TEFAL BLENDFORCE Μπλέντερ BL4388

BLENDFORCE Μπλέντερ BL4388 Τέλεια αποτελέσματα ακόμα πιο γρήγορα

Το μπλέντερ Blendforce προσφέρει ισχύ και υψηλή απόδοση, χάρη στην τεχνολογία Powelix. Ο στόχος είναι ένας: τέλεια αποτελέσματα, ακόμα πιο γρήγορα! Με γυάλινη θερμοανθεκτική κανάτα μεγάλης χωρητικότητας και καινοτόμο σύστημα ψύξης αέρα για μέγιστη απόδοση του μοτέρ, το μπλέντερ διαθέτει πανίσχυρο μοτέρ, χαρακτηριστικά ασφαλείας χάρη στην τεχνολογία Smart Lock και εργονομικό σχεδιασμό για μέγιστη απόδοση και ευκολία στη χρήση.

Κωδικός: BL438831

Μπλέντερ BLENDFORCE της Tefal: Τέλεια αποτελέσματα ακόμα πιο γρήγορα

Το μπλέντερ Blendforce σας προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα με δυνατή ισχύ και μέγιστη ευκολία. Χάρη στην τεχνολογία POWELIX και στην τριπλή συνδυαστική του δράση, έχετε τέλεια αποτελέσματα έως και 30% πιο γρήγορα. Αυτό το μπλέντερ 800 W διαθέτει καινοτόμο σύστημα ψύξης αέρα που βελτιστοποιεί τη ροή του αέρα γύρω από το μοτέρ για μέγιστη απόδοση και αποτρέπει την υπερθέρμανση σε περίπτωση συνεχούς χρήσης πάνω από 3 λεπτά. Χάρη στις 3 λειτουργίες Smart Lock, η καθημερινή ανάμιξη γίνεται πανεύκολη. Δράση 1: Εύκολο κλείδωμα: Νέο εξωτερικό κλείδωμα για ευκολότερο κλείσιμο (40% ευκολότερο κλείδωμα). Δράση 2: Εύκολη ασφάλεια: Νέο ασφαλές σύστημα αυτόματου κλειδώματος στη βάση, ώστε οι λεπίδες να παραμένουν απόλυτα ασφαλείς όταν κλειδώνετε το δοχείο. Δράση 3: Εύκολο καθάρισμα: Η λεπίδα αποσπάται εύκολα από τη βάση και χωρίζεται σε δύο μέρη για εύκολο καθάρισμα. Το μπλέντερ είναι εύκολο και άνετο στη χρήση, χάρη στην ανάγλυφη επιφάνεια γύρω από το περιστροφικό κουμπί για εύκολο γύρισμα, στην εργονομική λαβή με φυσική αίσθηση και βεντούζες στην αψιδωτή βάση για επιπλέον σταθερότητα. Η μεγάλη χωρητικότητα 1,75 λίτρων είναι ιδανική για κάθε περίσταση, ενώ η μεζούρα σας παρέχει επιπλέον ακρίβεια στη δοσολογία. Χάρη στη γυάλινη θερμοανθεκτική κανάτα, ετοιμάστε πανεύκολα μεγάλη ποικιλία ζεστών ή κρύων παρασκευών. Μπορείτε να παρασκευάσετε ποικιλία smoothies, σούπες, σως, σάλτσες τσίλι και να θρυμματίσετε πάγο, με τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Χάρη στα 2 αξεσουάρ που συμπεριλαμβάνονται, έναν μύλο άλεσης και έναν πολυκόπτη, μπορείτε να τρίψετε όλα τα μπαχαρικά, τους κόκκους καφέ, τα αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς κ.λπ. και να ψιλοκόψετε εύκολα το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μυρωδικά κ.λπ.

* σε σύγκριση με το Tefal BL310

Βασικά
 • Τεχνολογία Powelix

  Για μέγιστη ισχύ ανάμιξης, έως και 30% πιο γρήγορα*

 • Απόλυτη αντοχή και διάρκεια στον χρόνο

  Βέλτιστη γωνία κοπής που προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό αντοχής και απόδοσης

 • Βέλτιστη απόδοση κοπής

  Εξαιρετικά αιχμηρές λεπίδες για κορυφαία απόδοση στον τεμαχισμό

 • Βέλτιστη υφή

  Ιδανικό σχήμα στις λεπίδες για ομοιογενή υφή

 • Γυάλινος κάδος μεγάλης χωρητικότητας

  Γυάλινος κάδος χωρητικότητας 1,75 L με θερμική αντίσταση (έως και 80°C)

 • Σύστημα ψύξης αέρα

  Το καινοτόμο σύστημα ψύξης αέρα παρέχει βέλτιστη απόδοση του μοτέρ χάρη στη ροή του αέρα. Μπορείτε να αναμίξετε ό,τι θέλετε έως και για 3 λεπτά συνεχόμενα.

 • Έξυπνο κλείδωμα

  Λειτουργία έξυπνου κλειδώματος για πανεύκολη ανάμιξη κάθε μέρα

 • Δράση 1: Εύκολο κλείδωμα

  Νέο εξωτερικό κλείδωμα για ευκολότερο κλείσιμο. (40% πιο εύκολο κλείδωμα*)
  *σε σύγκριση με το BL300

 • Δράση 2: Άμεση ασφάλεια

  Νέο ασφαλές σύστημα αυτόματου κλειδώματος στη βάση, ώστε οι λεπίδες να παραμένουν απόλυτα ασφαλείς όταν κλειδώνετε το δοχείο.

 • Δράση 3: Εύκολο καθάρισμα

  Η λεπίδα αποσπάται εύκολα από τη βάση και χωρίζεται σε 2 μέρη για εύκολο καθάρισμα.

 • Τέλεια αποτελέσματα με πλήρη έλεγχο λειτουργίας στο ιδανικό μέγεθος

  Εργονομικό περιστροφικό κουμπί: 2 ταχύτητες και παλμική λειτουργία, ανάλογα με την κάθε συνταγή και υφή, καθώς και δυνατότητα επιλογής του χρόνου που θέλετε.

  Τραχιά υφή γύρω από τον διακόπτη λειτουργίας, εργονομική λαβή και διακόπτες ελέγχου με εσοχές, για μέγιστη άνεση και ευκολία στη χρήση, σε συνδυασμό με λιτή, μοντέρνα εμφάνιση, και τρεις ταχύτητες που προσαρμόζονται στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

   

 • Μύλος άλεσης

  Μύλος άλεσης για να αλέσετε μπαχαρικά, κόκκους καφέ, αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς όπως αμύγδαλα κ.α.

 • Πολυκόπτης

  Για να ψιλοκόψετε εύκολα το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μυρωδικά σας κ.λπ.

Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Το καπάκι πρέπει να είναι πάντα τοποθετημένο στη θέση του ενόσω η συσκευή είναι σε λειτουργία. Για να προσθέσετε συστατικά κατά τη διάρκεια της ανάμειξης, αφαιρέστε το πώμα τροφοδότησης και εισάγετε τα συστατικά μέσα από την οπή πλήρωσης στο καπάκι.
Σας επιτρέπει να φτιάξετε θρυμματισμένο πάγο ή παγωμένα ροφήματα χρησιμοποιώντας την παλμική λειτουργία του μοτέρ.
Για βέλτιστα αποτελέσματα, πρέπει να την κόβετε σε κύβους μεγέθους 2 έως 3 cm το μέγιστο πριν από την ανάμειξη.
Όχι, μη βάζετε το μπολ σε φούρνο μικροκυμάτων.
Πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, συνιστούμε να πλύνετε όλα τα αξεσουάρ του μπλέντερ με ζεστό νερό και σαπούνι, προσέχοντας να μην τραυματιστείτε με τις λεπίδες, οι οποίες είναι εξαιρετικά αιχμηρές. Δεν είναι απαραίτητο να πλένετε το σώμα του μπλέντερ πριν από τη χρήση.
Το εξάρτημα κοπής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαϊντανό, κρεμμύδι, ξηρούς καρπούς, κ.λπ.
Χρησιμοποιείστε τη "λειτουργία με παλμό" για ριπές 2 δευτερολέπτων κάθε φορά, για μέγιστη διάρκεια 3 λεπτών.
Διακόψτε τη λειτουργία και αφήστε το μπλέντερ χωρίς να λειτουργεί για 15 λεπτά πριν αρχίσετε ξανά.
Για να καθαρίσετε το σώμα της συσκευής, πρώτα απ' όλα βγάλτε την από την πρίζα και μετά σκουπίστε την με ένα νωπό πανί.
Για να καθαρίσετε το δοχείο, χρησιμοποιήστε σαπούνι και νερό ή υγρό απορρυπαντικό πιάτων.
Ορισμένα δοχεία μπορούν να πλυθούν με ασφάλεια σε πλυντήριο πιάτων, βλ. οδηγίες χρήσης.
Υπάρχει πιθανώς πάρα πολύ φαγητό ή μερικά κομμάτια είναι πολύ μεγάλα ή πολύ σκληρά. Μπορείτε να μειώσετε το μέγεθος ή την ποσότητα των υλικών ή να προσθέσετε κάποιο υγρό.

Χρησιμοποιείτε πάντα το μπλέντερ με το καπάκι ή το προστατευτικό στη θέση του, όπως υποδεικνύεται στις οδηγίες.
Ποτέ μην βάζετε το χέρι σας μέσα στην κανάτα του μπλέντερ όταν είναι τοποθετημένη στη μονάδα του μοτέρ. Εάν πρέπει να σπρώξετε το φαγητό προς τα κάτω, χρησιμοποιήστε ένα κατάλληλο εργαλείο, για παράδειγμα μια σπάτουλα.
Η συσκευή μπορεί να μην είναι πάνω σε μια επίπεδη, σταθερή επιφάνεια ή η ίδια η συσκευή δεν είναι σταθερή.
Ο όγκος των συστατικών προς ανάμειξη είναι πολύ μεγάλος, μειώστε την ποσότητα των συστατικών.
Εάν οι δονήσεις επιμένουν, επικοινωνήστε με ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Διαρροή από το καπάκι (υπερχείλιση):
• Ο όγκος των συστατικών είναι πολύ μεγάλος, μην υπερβαίνετε τη μέγιστη στάθμη πλήρωσης του δοχείου όπως δηλώνεται στις οδηγίες χρήσης.
• Το καπάκι δεν έχει τοποθετηθεί σωστά, κλειδώστε το καλά πάνω στο δοχείο του μίξερ.
• Εάν το καπάκι έχει στεγανοποιητικό, ελέγξτε την κατάστασή του και αλλάξτε το αν χρειάζεται.


Διαρροή από το κάτω μέρος του δοχείου:
• Η συσκευή σας δεν έχει αφαιρούμενη μονάδα λεπίδας: μπορεί να έχει καταστραφεί το στεγανοποιητικό της μονάδας λεπίδας, αναθέστε τον έλεγχό του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
• Εάν η συσκευή σας έχει αφαιρούμενη μονάδα λεπίδας: ελέγξτε εάν είναι τοποθετημένη σωστά στο δοχείο: Η μονάδα λεπίδας πρέπει να είναι σωστά τοποθετημένη στο δοχείο (Δεν πρέπει να υπάρχει κενό μεταξύ της μονάδας λεπίδας και της βάσης του δοχείου).

• Ελέγξτε ότι το στεγανοποιητικό είναι σωστά τοποθετημένο στη μονάδα λεπίδας, οι 3 πτυχές του στεγανοποιητικού πρέπει να είναι ορατές όταν το στεγανοποιητικό έχει τοποθετηθεί. Εάν έχει τοποθετηθεί ανάποδα, δεν θα μπορείτε να κλειδώσετε τη μονάδα λεπίδας πάνω στο δοχείο.

• Ελέγξτε την κατάσταση του στεγανοποιητικού και αλλάξτε το αν χρειάζεται.
• Βεβαιωθείτε ότι το δοχείο σας δεν έχει ραγίσει ή σπάσει από χτύπημα.

Εάν η διαρροή επιμένει, πηγαίνετε τη συσκευή σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.