TEFAL Tempo Flame Αντικολλητικά ταψιά

Tempo Flame Αντικολλητικά ταψιά Προσθέστε γεύση, διασκέδαση και χρώμα στην κουζίνα σας με τα αντικολλητικά ταψιά της Tefal!

Oμοιόμορφο μαγείρεμα και διατήρηση των θρεπτικών στοιχείων του φαγητού! 
Απόλυτα αντικολλητικά και ανθεκτικά! Σε διαφορετικές διαστάσεις, παραλληλόγραμμα και στρογγυλά.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕΙΡΑΣ

Προσθέστε γεύση, διασκέδαση και χρώμα στην κουζίνα σας με τα αντικολλητικά ταψιά της Tefal!

Αντικολλητικά ταψιά της Tefal για μαγείρεμα χωρίς κόπο τόσο για τις αλμυρές όσο και για τις γλυκιές δημιουργίες σας. Ψήστε, σερβίρετε ή ξεφορμάρετε χωρίς κόπο χάρη στην πλήρως ανθεκτική αντικολλητική επίστρωση και πλύνετε χωρίς καθόλου κόπο.
Βασικά
 • Τεχνολογία πλήρους λείανσης αλουμινίου εσωτερικά και εξωτερικά

  Πλήρως αντικολλητικά και εύκολα στο καθάρισμα για να σας ενδιαφέρει μόνο η επιτυχία της συνταγής σας.

 • Πλήρως αντικολλητική επίστρωση

  Για να μην κολλάει τίποτα πάνω στο ταψί σας. Πολύ εύκολο καθάρισμα.

 • Ομοιόμορφο ψήσιμο

  Το αλουμίνιο είναι ο καλύτερος αγωγός θερμότητας και εγγυάται ομοιογενή διάχυση της θερμότητας και ιδανικό μαγειρικό αποτέλεσμα.

 • Tefal N°1 παγκοσμίως στα μαγειρικά σκεύη*

  Η Tefal κάνει τα πάντα για να σας προσφέρει τέλεια μαγειρικά αποτελέσματα κάθε φορά που μπαίνετε στην κουζίνα – άλλος ένας λόγος για να επιλέξετε την Tefal!

  *Πηγή: Euromonitor International Limited, έκδοση «Home and Garden» του 2019, αξία της επωνυμίας σχετικά με τη λιανική διάθεση για το 2018.

 • 100% ασφαλής αντικολλητική επίστρωση

  0% PFOA, 0% μόλυβδος, 0% κάδμιο*

  * Σύμφωνα με αυστηρότερους ελέγχους σε σχέση με εκείνους που προβλέπουν οι ισχύοντες κανονισμοί για τα υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Χωρίς μόλυβδο και κάδμιο (no Pb no Cd) σημαίνει ότι δεν έχει προστεθεί σκόπιμα μόλυβδος και κάδμιο στις επιστρώσεις. Δεν παρατηρείται διασπορά σε επίπεδο 0,005 mg/kg.

Χαρακτηριστικά
Υλικό ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ  
Εξωτερική επίστρωση/φινίρισμα ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ  
Εσωτερική επίστρωση/φινίρισμα ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ  
Πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων    
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Χρησιμοποιείτε πάντα ξύλινα ή πλαστικά εργαλεία. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε μεταλλικά εργαλεία.
Οι διαστάσεις που δηλώνονται στη συσκευασία είναι συνήθως οι εσωτερικές, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, ένα μικρό διάγραμμα δείχνει τις διαστάσεις στις οποίες αντιστοιχούν. Ανατρέξτε σε αυτό το διάγραμμα για να τις ερμηνεύσετε.
ΟΧΙ. Τα μαγειρικά είδη με αντικολλητική επίστρωση TEFAL/T-fal δεν περιέχουν PFOA. Αυτό ελέγχεται τακτικά από ανεξάρτητα εργαστήρια, τα οποία πιστοποιούν την απουσία PFOA στα τελικά προϊόντα. Από το 2003 και μετά έχουν διεξαχθεί σε τακτική βάση έλεγχοι από ανεξάρτητα εργαστήρια σε πολλές χώρες (Aromalyse και Ianesco στη Γαλλία, TüvSud στο Χονγκ Κονγκ και SGS στην Κίνα). Οι έλεγχοι αυτοί έχουν αποδείξει συστηματικά την απουσία του PFOA σε προϊόντα με αντικολλητική επίστρωση TEFAL/T-fal.
Η φθορά της αντικολλητικής επίστρωσης υπό κανονικές συνθήκες οικιακής χρήσης αποτελεί πολύ σπάνιο φαινόμενο. Η σωστή χρήση και φροντίδα διασφαλίζει καλύτερη απόδοση με την πάροδο του χρόνου. Στις περισσότερες περιπτώσεις φθοράς της αντικολλητικής επίστρωσης υπάρχουν ενδείξεις υπερθέρμανσης, γδαρσίματος ή/και καθαρισμού με λειαντικά προϊόντα.
Η Tefal, στο πλαίσιο της δέσμευσής του για την ποιότητα, έχει θεσπίσει την πολιτική οικολογικής ενημέρωσης «Υγεία και περιβάλλον» για τα αντικολλητικά προϊόντα Tefal/T-fal. Αυτή η δέσμευση εγγυάται την απουσία PFOA, μολύβδου και καδμίου στις επιστρώσεις Tefal/T-fal καθώς και ότι τα αντικολλητικά προϊόντα της εταιρείας μας είναι αβλαβή για το περιβάλλον και τον καταναλωτή. Αυτή η οικολογική ενημέρωση βασίζεται σε τακτικές αναλύσεις που διεξάγονται από ανεξάρτητα εργαστήρια σε πολλές χώρες (INERIS στη Γαλλία, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS UK, FABES Labs στη Γερμανία, MB Labs στον Καναδά, SGS στην Κίνα). Αυτή η δέσμευση παρέχεται στον δικτυακό τόπο της εταιρείας Tefal/T-fal, καθώς και στη συσκευασία των μαγειρικών σκευών με αντικολλητική επίστρωση Tefal/T-fal.
Επί του παρόντος, επικρατεί μεγάλη σύγχυση όσον αφορά τις αντικολλητικές επιστρώσεις, οι οποίες συνδέονται ορισμένες φορές με το PFOA. Ωστόσο, οι αντικολλητικές επιστρώσεις Tefal/T-fal κατασκευάζονται από PTFE, συντομογραφία της επιστημονικής ονομασίας πολυτετραφθοροαιθυλένιο, και το γεγονός ότι αυτό το υλικό είναι αβλαβές αναγνωρίζεται από αρχές δημόσιας υγείας στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το PFOA και το PTFE είναι δύο εντελώς διαφορετικά στοιχεία. Με λίγα λόγια, τα μαγειρικά σκεύη με αντικολλητικές επιστρώσεις Tefal/T-fal κατασκευάζονται από PTFE και δεν περιέχουν PFOA. Επιπλέον, εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η εταιρεία Tefal/T-fal έχει δεσμευτεί να μη χρησιμοποιεί μόλυβδο ή κάδμιο στο σύνολο των μαγειρικών της σκευών προκειμένου να εγγυάται ότι όλα τα προϊόντα της είναι αβλαβή.
To PFOA είναι η αγγλική τυποποιημένη συντομογραφία για το υπερφθοροοκτανοϊκό οξύ. Για τα τελικά της προϊόντα η δέσμευση της Tefal/T-fal είναι να εγγυηθεί για την απουσία PFOA, μολύβδου και καδμίου, καθώς και για το ότι τα προϊόντα της με την αντικολλητική επίστρωση Tefal/T-fal είναι αβλαβή για το περιβάλλον και για τον καταναλωτή.
Δεν υπάρχει κάδμιο ούτε μόλυβδος στις αντικολλητικές επιστρώσεις και στο σμάλτο των μαγειρικών σκευών Tefal/T-fal. Όλα τα μαγειρικά μας σκεύη σχεδιάζονται και κατασκευάζονται χωρίς μόλυβδο ή κάδμιο εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Μπορείτε να βρείτε αυτήν την οικολογική ενημέρωση στη συσκευασία όλων των προϊόντων μας με αντικολλητική επίστρωση Tefal/T-fal.
Η αντικολλητική επίστρωση Tefal/T-fal είναι τεχνολογική επίστρωση που κατασκευάζεται από πολυμερές που ονομάζεται PTFE (πολυτετραφθοροαιθυλένιο). To PTFE προσδίδει αντικολλητικές ιδιότητες σε σκεύη μαγειρικής. Οι αρχές δημόσιας υγείας στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ (ANSES, EFSA, FDA) έχουν αποδείξει ότι το PTFE είναι αβλαβής ουσία που δεν δημιουργεί χημικές αντιδράσεις με τα τρόφιμα, το νερό ή τα είδη οικιακού καθαρισμού. Είναι εντώλως ακίνδυνο σε περίπτωση κατάποσης. Οι ίδιες αρχές δημόσιας υγείας έχουν πιστοποιήσει την ακινδυνότητα των αντικολλητικών επιστρώσεων PTFE στα εργαλεία κουζίνας. Μάλιστα, το PTFE είναι τόσο ασφαλές που χρησιμοποιείται στην ιατρική στους βηματοδότες και σε μικρούς σωλήνες που αντικαθιστούν αρτηρίες. Χρησιμοποιείται επίσης σε χειρουργικές επεμβάσεις προς όφελος ασθενών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες των νεφρών. Τέλος, διάφορα προσθετικά μέλη για τις αρθρώσεις είναι επικαλυμμένα μερικώς από PTFE.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.