TEFAL OPTIGRILL+

OPTIGRILL+  Τέλεια αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα ψησίματος

Τέλεια αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα ψησίματος!


Η Tefal δημιουργεί την πρώτη συσκευή υγιεινού ψησίματος, η οποία αυτόματα μετρά το πάχος του φαγητού που ψήνει και τα ψήνει ανάλογα!

 1. Προσαρμόζει το μαγείρεμα ανάλογα με το πάχος & την ποσότητα

 2. Υποδεικνύει το επίπεδο ψησίματος από rare σε well-done

 3. Διαθέτει διαφορετικά προγράμματα για διαφορετικά συστατικά/υλικά

Με την ηλεκτρική ψηστιέρα OptiGrill+, που αποτελεί την τελευταία μας καινοτομία, η έξυπνη τεχνολογία συμβάλλει στο νόστιμο ψήσιμο!

Χάρη στην τεχνολογία του «αυτόματου αισθητήρα ψησίματος», ο χρόνος και η θερμοκρασία ρυθμίζονται αυτόματα στο πάχος και τον αριθμό των τεμαχίων που έχουν τοποθετηθεί πάνω στην ψηστιέρα με βάση 6 προγράμματα ψησίματος (μπιφτέκια, πουλερικά, σάντουιτς, λουκάνικα, μπριζόλες και ψάρια) και μία λειτουργία απόψυξης.

Ταυτόχρονα, μια φωτεινή ένδειξη επιτρέπει την άμεση παρακολούθηση:

Πιο συγκεκριμένα, το μοβ χρώμα για την προθέρμανση, το μπλε και στη συνέχεια το πράσινο στην αρχή του ψησίματος, το κίτρινο όταν το φαγητό είναι ελαφρά ψημένο, το πορτοκαλί για το μέτρια ψημένο φαγητό και το κόκκινο για το καλοψημένο φαγητό.

Προσαρμόζεται απολύτως στα γούστα του καθενός!

Σηκώστε απλά το καπάκι για να πάρετε το κρέας σας όταν θα είναι έτοιμο και να αφήστε το υπόλοιπο κρέας μέχρι να είναι well done!

Η επιπλέον χειροκίνητη λειτουργία με τα 4 ρυθμιζόμενα επίπεδα θερμοκρασίας σας επιτρέπει να ψήνετε ό,τι θέλετε και προσαρμόζεται ιδανικά ώστε να μπορείτε να ψήσετε, όπως ακριβώς επιθυμείτε και φρούτα και λαχανικά!

           
Βασικά
 • 6 αυτόματα προγράμματα και ένδειξη της κατάστασης του ψησίματος για τέλεια αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα ψησίματος

  Μία χειροκίνητη λειτουργία με 4 ρυθμιζόμενα επίπεδα θερμοκρασίας για να ψήνετε κάθε είδος φαγητού.

 • 6 προγράμματα ψησίματος

  Για διαφορετικά είδη φαγητών: μπιφτέκια, πουλερικά, σάντουιτς, λουκάνικα, μπριζόλες και ψάρια.

   

 • Ένδειξη κατάστασης ψησίματος

  Παρακολούθηση της κατάστασης ψησίματος για τέλεια αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα ψησίματος: υποδεικνύει την εξέλιξη του ψησίματος και σας ειδοποιεί με έναν ήχο/ μπιπ σε κάθε στάδιο, για να γνωρίζετε πότε το γεύμα σας έχει ψηθεί όπως σας αρέσει!

 • Αυτόματος αισθητήρας ψησίματος

  Αυτόματη μέτρηση πάχους: προσαρμόζεται αυτόματα στη σωστή θερμοκρασία για το μέγεθος και το πάχος κάθε φαγητού σε ένα από τα προγράμματα που διατίθενται.

 • Πλένεται και στο πλυντήριο πιάτων

  Οι αντικολλητικές πλάκες αλουμινίου και ο δίσκος συλλογής υγρών πλένονται και στο πλυντήριο πιάτων.

 • Επιπλέον μεγάλος δίσκος συλλογής υγρών

  Μεγάλος δίσκος συλλογής υγρών και πλάκες με γωνία 7°, για τη διασφάλιση της απομάκρυνσης των υγρών του ψησίματος.

 • Υψηλή απόδοση: πλάκες αλουμινίου

  Πλάκες αλουμινίου υψηλής απόδοσης με επικάλυψη PTFE για εύκολο καθάρισμα.

Χαρακτηριστικά
Διακόπτης on/off    
Εγγύηση 2 ΕΤΗ  
Χρώματα ασημί  
Πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων    
Πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων - λεπτομέρειες Αποσπώμενες πλάκες και δίσκος συλλογής υγρών  
Περιλαμβάνονται συνταγές    
Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης    
Αποσπώμενες πλάκες    
Επιφάνεια ψησίματος 600  
Πλάκες ψησίματος Πλάκες αλουμινίου για ψήσιμο  
Αφαιρούμενη σχάρα χυμού    
Φωτεινή ένδειξη «έτοιμη για ψήσιμο»    
Πιλοτικό φως    
Αυτόματο σύστημα μαγειρέματος    
Πλάκες με αντικολλητική επίστρωση    
Σώμα Stainless steel  
Λαβή Θερμοπλαστική  

Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Όχι, επειδή οι αισθητήρες μαγειρέματος δεν είναι ενεργοποιημένοι σε μη αυτόματη λειτουργία.
Όχι. Αφού ολοκληρωθεί η πρώτη παρτίδα, ανοίξτε εντελώς το γκριλ και βγάλτε το φαγητό. Κλείστε το γκριλ και πατήστε OK. Δεν χρειάζεται να σβήσετε πρώτα το γκριλ. Όταν αναβοσβήσουν ξανά οι λυχνίες, επιλέξτε τη λειτουργία που θέλετε. Η φάση προθέρμανσης πρέπει να είναι πολύ πιο σύντομη από την πρώτη φορά, επειδή οι πλάκες είναι ήδη ζεστές. Όταν η συσκευή Optigrill εκπέμπει ηχητικό σήμα ότι είναι έτοιμη, ανοίξτε και πάλι το γκριλ, βάλτε τη δεύτερη παρτίδα φαγητού στις πλάκες και συνεχίστε κανονικά.
Πριν καθαρίσετε το γκριλ σας, περιμένετε περίπου 45 λεπτά ώσπου να κρυώσει η συσκευή. Για να απομακρύνετε μεγάλα υπολείμματα φαγητού από τις πλάκες του γκριλ ή στις πλευρές, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ξύλινη ή πλαστική σπάτουλα. Για να καθαρίσετε το γκριλ και τα εξαρτήματα του γκριλ, χρησιμοποιήστε ένα πανί βρεγμένο με ζεστό νερό. Μην βυθίζετε το γκριλ σε νερό. Μην χρησιμοποιείτε διαβρωτικά προϊόντα καθαρισμού ή προϊόντα που περιέχουν αλκοόλ ή καύσιμο, επειδή θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβες στη συσκευή.
Δεν είχατε ανοίξει εντελώς τη συσκευή όταν τοποθετήσατε το φαγητό στις πλάκες του γκριλ πριν από το ψήσιμο. Λύσεις: Για να μπορεί η συσκευή να ανιχνεύσει την έναρξη του κύκλου ψησίματος, η συσκευή πρέπει να ανοίξει εντελώς πριν από κάθε κύκλο ψησίματος. Εάν όχι, ο κύκλος ψησίματος δεν ξεκινά. Ανοίξτε εντελώς το γκριλ και μετά κλείστε το και πατήστε OK.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η συσκευή έχει ανιχνεύσει ένα πρόβλημα και ενδέχεται να χρειάζεται επισκευή.
Εάν αφήστε τη συσκευή ανοικτή μεταξύ 2 κύκλων ψησίματος, η συσκευή θα τεθεί σε λειτουργία ασφαλείας και θα πρέπει να την επανεκκινήσετε. Για να εξασφαλίσετε βέλτιστα αποτελέσματα ψησίματος, δεν πρέπει να ανοίγετε τη συσκευή για περισσότερο από 1 λεπτό κατά τη διάρκεια των κύκλων ψησίματος. ΕΠΕΝΑΚΚΙΝΗΣΤΕ τη συσκευή βγάζοντάς την από την πρίζα για 2-3 λεπτά και ξεκινώντας ξανά τον πλήρη κύκλο ψησίματος.
Εάν το πάχος του φαγητού είναι κάτω των 4 mm, είναι υπερβολικά λεπτό (όπως φέτες μπέικον) και ενδέχεται να μην ανιχνευθεί. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, πατήστε απλώς το πλήκτρο OK για να επιβεβαιώσετε την έναρξη του ψησίματος.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.