TEFAL Equinox Καφετιέρα φίλτρου CM5208

Equinox Καφετιέρα φίλτρου CM5208 Ανακαλύψτε ξανά την απόλαυση του πρωινού

Με την καφετιέρα φίλτρου Equinox, το πρωινό θα γίνει πιο εύκολο! Με εκπληκτικό φινίρισμα, μαύρο σχεδιασμό από ανοξείδωτο ατσάλι και μέταλλο, τα βολικά χαρακτηριστικά της κάνουν τη διαφορά: ένα χρονόμετρο για να ρυθμίσετε τον κύκλο παρασκευής έως και 24 ώρες νωρίτερα, ένα μεγάλο και διαφανές δοχείο νερού για εύκολο γέμισμα και ένα σύστημα στοπ σταγόνας για φρέσκο καφέ οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του κύκλου παρασκευής. Διαθέτει μόνιμο φίλτρο που εξοικονομεί χαρτί και εξασφαλίζει μικρότερο αντίκτυπο στον πλανήτη μας.

Κωδικός: CM520810

Καφετιέρα φίλτρου με κομψό στυλ για τέλειο καφέ κάθε φορά

Απολαύστε εύκολα αλλά κομψά πρωινά κάθε μέρα, με την καφετιέρα φίλτρου Equinox. Ο μοντέρνος σχεδιασμός της συνδυάζεται με βολικά χαρακτηριστικά που κάνουν το πρωινό παιχνιδάκι, συμπεριλαμβανομένου ενός χρονοδιακόπτη για να ρυθμίσετε τον κύκλο παρασκευής έως και 24 ώρες νωρίτερα! Ανακαλύψτε την ευκολία χάρη στο μεγάλο, διαφανές δοχείο νερού για εύκολη πλήρωση και την τεχνολογία στοπ σταγόνας για σερβίρισμα κατά την διάρκεια του κύκλου παρασκευής του καφέ—χωρίς πιτσιλιές και στάμπες καφέ! Η Tefal Equinox διαθέτει μόνιμο φίλτρο για εξοικονόμηση χαρτιού και μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
Βασικά
 • Ο καφές σας την στιγμή που τον θέλετε!

  Προγραμματίστε τον κύκλο παρασκευής έως και 24 ώρες νωρίτερα—για καφέ που είναι έτοιμος όταν ξυπνήσετε.

 • Εύκολο γέμισμα

  Το διαφανές δοχείο νερού με ένδειξη στάθμης νερού παρέχει πρόσθετη ευκολία κατά το γέμισμα.

 • Επαναχρησιμοποιούμενο φίλτρο

  Το μόνιμο επαναχρησιμοποιούμενο φίλτρο καταργεί τα αναλώσιμα φίλτρα, εξοικονομώντας χαρτί και εξασφαλίζοντας μικρότερο αντίκτυπο στον πλανήτη μας.

 • Σερβιριστείτε όταν το θέλετε

  Σερβίρετε στον εαυτό σας ένα φλιτζάνι φρέσκο καφέ ακόμη και πριν τελειώσει ο κύκλος παρασκευής, χάρη στο έξυπνο σύστημα στοπ σταγόνας.

 • Μεγάλη χωρητικότητα 

  Μεγάλη γυάλινη καφετιέρα χωρητικότητας 1,2 λίτρων γευστικού καφέ.

 • 15 χρόνια επισκευασιμότητα

  Σχεδιασμένη για εύκολη επισκευή, με χαμηλό κόστος και γρήγορη παράδοση ανταλλακτικών για 15 και πλέον χρόνια, χάρη σε περισσότερα από 6200 κέντρα επισκευής σε όλο τον κόσμο.

Χαρακτηριστικά
Αριθμός φλιτζανιών 8-10  
Χρονόμετρο Προγραμματισμένο  
Κανάτα Γυαλί  
Χρόνος διατήρησης θερμοκρασίας Γυάλινη κανάτα - 30 λεπτά  
Σχεδιασμός & υλικό Φινίρισμα από ανοξείδωτο ατσάλι  
Μόνιμο φίλτρο ΝΑΙ  
Στάθμη νερού Παράθυρο  
O/I διακόπτης (αναμμένος/σβηστός) Με φωτισμό  
Διατήρηση θερμότητας    
Αυτόματη διακοπή λειτουργίας    
Μέγιστη ποσότητα καφέ 1.2  L
Αφαιρούμενη υποδοχή φίλτρου    
Στράγγιση καφέ Στοπ ροής  
Ισχύς (W) 900  W
Χρώματα Μαύρο  
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Ποτέ μην βάζετε την κανάτα ή τη μονωμένη κανάτα στον φούρνο μικροκυμάτων, στο πλυντήριο πιάτων ή σε θερμαινόμενη πλάκα.
Μπορείτε να χρησιμοποιείτε χάρτινο φίλτρο ή μόνιμο φίλτρο (νάιλον ή μεταλλικό). Αυτοί οι δύο τύποι φίλτρου πωλούνται στα καταστήματα.
Θέστε την καφετιέρα σας σε λειτουργία για πρώτη φορά χωρίς καφέ και προσθέτοντας μια κανάτα νερό για να την ξεπλύνετε.
Η θερμαντική πλάκα επιτρέπει τη διατήρηση του καφέ σε καλή θερμοκρασία ενώ παράλληλη η καφετιέρα παραμένει αναμμένη. Η εν λόγω λειτουργία είναι διαθέσιμη στα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με μόνο με γυάλινη κανάτα.
Ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής σας, μπορείτε να το αγοράσετε από ένα κέντρο εξυπηρέτησης μετά την πώληση ή από τον δικτυακό τόπο: «www.accessories.home-and-cook.com»
Είναι φυσιολογικό να σχηματίζονται στην καφετιέρα σας εναποθέσεις αλάτων. Η τακτική αφαλάτωση βοηθά στην προστασία της καφετιέρας σας και της προσφέρει μεγαλύτερο χρόνο ζωής, ενώ συμβάλλει επίσης στη διατήρηση μιας ποιότητας καφέ που παραμένει σταθερή στον χρόνο. Υπάρχει κίνδυνος τα άλατα να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στην καφετιέρα σας.
Χρησιμοποιήστε το σετ αφαλάτωσης ή λίγο λευκό ξύδι:

1- Χρησιμοποιήστε λίγο διάλυμα αφαλάτωσης διαλυμένο σε μισό λίτρο νερό ή χρησιμοποιήστε 25cl λευκό ξύδι σε μισό λίτρο νερό.

2- Ρίξτε το διάλυμα στο δοχείο νερού (χωρίς καφέ)


3- Ξεκινήστε τον κύκλο (χωρίς καφέ). Μετά από 2 λεπτά, σταματήστε τον κύκλο με το χέρι. Αφήστε την καφετιέρα για μια ώρα


4- Ενεργοποιήστε ξανά την καφετιέρα για να ολοκληρωθεί ο κύκλος


5- Για να ξεπλύνετε τη συσκευή, λειτουργήστε 2 κύκλους με νερό αλλά χωρίς καφέ


Επαναλάβετε την πλήρη διαδικασία αφαλάτωσης, εάν χρειαστεί (1 έως 5).
Το πόσο συχνά καθαρίζετε την καφετιέρα σας από τα άλατα εξαρτάται από την σκληρότητα του νερού και τη συχνότητα της χρήσης. Τα ακόλουθα είναι ενδείξεις συγκέντρωσης αλάτων: ο κύκλος παρασκευής καφέ διαρκεί περισσότερο, η συσκευή παράγει πολύ ατμό, βγάζει πολύ περισσότερο θόρυβο στο τέλος του κύκλου ή σταματά κατά τη διάρκεια του κύκλου. Αυτό σημαίνει ότι έχουν συγκεντρωθεί άλατα στην καφετιέρα σας. Πρέπει να καθαρίζετε την καφετιέρα σας από τα άλατα κάθε 20 με 40 κύκλους ή μια φορά το μήνα ανάλογα με τη σκληρότητα του νερού.
Οι μονωμένες κανάτες δεν πρέπει ποτέ να τοποθετούνται στο πλυντήριο πιάτων!
Οι πλαστικές μονωμένες κανάτες πρέπει να ξεπλένονται με ζεστό νερό αμέσως μετά από τη χρήση.
Ποτέ μην καθαρίζετε την κανάτα με βούρτσα πλυσίματος πιάτων ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν μικρές ρωγμές που μπορούν να προκαλέσουν ενδόρηξη του γυαλιού. Οι ματ χαλύβδινες μονωμένες κανάτες μπορούν να καθαριστούν εύκολα με μια βούρτσα πλυσίματος πιάτων ή παρόμοιο αντικείμενο, ακόμα και στο εσωτερικό τους.
Το γυάλινο δοχείο του καφέ και το δοχείο του φίλτρου πρέπει να πλένονται στην πάνω σχάρα του πλυντηρίου πιάτων.
• Η ποσότητα αλεσμένου καφέ είναι πολύ σημαντική. Συνιστούμε να βάζετε μια δοσομετρική κουταλιά καφέ (7 γραμμάρια) γιά κάθε μεγάλο φλιτζάνι.
• Η άλεση του καφέ σας είναι πολύ λεπτή (άλεση τύπου «εσπρέσσο»).
• Αν χρησιμοποιείτε μόνιμο φίλτρο, μην βάζετε επιπλέον χάρτινο φίλτρο.
• Κάποιοι τύποι χάρτινου φίλτρου (για καφέ με έντονο καβούρδισμα) ίσως επιμηκύνουν τη διάρκεια περάσματος του νερού μέσα από το φίλτρο και δύντανται να προξενήσουν υπερχείλιση.
Έχουν συγκεντρωθεί άλατα στην καφετιέρα. Πρέπει να την καθαρίσετε από τα άλατα.
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ίσως χρειαστεί να πατήσετε ξανά το κουμπί On/Off. Σε μοντέλα με χρονοδιακόπτη, πρέπει να προγραμματιστεί το ρολόι.
Καθαρίστε τη βαλβίδα στοπ ροής της θήκης του φίλτρου κάτω από τρεχούμενο νερό, ενεργοποιώντας τη με το χέρι.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Εξαρτάται αποκλειστικά από την προτίμησή σας: μπορείτε να αγοράσετε προαλεσμένο καφέ για καφετιέρες φίλτρου από το σούπερ μάρκετ σε ποικιλία έντασης και γεύσεων, μπορείτε να αλέσετε τους δικούς σας κόκκους καφέ ή μπορείτε να αγοράσετε κόκκους σε ένα καφεπωλείο και να ζητήσετε να τους αλέσουν ανάλογα με τη σύσταση του φίλτρου.
Διατηρείτε πάντα τον αλεσμένο καφέ σε αεροστεγές δοχείο ή σφραγίστε τη συσκευασία με ειδικό κλιπ. Βάλτε το δοχείο στο ψυγείο ώστε να παρατείνετε τη φρεσκάδα.
Μεσαία προς λεπτή άλεση (αλλά όχι υπερβολικά λεπτή). Μπορείτε επίσης να ζητήσετε «άλεση τύπου εσπρέσο».
Τα εσωτερικά κυκλώματα φράζουν, το νερό δεν ρέει κανονικά και τρέχει πολύ αργά.
Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες λόγω μη τακτικής αφαλάτωσης.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.