f ή 17°dH ή 21°e), αναμείξτε 50% νερό από τη βρύση και 50% αποσταγμένο νερό (που διατίθεται στα καταστήματα).
Σε ορισμένες παράκτιες περιοχές, η περιεκτικότητα του νερού σε άλατα ενδέχεται να είναι υψηλή. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείτε αποκλειστικά αποσταγμένο νερό.

Αποσκληρυντής νερού:
Υπάρχουν διάφοροι τύποι αποσκληρυντή νερού και το νερό στους περισσότερους από αυτούς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη γεννήτρια ατμού. Ωστόσο, ορισμένοι αποσκληρυντές νερού, ειδικά εκείνοι που χρησιμοποιούν χημικά όπως το αλάτι, μπορούν να προκαλέσουν λευκές ή καφέ κηλίδες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση των κανατών με φίλτρο.
Εάν διαπιστώσετε αυτό το είδος προβλήματος, συνιστούμε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε νερό από τη βρύση χωρίς επεξεργασία ή εμφιαλωμένο νερό.

Να θυμάστε:
Ποτέ μην χρησιμοποιείτε το νερό της βροχής, καθαρό απιονισμένο νερό ή καθαρό αποσταγμένο νερό από καταστήματα ή νερό που περιέχει πρόσθετες ουσίες (όπως άμυλο ή νερό για οικιακές συσκευές). Τέτοιες πρόσθετες ουσίες ίσως επηρεάσουν τις ιδιότητες του ατμού και, σε υψηλές θερμοκρασίες, ίσως σχηματίσουν αποθέσεις στον θάλαμο της γεννήτριας ατμού, οι οποίες είναι πιθανό ότι θα προκαλέσουν κηλίδες στα πλυμένα ρούχα και πρόωρη γήρανση της συσκευής.
Το IXEO είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα φίλτρου κατά των αλάτων για την αύξηση της διάρκειας ζωής του.
Η διάρκεια ζωής του φίλτρου εξαρτάται από τις ώρες σιδερώματος ανά εβδομάδα και τη σκληρότητα του νερού στην περιοχή σας.
Κατά μέσο όρο, 1 φίλτρο IXEO σας προσφέρει περίπου 8 λεπτά σιδερώματος.
Μόλις το δοχείο φτάσει στο τέλος της διάρκειας ζωής του, στη βάση του προϊόντος εμφανίζεται μια φωτεινή ένδειξη προειδοποίησης.
Στη συνέχεια, σας δίνεται η συμβουλή να αλλάξετε το φίλτρο για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας υπό βέλτιστες συνθήκες.
Απλώς αφαιρέστε το δοχείο από τη συσκευή, αντικαταστήστε το υπάρχον φίλτρο με το νέο και βάλτε ξανά το γεμάτο νερό δοχείο.
Στη συνέχεια, απαιτείται φάση αρχικής πλήρωσης διάρκειας περίπου 1 λεπτού και 30 δευτερολέπτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη ενότητα "Καταπολέμηση των αλάτων" στο εγχειρίδιο χρήσης.
Το προϊόν σας δεν είναι στην πρίζα ή δεν είναι ενεργοποιημένο ==> Ελέγξτε ότι το προϊόν σας είναι συνδεδεμένο σωστά στην πρίζα και ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "I".
Η στάθμη του νερού στο δοχείο είναι πολύ χαμηλή ==> Βγάλτε τη συσκευή από την πρίζα και γεμίστε το δοχείο.
Δεν έχει γίνει προετοιμασία της αντλίας ==>Πιέστε και κρατήστε το πλήκτρο ατμού για μερικά δευτερόλεπτα για να προετοιμάσετε την αντλία.
Το αποσπώμενο δοχείο δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ==> Ελέγξτε το δοχείο του προϊόντος για σωστή τοποθέτηση.
Το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία "Stand-by" (αναμονή) ==> Πιέστε το πλήκτρο "On-Off" (ενεργοποίηση-απενεργοποίηση) και περιμένετε μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Το προϊόν σας δεν είναι στην πρίζα ή δεν είναι ενεργοποιημένο ==> Ελέγξτε ότι το προϊόν σας είναι συνδεδεμένο σωστά στη πρίζα και ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "I".
Το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία αναμονής ==> Πιέστε το πλήκτρο "On-Off" και περιμένετε μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Το δοχείο νερού δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ή η βαλβίδα ασφάλισής του δεν έχει κλείσει σωστά ==> Ελέγξτε ότι η βαλβίδα είναι κλειστή και ότι το δοχείο έχει εγκατασταθεί σωστά πάνω στο προϊόν.
Η συσκευή σας έχει συσσωρευμένα άλατα, συμβουλευτείτε την ενότητα "Αφαλάτωση" στις οδηγίες.
Έχετε βάλει στο νερό χημικά ή πρόσθετα για αφαλάτωση.
Μην βάζετε ποτέ τέτοια προϊόντα στο δοχείο νερού. Περιέχουν οργανικά απόβλητα ή ορυκτά που συμπυκνώνονται με την επίδραση της θερμότητας και προκαλούν εκτόξευση του νερού, σταξίματα καφέ χρώματος ή πρόωρη γήρανση της συσκευής σας.
Έχετε βάλει στο νερό χημικά ή πρόσθετα για αφαλάτωση.
Μην βάζετε ποτέ τέτοια προϊόντα στο δοχείο νερού. Περιέχουν οργανικά απόβλητα ή ορυκτά που συμπυκνώνονται με την επίδραση της θερμότητας και προκαλούν εκτόξευση του νερού, σταξίματα καφέ χρώματος ή πρόωρη γήρανση της συσκευής σας.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέσετε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Για βοήθεια με τη συναρμολόγηση του IXEO σας, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες σε αυτό το βίντεο:

Μετά το ξέπλυμα του λέβητα, πρέπει να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί επανέναρξης για περίπου 3 δευτερόλεπτα, ώστε να σταματήσει να αναβοσβήνει η λυχνία.
Έχετε πατήσει τον διακόπτη ατμού 3 φορές γρήγορα και διαδοχικά, το οποίο ενεργοποίησε τη λειτουργία "Boost". Σε αυτή την περίπτωση, ο ατμός ενεργοποιείται αυτόματα για λίγα δευτερόλεπτα.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.