TEFAL BODYSIGNAL Ζυγός μπάνιου BM7100

BODYSIGNAL Ζυγός μπάνιου BM7100 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Βρες το ποσοστό λίπους βάσει της ηλικίας, του φύλου και του ύψους σου. Βελτίωσε την εξέλιξη του σωματικού σου βάρους με την τεχνολογία Visio Control. Ο ζυγός μπάνιου Body Signal Control μπορεί να παρακολουθήσει έως και 4 διαφορετικά προφίλ ταυτόχρονα, ιδανικό για όλη την οικογένεια!

Κωδικός: BM7100S6

Βασικά
 • Φωτειζόμενη ένδειξη VISIO CONTROL

  VISIO CONTROL φωτεινή ένδειξη για την παρακολούθηση της εξέλιξης της σωματικής σύστασης:

  ΠΡΑΣΙΝΟ: Έχεις χάσει λίπος ή αύξησες την μυική σου μάζα

  ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Η σωματική σου σύσταση παραμένει η ίδια

  ΚΟΚΚΙΝΟ: Αυξήθηκε το ποσοστό λίπους ή έχασες μυική μάζα

 • Άνεση χρήσης

  Αυτόματη ενεργοποίηση: ένα απαλό πάτημα επάνω στο πλατώ και ο ζυγός ενεργοποιείται. Απενεργοποίηση: Μετά από 5 δευτερόλεπτα αδράνειας.

 • Ένδειξη βάρους και λίπους

  Τόσο το βάρος όσο και το ποσοστό λίπους εμφανίζονται στην οθόνη σε kg.

 • Παρακολούθηση όλης της οικογένειας

  Αυτόματη αναγνώρηση χρήστη, έως και 4 προφίλ.

 • Υψηλή απόδοση

  Ο ζυγός BODYSIGNAL σηκώνει έως και 160 kg με ένδειξη ανά 100 gr.

 • Απλό και κατανοητό

  Το γράφημα δείχνει το λίπος του σώματος σε σύγκριση με τα προσωπικά όρια που προσδιορίζει το φύλο, η ηλικία και το ύψος. 

 • Έτοιμο για άμεση χρήση

  Ο ζυγός μπάνιου είναι έτοιμος για άμεση χρήση, καθώς περιέχει 4 μπαταρίες τύπου AAA LR03.

Χαρακτηριστικά
ΒΑΡΟΣ &
Φωτεινός δείκτης για παρακολούθηση εξέλιξης βάρους-VISIO-CONTROL    
Μέτρηση μάζας λίπους σε Kg    
Φωτεινός δείκτης για παρακολούθηση εξέλιξης στη σύνθεση σώματος-VISIO-CONTROL    
Δείκτης μάζας λίπους βάσει ατομικών ορίων    
ΕΞΥΠΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ευαίσθητο πληκτρολόγιο    
Μνήμες 4  
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Χωρητικότητα 160  kg
Κλίμακα 100  g
Παρουσίαση οπίσθιου φωτός    
Πλατώ ζύγισης Γυαλί σκληρυμένο  
Χρώματα Λευκό περλέ + Αλουμίνιο  
Τύπος μπαταρίας AAA  
Περιλαμβάνονται μπαταρίες    
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Αυτή η λειτουργία επιτρέπει την άμεση εμφάνιση του βάρους. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να εμφανιστεί το «0» - ο υπολογισμός του βάρους αρχίζει αμέσως.
Οι περισσότερες σύγχρονες οικιακές ζυγαριές έχουν έναν διακόπτη στη θήκη της μπαταρίας, διαφορετικά, δείτε το εγχειρίδιο οδηγιών.
Για απόλυτα ικανοποιητική χρήση αυτής της ζυγαριάς, η μέτρηση και το ζύγισμα πρέπει να πραγματοποιούνται πάντα στις ίδιες συνθήκες: – Να ζυγίζεστε πάντα ξυπόλυτοι. Τα πόδια σας πρέπει να είναι στεγνά και τοποθετημένα σωστά στα ηλεκτρόδια. Να προσέχετε γιατί εάν τα πόδια σας έχουν πολύ σκληρό δέρμα μπορεί να αλλοιωθεί η μέτρηση. – κατά προτίμηση μια φορά την εβδομάδα, νωρίς το πρωί, – 1/4 της ώρας αφότου ξυπνήσετε, έτσι ώστε το νερό στο σώμα σας να έχει διανεμηθεί στα κάτω άκρα. Είναι επίσης σημαντικό να σιγουρευτείτε ότι τα πόδια ή τα πέλματα δεν έρχονται σε επαφή μεταξύ τους (μηροί, γόνατα, κνήμες). Εάν χρειαστεί, βάλτε ένα φύλλο χαρτί ανάμεσα στα πόδια σας.
Εξαρτάται από τον τύπο ζυγαριάς που χρησιμοποιείτε: - Διαγνωστική ζυγαριά: η μέτρηση θα αλλοιωθεί. - Άλλες οικιακές ζυγαριές: δεν επηρεάζεται η μέτρηση.
Διατηρείτε πάντα τη ζυγαριά οριζόντια και μην τοποθετείτε οποιαδήποτε αντικείμενα πάνω στην πλάκα της.
Εάν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τη ζυγαριά για μεγάλο διάστημα, αφαιρέστε τις μπαταρίες.

Αν η ζυγαριά αποθηκευτεί κατακόρυφα με ένα ή περισσότερα ποδαρικά της στον αέρα ή εάν παραμείνουν αντικείμενα πάνω στη ζυγαριά, η πρώτη μέτρηση θα είναι λάθος.
Ίσως δείτε ένα μήνυμα "ERR" και ακούσετε ένα μακρύ μπιπ στο τέλος της λειτουργίας ζύγισης. Θα χρειαστεί να ζυγιστείτε ξανά.
Για να διασφαλίσετε ότι οι μετρήσεις θα είναι σωστές, θα πρέπει να τοποθετήσετε τη ζυγαριά σε σκληρή, επίπεδη επιφάνεια και όχι σε μαλακό υπόστρωμα, όπως σε χαλί ή μοκέτα.
Για ακριβή και συνεπή αποτελέσματα, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τη ζυγαριά σας υπό τις ίδιες συνθήκες και την ίδια ώρα της ημέρας. Ιδανικά θα πρέπει να ζυγίζεστε με άδειο στομάχι 15 λεπτά αφότου σηκωθείτε, ώστε το νερό στο σώμα σας να φτάσει στα κάτω άκρα σας.

Αποφεύγετε να ζυγίζεστε:
• Κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά από έντονη σωματική δραστηριότητα.
• Αμέσως μετά από ντους, μπάνιο ή σάουνα.
• Όταν έχετε καταναλώσει αλκοόλ.
• Όταν έχετε πυρετό.

Για να διασφαλίσετε τη σωστή παρακολούθηση της σύστασης του σώματος, συνιστάται να ζυγίζεστε τακτικά, ιδανικά μία φορά την εβδομάδα.
Συνιστούμε πάντα να χρησιμοποιείτε καινούργιες αλκαλικές μπαταρίες (μπαταρίες LR03), και να μην χρησιμοποιείτε ποτέ αλατούχες μπαταρίες (μπαταρίες R03) ή επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (μπαταρίες HR03). Όταν φορτίζετε μπαταρίες, να αντικαθιστάτε πάντα όλες τις μπαταρίες με καινούργιες αλκαλικές μπαταρίες. Αυτό δεν ισχύει για ζυγαριές που χρησιμοποιούν κομβιόσχημες μπαταρίες CR2032 ή μπαταρίες λιθίου.
Μπορείτε να καθαρίσετε τη ζυγαριά σας με πανί χωρίς ίνες, ελαφρά μουσκεμένο με νερό.
Μην χρησιμοποιείτε σύρμα ή σκόνη καθαρισμού. Ποτέ μην βυθίζετε τη συσκευή σε νερό.
Είναι φυσιολογικό να εμφανίζεται το μήνυμα «8888» όταν τοποθετούνται μπαταρίες. Το προϊόν βρίσκεται στη φάση εκκίνησης. Τοποθετήστε το σε επίπεδη επιφάνεια και περιμένετε να φύγει το μήνυμα. Εάν το μετακινήσετε ή πατήσετε επάνω του ενώ εμφανίζεται το «8888» θα ξεκινήσει ξανά η διαδικασία εκκίνησης. Η εκκίνηση μπορεί να διαρκέσει από 5 έως 30 δευτερόλεπτα.
Η ζυγαριά εντόπισε μια δυσλειτουργία κατά το ζύγισμα και κάνει αναβαθμονόμηση. Πρέπει να κατεβείτε από τη ζυγαριά και να περιμένετε να εμφανιστεί το «0.0» πριν ανεβείτε ξανά.
Το εικονικό πληκτρολόγιο ενεργοποιείται μόνο όταν ολοκληρωθεί το ζύγισμα. Πρέπει να ακολουθείτε τους πιο κάτω κανόνες: - Να κατεβαίνετε από το προϊόν όταν ολοκληρωθεί το ζύγισμα, - Το προϊόν πρέπει να παραμένει στο έδαφος όταν χτυπάτε τα πλήκτρα, - Να χτυπάτε τα πλήκτρα μόνο με ένα δάχτυλο, - Να χτυπάτε τα πλήκτρα μόνο με το δάχτυλο (όχι με αντικείμενα).
Αν, αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης, η ζυγαριά εξακολουθεί να μην λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να την αποσυναρμολογήσετε ή να την επισκευάσετε μόνοι σας, αλλά πηγαίνετέ τη σε εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις.
Ναι, η διαγνωστική ζυγαριά μετρά την καθαρή μυϊκή μάζα και, αφαιρώντας την από τη συνολική μάζα σώματος, αποδίδει το συνολικό σωματικό λίπος, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται.
Κατά τη διάρκεια της βαθμονόμησης στο πλαίσιο της κατασκευής οικιακών ζυγαριών, ενδέχεται να εμφανιστούν διαφοροποιήσεις από ζυγαριά σε ζυγαριά. Λόγω αυτών των διαφοροποιήσεων, ενδέχεται να παρατηρήσετε διαφορές εάν συγκρίνετε το βάρος σας σε δύο διαφορετικές οικιακές ζυγαριές.
Στοιχειώδης για την ορθή λειτουργία του σώματός σας, η μέτρησή του σας επιτρέπει να είστε ενήμεροι για την περίπτωση πολύ χαμηλής ενυδάτωσης.
Συνίσταται από το νερό του σώματος, τα όργανα, τα οστά και τους μύες και ο ρόλος του δεν είναι αμελητέος κατά την ημερήσια κατανάλωση ενέργειας.
Στοιχειώδης για το σώμα σας, είναι ένα απόθεμα ενέργειας που πρέπει να παρακολουθείται.
Ο ΔΜΣ είναι ένας διεθνής δείκτης, που ορίστηκε από τον ΠΟΥ το 1997.
Ο ΔΜΣ υποδεικνύει το επίπεδο παχυσαρκίας και, ως εκ τούτου, τον κίνδυνο να είστε υπέρβαρος. Μετριέται ως εξής:


Ο ΔΜΣ είναι πολύ γενικός και όχι πολύ εξατομικευμένος. Δεν καθορίζει την τιμή της λιπώδους μάζας ή της μυϊκής μάζας.
Οι ζυγαριές μας χρησιμοποιούν τη βιοηλεκτρική εμπέδηση, επίσης γνωστή ως βιοεμπέδηση.

Διοχετεύεται στο σώμα σας ημιτονοειδές ρεύμα χαμηλής έντασης, το οποίο διαπερνάει εύκολα τους ιστούς που είναι πλούσιοι σε νερό (άλιπη μάζα: μυς, δέρμα...), αντίθετα, συναντάει μεγαλύτερη αντίσταση στο επίπεδο των ιστών που είναι φτωχοί σε νερό (λιπώδης μάζα).


Η αντίσταση που προκύπτει με αυτόν τον τρόπο, σε συνδυασμό με εξισώσεις στις οποίες λαμβάνεται υπόψη το προφίλ σας, μας επιτρέπει να υπολογίσουμε την άλιπη μάζα σας.

Η λιπώδης μάζα προκύπτει από την αφαίρεση της άλιπης μάζας από το συνολικό βάρος σας.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.
Ναι, το βάρος των ρούχων προστίθεται στο σωματικό λίπος. Για αυτόν τον λόγο, συνιστάται να ζυγίζεστε φορώντας όσο το δυνατόν λιγότερο ρούχα.
Η ζυγαριά έχει σχεδιαστεί για να είναι κατάλληλη για τους περισσότερους ανθρώπους. Ωστόσο, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τη ζυγαριά αν έχετε βηματοδότη ή άλλη ιατρική συσκευή. Αυτό συμβαίνει επειδή η ζυγαριά στέλνει ηλεκτρικό ρεύμα χαμηλής έντασης στο σώμα σας για να μετρήσει το σωματικό σας λίπος, το οποίο μπορεί να βλάψει ή να επηρεάσει έναν βηματοδότη (ή άλλη ιατρική συσκευή).
Για προληπτικούς λόγους, η χρήση της ζυγαριάς αντενδείκνυται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λόγω της συσκευής βιοεμπέδησης. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ζυγαριά, αρκεί να φοράτε κάλτσες. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα περάσει ηλεκτρικό ρεύμα από το σώμα σας. Στη συνέχεια, θα μετρηθεί το βάρος σας, αλλά όχι οι άλλοι δείκτες της σύστασης του σώματός σας.