TEFAL EASYGRILL Μπάρμπεκιου BG90E5

EASYGRILL Μπάρμπεκιου BG90E5 Ψήστε στο μπάρμπεκιου υγιεινά γεύματα για όλη την οικογένεια και τους φίλους σας!

Μπάρμπεκιου με υψηλή ισχύ 2300W και ρυθμιζόμενο θερμοστάτη για τέλειο ψήσιμο οπουδήποτε! Εύκολη στο καθάρισμα και στην αποθήκευση χάρη στα αποσπώμενα μέρη και στον δίσκο συλλογής υγρών.

Κωδικός: BG90E514

 Ψήστε στο γκριλ διάφορα γεύματα για την οικογένεια και τους φίλους σας!

Η νέα ηλεκτρική γκριλιέρα για μπάρμπεκιου EasyGrill Adjust Red συνδυάζει ιδανική ισχύ και ακρίβεια!

Επίσης συνδυάζει σχάρα ψησίματος από ατσάλι με επίστρωση νικελίου, υψηλή ισχύ 2300W, μεγάλη επιφάνεια ψησίματος 900cm², καθώς και δίσκο συλλογής υγρών με νερό για μείωση καπνού και οσμών!

Βασικά
 • Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης

  Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης για να ορίζετε τη σωστή θερμοκρασία ανάλογα το είδος φαγητού

 • Ομοιόμορφα θερμαινόμενη επιφάνεια

  Ομοιόμορφα θερμαινόμενη επιφάνεια για ομοιογενές ψήσιμο 

 • Δίσκος συλλογής υγρών για μείωση καπνού και οσμών

  Δίσκος συλλογής υγρών: απλά προσθέστε νερό για να μειώσετε τον καπνό και τις οσμές.

 • 100% αποσπώμενα εξαρτήματα

  100% αποσπώμενα εξαρτήματα για εύκολο καθάρισμα 

Συνταγές
Χαρακτηριστικά
Χρώματα Κόκκινο  
Αποσπώμενες πλάκες    
Επιφάνεια ψησίματος 869.5 cm²  
Αφαιρούμενη ηλεκτρική αντίσταση    
Αφαιρούμενος δίσκος συλλογής υγρών    
Πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων    
Σώμα Θερμοπλαστική  
Λαβή Θερμοπλαστική  
Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης    
Adjustable thermostat details Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης 5 θέσεων  
Plate + juice tray  
Smokeless    
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Διατηρείτε πάντοτε το δίσκο συγκέντρωσης σταγόνων γεμάτο με νερό (ανάλογα με το μοντέλο). Κατ' αυτόν τον τρόπο, οι χυμοί και το λίπος που στάζει διαλύονται στο νερό αποτρέποντας τον σχηματισμό καπνού και την ανάφλεξη. Θα δείτε λίγο καπνό κατά την πρώτη χρήση. Αυτό είναι φυσιολογικό και δεν συνεχίζεται για πολύ. Εάν εξακολουθήσετε να βλέπετε καπνό, βεβαιωθείτε ότι έχει καθαριστεί σωστά η πλάκα του γκριλ.
Όχι, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ποτέ αλουμινόχαρτο στο προϊόν - απαγορεύεται το μαγείρεμα απαγορεύεται το μαγείρεμα τροφίμων τυλιγμένων σε αλουμινόχαρτο
Το νερό που προσθέτετε για τη διαδικασία της μαγειρικής δημιουργεί μια ψυχρή ζώνη κάτω από την επιφάνεια μαγειρικής, στην οποία πέφτει και συλλέγεται όλο το λίπος, γεγονός που αποτρέπει το κάψιμό του σε μια ζεστή επιφάνεια με αποτέλεσμα τον σχηματισμό καπνού και την ανάφλεξη.
Χρησιμοποιείτε αποκλειστικά ξύλινα, πλαστικά ή θερμοπλαστικά εργαλεία. Τα μεταλλικά εργαλεία μπορούν να προκαλέσουν ζημίες στην αντικολλητική επίστρωση της ψηστιέρας.
• Βεβαιωθείτε ότι έχετε γεμίσει το δοχείο νερού μέχρι την ελάχιστη στάθμη (1,5 λίτρο) πριν αρχίσετε να μαγειρεύετε.
• Εάν κάνετε πολλά μαγειρέματα στη σειρά, βεβαιωθείτε ότι η στάθμη του νερού στο δοχείο διατηρείται στο ελάχιστο επίπεδο.
• Βεβαιωθείτε ότι καθαρίζετε το προϊόν μετά από κάθε χρήση: καθαρίστε τη σχάρα για να απομακρύνετε το λίπος από το μαγείρεμα και αδειάστε και καθαρίστε το δοχείο νερού.
• Μην τοποθετείτε ποτέ αλουμινόχαρτο στο δοχείο νερού, μεταξύ του θερμαντικού στοιχείου και του πλέγματος ή απευθείας στο πλέγμα μαγειρέματος.
• Ορισμένα τρόφιμα με επιφανειακό δέρμα (ολόκληρα λουκάνικα, γλώσσα, πουλερικά) ή μεγάλα κομμάτια κρέατος παγιδεύουν τα υγρά που βράζουν και μπορούν να πιτσιλίσουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας συμβουλεύουμε να τα τρυπήσετε με μαχαίρι ή πιρούνι προτού τα μαγειρέψετε.

Σας υπενθυμίζουμε να μην αφήνετε το προϊόν χωρίς επίβλεψη με τρόφιμα μέσα (προθέρμανση ή/και μαγείρεμα).
Εάν κάνετε πολλά μαγειρέματα στη σειρά, βεβαιωθείτε ότι η στάθμη του νερού στο δοχείο διατηρείται στο ελάχιστο επίπεδο.
Τα προϊόντα μπορούν να αποσυναρμολογηθούν εντελώς για εύκολο καθάρισμα. Η σχάρα, η πλάκα ψησίματος και δοχείο νερού μπορούν να πλένονται στο πλυντήριο πιάτων. Το σώμα του γκριλ θα πρέπει να σκουπίζεται ύστερα από κάθε χρήση. Μην το βυθίζετε ποτέ σε νερό.
Μετά τη χρήση, σβήνετε και αποσυνδέετε την ψησταριά σας και περιμένετε να κρυώσει εντελώς προτού την καθαρίσετε. Μπορείτε να σκουπίσετε τις σχάρες, τη λαβή και τη βάση με ένα σφουγγάρι και υγρό απορρυπαντικό πιάτων.
Η αντίσταση θέρμανσης δεν πρέπει να καθαρίζεται. Εάν είναι πολύ λερωμένη, περιμένετε να κρυώσει και σκουπίστε με στεγνό πανί.

Βεβαιωθείτε ότι καθαρίζετε το προϊόν μετά από κάθε χρήση: καθαρίστε τη σχάρα για να απομακρύνετε το λίπος από το μαγείρεμα και αδειάστε και καθαρίστε το δοχείο νερού.
Εάν βρίσκεται σε σημείο που φυσάει άνεμος, η επιφάνεια ψησίματος ενδέχεται να κρυώσει και το ψήσιμο θα διαρκέσει περισσότερο.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.