TEFAL BODY UP ζυγαριά λιπομετρητής BM2520

BODY UP ζυγαριά λιπομετρητής BM2520 Ελέγξτε πανεύκολα τη σύνθεση του σώματός σας
Ελέγξτε πανεύκολα κάθε στιγμή τη σύνθεση του σώματός σας με τη ζυγαριά λιπομετρητή Tefal Body Up. Εκτός από το βάρος σας, αυτή η ζυγαριά σάς επιτρέπει να ελέγχετε στη στιγμή το ποσοστό λίπους και τον ΔΜΣ: διαθέτει μεγάλη ευκρινή οθόνη LCD, δυνατότητα αποθήκευσης έως και 8 προφίλ με αυτόματη αναγνώριση χρήστη και γυάλινο, μοντέρν πλατό. Μετρήστε την εξέλιξη του βάρους σας και του ΔΜΣ και ελέγξτε το σώμα και την υγεία σας.

Κωδικός: BM2520V0

Ζυγαριά λιπομετρητής και ζυγαριά μπάνιου Body Up

Τώρα ο έλεγχος του βάρους σας γίνεται πιο εύκολος από ποτέ. Η ζυγαριά μπάνιου και ζυγαριά με λιπομέτρηση Tefal Body Up σάς επιτρέπει να ελέγχετε το βάρος σας με μια ματιά μέσω της μεγάλης, ευκρινούς οθόνης LCD μεγάλης ακρίβειας. Είναι ιδανική για όλη την οικογένεια καθώς έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης έως και 8 προφίλ χρηστών και αυτόματη αναγνώριση χρήστη. Η ψηφιακή ζυγαριά μπάνιου είναι ιδανική για έως και 150 κιλά και μετρά το βάρος με ακρίβεια 100 γραμμαρίων. Επίσης, διαθέτει εύχρηστα κουμπιά, οθόνη υψηλής ευκρίνειας και μοντέρνο σχεδιασμό που ταιριάζει σε κάθε σπίτι. Ανακαλύψτε μια ζυγαριά που θα σας βοηθήσει να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Μπορείτε να ελέγχετε τη σύνθεση του σώματός σας με τη βοήθεια της ανάλυσης βιοηλεκτρικής εμπέδησης (ποσοστό μάζας λίπους). Πολλά παραπάνω από απλή μέτρηση βάρους — απολαύστε όλα τα οφέλη αυτού του εργαλείου έξυπνης ανάλυσης και παρακολουθήστε την εξέλιξη του βάρους και του ΔΜΣ σας.

Βασικά
 • Ένδειξη βάρους, μάζας λίπους και ΔΜΣ

  Μπορείτε να ελέγχετε τη σύνθεση του σώματός σας με τη βοήθεια της ανάλυσης βιοηλεκτρικής εμπέδησης (ποσοστό μάζας λίπους). Πολλά παραπάνω από απλή μέτρηση βάρους — απολαύστε όλα τα οφέλη αυτού του εργαλείου έξυπνης ανάλυσης και παρακολουθήστε την εξέλιξη του βάρους και του ΔΜΣ σας.

 • default

  Μεγάλη οθόνη

  Η μεγάλη οθόνη καθιστά αυτή τη ζυγαριά πολύ πρακτική και εύκολη στη χρήση, για να μπορείτε να παρακολουθείτε το βάρος σας καθημερινά.

 • Για όλη την οικογένεια

  Χάρη στη δυνατότητα αποθήκευσης έως και 8 προφίλ χρηστών, είναι ιδανική για όλη την οικογένεια, ενώ η λειτουργία αυτόματης αναγνώρισης χρήστη προσφέρει επιπλέον άνεση στη χρήση.

 • Υψηλή χωρητικότητα

  Ζυγίζει μέχρι και 150 κιλά.

 • Ακριβή αποτελέσματα

  Απολαύστε απόλυτη ακρίβεια μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, χάρη στη μέτρηση ανά 100 γραμμάρια.

 • Έτοιμη για χρήση

  Άμεση χρήση - η συσκευασία περιλαμβάνει μπαταρία λιθίου CR3032 ώστε να τη χρησιμοποιήσετε αμέσως.

Χαρακτηριστικά
ΒΑΡΟΣ &
Μέτρηση μάζας λίπους σε Kg    
ΕΞΥΠΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ευαίσθητο πληκτρολόγιο    
Μνήμες 8  
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Χωρητικότητα 150  kg
Κλίμακα 100  g
Πλατώ ζύγισης Γυαλί σκληρυμένο  
Χρώματα ΠΕΤΡΟΛ  
Τύπος μπαταρίας CR 2032  
Περιλαμβάνονται μπαταρίες    
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Αυτή η λειτουργία επιτρέπει την άμεση εμφάνιση του βάρους. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να εμφανιστεί το «0» - ο υπολογισμός του βάρους αρχίζει αμέσως.
Οι περισσότερες σύγχρονες οικιακές ζυγαριές έχουν έναν διακόπτη στη θήκη της μπαταρίας, διαφορετικά, δείτε το εγχειρίδιο οδηγιών.
Για απόλυτα ικανοποιητική χρήση αυτής της ζυγαριάς, η μέτρηση και το ζύγισμα πρέπει να πραγματοποιούνται πάντα στις ίδιες συνθήκες: – Να ζυγίζεστε πάντα ξυπόλυτοι. Τα πόδια σας πρέπει να είναι στεγνά και τοποθετημένα σωστά στα ηλεκτρόδια. Να προσέχετε γιατί εάν τα πόδια σας έχουν πολύ σκληρό δέρμα μπορεί να αλλοιωθεί η μέτρηση. – κατά προτίμηση μια φορά την εβδομάδα, νωρίς το πρωί, – 1/4 της ώρας αφότου ξυπνήσετε, έτσι ώστε το νερό στο σώμα σας να έχει διανεμηθεί στα κάτω άκρα. Είναι επίσης σημαντικό να σιγουρευτείτε ότι τα πόδια ή τα πέλματα δεν έρχονται σε επαφή μεταξύ τους (μηροί, γόνατα, κνήμες). Εάν χρειαστεί, βάλτε ένα φύλλο χαρτί ανάμεσα στα πόδια σας.
Εξαρτάται από τον τύπο ζυγαριάς που χρησιμοποιείτε: - Διαγνωστική ζυγαριά: η μέτρηση θα αλλοιωθεί. - Άλλες οικιακές ζυγαριές: δεν επηρεάζεται η μέτρηση.
Διατηρείτε πάντα τη ζυγαριά οριζόντια και μην τοποθετείτε οποιαδήποτε αντικείμενα πάνω στην πλάκα της.
Εάν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τη ζυγαριά για μεγάλο διάστημα, αφαιρέστε τις μπαταρίες.

Αν η ζυγαριά αποθηκευτεί κατακόρυφα με ένα ή περισσότερα ποδαρικά της στον αέρα ή εάν παραμείνουν αντικείμενα πάνω στη ζυγαριά, η πρώτη μέτρηση θα είναι λάθος.
Ίσως δείτε ένα μήνυμα "ERR" και ακούσετε ένα μακρύ μπιπ στο τέλος της λειτουργίας ζύγισης. Θα χρειαστεί να ζυγιστείτε ξανά.
Συνιστούμε πάντα να χρησιμοποιείτε καινούργιες αλκαλικές μπαταρίες (μπαταρίες LR03), και να μην χρησιμοποιείτε ποτέ αλατούχες μπαταρίες (μπαταρίες R03) ή επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (μπαταρίες HR03). Όταν φορτίζετε μπαταρίες, να αντικαθιστάτε πάντα όλες τις μπαταρίες με καινούργιες αλκαλικές μπαταρίες. Αυτό δεν ισχύει για ζυγαριές που χρησιμοποιούν κομβιόσχημες μπαταρίες CR2032 ή μπαταρίες λιθίου.
Μπορείτε να καθαρίσετε τη ζυγαριά σας με πανί χωρίς ίνες, ελαφρά μουσκεμένο με νερό.
Μην χρησιμοποιείτε σύρμα ή σκόνη καθαρισμού. Ποτέ μην βυθίζετε τη συσκευή σε νερό.
Είναι φυσιολογικό να εμφανίζεται το μήνυμα «8888» όταν τοποθετούνται μπαταρίες. Το προϊόν βρίσκεται στη φάση εκκίνησης. Τοποθετήστε το σε επίπεδη επιφάνεια και περιμένετε να φύγει το μήνυμα. Εάν το μετακινήσετε ή πατήσετε επάνω του ενώ εμφανίζεται το «8888» θα ξεκινήσει ξανά η διαδικασία εκκίνησης. Η εκκίνηση μπορεί να διαρκέσει από 5 έως 30 δευτερόλεπτα.
Η ζυγαριά εντόπισε μια δυσλειτουργία κατά το ζύγισμα και κάνει αναβαθμονόμηση. Πρέπει να κατεβείτε από τη ζυγαριά και να περιμένετε να εμφανιστεί το «0.0» πριν ανεβείτε ξανά.
Το εικονικό πληκτρολόγιο ενεργοποιείται μόνο όταν ολοκληρωθεί το ζύγισμα. Πρέπει να ακολουθείτε τους πιο κάτω κανόνες: - Να κατεβαίνετε από το προϊόν όταν ολοκληρωθεί το ζύγισμα, - Το προϊόν πρέπει να παραμένει στο έδαφος όταν χτυπάτε τα πλήκτρα, - Να χτυπάτε τα πλήκτρα μόνο με ένα δάχτυλο, - Να χτυπάτε τα πλήκτρα μόνο με το δάχτυλο (όχι με αντικείμενα).
Ναι, η διαγνωστική ζυγαριά μετρά την καθαρή μυϊκή μάζα και, αφαιρώντας την από τη συνολική μάζα σώματος, αποδίδει το συνολικό σωματικό λίπος, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται.
Κατά τη διάρκεια της βαθμονόμησης στο πλαίσιο της κατασκευής οικιακών ζυγαριών, ενδέχεται να εμφανιστούν διαφοροποιήσεις από ζυγαριά σε ζυγαριά. Λόγω αυτών των διαφοροποιήσεων, ενδέχεται να παρατηρήσετε διαφορές εάν συγκρίνετε το βάρος σας σε δύο διαφορετικές οικιακές ζυγαριές.
Στοιχειώδης για την ορθή λειτουργία του σώματός σας, η μέτρησή του σας επιτρέπει να είστε ενήμεροι για την περίπτωση πολύ χαμηλής ενυδάτωσης.
Συνίσταται από το νερό του σώματος, τα όργανα, τα οστά και τους μύες και ο ρόλος του δεν είναι αμελητέος κατά την ημερήσια κατανάλωση ενέργειας.
Στοιχειώδης για το σώμα σας, είναι ένα απόθεμα ενέργειας που πρέπει να παρακολουθείται.
Ο ΔΜΣ είναι ένας διεθνής δείκτης, που ορίστηκε από τον ΠΟΥ το 1997.
Ο ΔΜΣ υποδεικνύει το επίπεδο παχυσαρκίας και, ως εκ τούτου, τον κίνδυνο να είστε υπέρβαρος. Μετριέται ως εξής:


Ο ΔΜΣ είναι πολύ γενικός και όχι πολύ εξατομικευμένος. Δεν καθορίζει την τιμή της λιπώδους μάζας ή της μυϊκής μάζας.
Οι ζυγαριές μας χρησιμοποιούν τη βιοηλεκτρική εμπέδηση, επίσης γνωστή ως βιοεμπέδηση.

Διοχετεύεται στο σώμα σας ημιτονοειδές ρεύμα χαμηλής έντασης, το οποίο διαπερνάει εύκολα τους ιστούς που είναι πλούσιοι σε νερό (άλιπη μάζα: μυς, δέρμα...), αντίθετα, συναντάει μεγαλύτερη αντίσταση στο επίπεδο των ιστών που είναι φτωχοί σε νερό (λιπώδης μάζα).


Η αντίσταση που προκύπτει με αυτόν τον τρόπο, σε συνδυασμό με εξισώσεις στις οποίες λαμβάνεται υπόψη το προφίλ σας, μας επιτρέπει να υπολογίσουμε την άλιπη μάζα σας.

Η λιπώδης μάζα προκύπτει από την αφαίρεση της άλιπης μάζας από το συνολικό βάρος σας.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.