TEFAL TEFAL OPTISS Ζυγαριά κουζίνας BC5125

TEFAL OPTISS Ζυγαριά κουζίνας BC5125 Πετυχημένο μαγείρεμα στη στιγμή

Η Tefal Optiss είναι μια αποδοτική και κομψή ηλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας. Έχει λεπτό σχεδιασμό και εύχρηστη πλατφόρμα από γυαλί που ζυγίζει βάρος έως και 5 κιλά. Διαθέτει ευανάγνωστη LCD οθόνη και μπαταρία, για άμεση χρήση της συσκευής.

Ζυγαριά κουζίνας Tefal Optiss: ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Η Tefal Optiss είναι μια βολική, αποτελεσματική και εύχρηστη ηλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας. Εξοικονομήστε χρόνο και καθάρισμα κατά το ψήσιμο ή το μαγείρεμα: χάρη στη λειτουργία ΑΠΟΒΑΡΟΥ μπορείτε να ζυγίζετε το ένα υλικό μετά το άλλο στον ίδιο περιέκτη. Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε τα υλικά σε διαφορετικά σκεύη - απλώς πιέστε το κουμπί της ζυγαριάς για να μηδενιστεί το βάρος και συνεχίστε να προσθέτετε υλικά. Επίσης, δεν χρειάζεται δοσομετρητής: Μπορείτε πολύ εύκολα να αλλάζετε τη ρύθμιση από γραμμάρια σε cl/dl. Χωρίς τον κίνδυνο σφάλματος κατά τη μετατροπή των μονάδων μέτρησης. Η Tefal Optiss ζυγίζει έως και 5 κιλά και διαθέτει λεπτό σχεδιασμό και μοντέρνα αισθητική ώστε να ταιριάζει υπέροχα σε κάθε σπίτι. Η ζυγαριά κουζίνας Tefal Optiss περιλαμβάνει μπαταρίες για άμεση χρήση και συνδυάζει υπέροχο σχεδιασμό και σταθερή απόδοση για ευκολία στη χρήση.
Βασικά
 • ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

  Η ανθεκτική, αντιχαρακτική πλατφόρμα από σκληρυμένο γυαλί καθαρίζεται πανεύκολα. Χάρη στο μεγάλο της μέγεθος, η πλατφόρμα είναι συμβατή με κάθε μέγεθος περιέκτη.

 • ΖΥΓΙΣΗ ΥΨΗΛΟΥ ΒΑΡΟΥΣ

  Ιδανική για όλες σας τις συνταγές, από κουλουράκια μέχρι pancakes.

 • ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  Iδανική για συνταγές φούρνου, όπου το κάθε γραμμάριο είναι σημαντικό για την επιτυχία.

 • ΕΞΥΠΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ

  Εξοικονομήστε χρόνο και καθάρισμα κατά το ψήσιμο ή το μαγείρεμα: χάρη στη λειτουργία ΑΠΟΒΑΡΟΥ μπορείτε να ζυγίζετε το ένα υλικό μετά το άλλο στον ίδιο περιέκτη. Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε τα υλικά σε διαφορετικά σκεύη, απλώς πιέστε το κουμπί της ζυγαριάς για να μηδενιστεί το βάρος και συνεχίστε να προσθέτετε υλικά.

 • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΟΛΙΚΗ

  Δεν χρειάζεται δοσομετρητής: Μπορείτε πολύ εύκολα να αλλάζετε τη ρύθμιση από γραμμάρια σε cl/dl. Χωρίς τον κίνδυνο σφάλματος κατά τη μετατροπή των μονάδων μέτρησης.

 • ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

  Χάρη στον κομψό της σχεδιασμό και το πτυσσόμενο άγκιστρο, μπορείτε να την κρεμάτε ή να την αποθηκεύετε πανεύκολα.

 • ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ

  Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 μπαταρίες LR03 AAA για άμεση χρήση.

Χαρακτηριστικά
ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ
Μέτρηση βάρους g / dl / cl  
ΕΞΥΠΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Λειτουργία απόβαρου    
Λειτουργία υγρών    
Χωρητικότητα 5  kg
Κλίμακα 1  g
Πλατώ ζύγισης Γυαλί σκληρυμένο  
Τύπος μπαταρίας AAA  
Αριθ. μπαταριών 2  
Οπτική παρουσίαση/μέγεθος οθόνης 60x25  mm
Χρώματα Λευκό με ντεκόρ Παρισιού  
Περιλαμβάνονται μπαταρίες    
ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ
Αυτόματο OFF    
Άγκιστρο κρεμάσματος    
Ευαίσθητο πληκτρολόγιο    

Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Για να ρυθμίσετε το απόβαρο, πρώτα απ' όλα:
• ενεργοποιήστε τη ζυγαριά
• τοποθετήστε το σκεύος σας στο δίσκο (το σκεύος ενδέχεται να υπερκαλύπτει το δίσκο)
• πατήστε «ON/OFF» και περιμένετε να εμφανιστεί στην οθόνη η τιμή μηδέν.
Το βάρος του σκεύους αφαιρείται αυτόματα
Σκουπίστε τη ζυγαριά με ελαφρά υγρό πανί και στεγνώστε την εντελώς. Μην βυθίζετε τη συσκευή σε νερό. Μην χρησιμοποιείτε λειαντικά προϊόντα. Για το δοχείο και το καπάκι που συνοδεύουν ορισμένα μοντέλα: - δεν πρέπει να τα θερμαίνετε ούτε να τα χρησιμοποιείτε στο φούρνο μικροκυμάτων, - συνιστάται η πλύση στο χέρι που εγγυάται την παρατεταμένη χρήση.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Συσκευές, όπως φούρνοι μικροκυμάτων ή κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούνται κοντά στη ζυγαριά, μπορούν να προκαλέσουν παρεμβολές στην ένδειξη βάρους. Μην αφήνετε τη ζυγαριά κοντά σε πηγή θερμότητας. Μην τοποθετείτε ζεστά σκεύη επάνω στη ζυγαριά.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.