TEFAL FRUTELIA+ Αποχυμωτής ZE3701

FRUTELIA+ Αποχυμωτής ZE3701 Άνεση και ευκολία στην χρήση κάθε μέρα!

Ο αποχυμωτής Tefal Frutelia+ παρέχει τέλεια αποτελέσματα για όλους τους αγαπημένους σας χυμούς, για να απολαμβάνετε με τον πιο εύκολο τρόπο υγιεινούς, νόστιμους φρέσκους χυμούς κάθε μέρα. Το ευρύ στόμιο σάς επιτρέπει να εισάγετε μεγάλες μερίδες ή ολόκληρα κομμάτια φρούτων με απόλυτη ευκολία, ενώ ισχύς 350 W συνδυάζεται με έλεγχο 2 ταχυτήτων και λειτουργία παλμού για άψογο κόψιμο, σύνθλιψη και ανάμειξη.

Κωδικός: ZE370138

Αποχυμωτής Frutelia+: Φρέσκος και υγιεινός χυμός

Προσφέροντας άψογα, υγιεινά και νόστιμα αποτελέσματα κάθε μέρα, ο αποχυμωτής Tefal Frutelia+ παράγει εξαιρετικούς φρέσκους χυμούς φρούτων με απόλυτη ευκολία. Το ευρύ στόμιο σάς επιτρέπει να εισάγετε μεγάλες μερίδες ή ολόκληρα κομμάτια, ενώ η αποδοτική ισχύς 350 W συνδυάζεται με έλεγχο 2 ταχυτήτων και λειτουργία παλμού για εύκολα αποτελέσματα σε όλα τα αγαπημένα σας συστατικά. Το φίλτρο από ανοξείδωτο χάλυβα εξασφαλίζει απόδοση που διαρκεί, ενώ ο συλλέκτης πολτού 950 ml παρέχει την τέλεια χωρητικότητα για κάθε περίσταση. Με ένα βολικό συμπαγές σχεδιασμό για εύκολη αποθήκευση και χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως αντιολισθητική βάση, ο Frutelia+ είναι ο τέλειος καθημερινός σύμμαχος για απολαυστικούς υγιεινούς χυμούς.
Βασικά
 • Εύκολα και γρήγορα αποτελέσματα

  Ο τέλειος αποχυμωτής για καθημερινή χρήση, χάρη στο ευρύ στόμιο πλήρωσης για να εισάγετε μεγάλες μερίδες ή ολόκληρα κομμάτια φρούτων, για γρήγορους και εύκολους χυμούς με γεύση.

 • Συμπαγής σχεδιασμός για μέγιστη ευκολία

  Σχεδιασμένος για εύκολη αποθήκευση, ο συμπαγής σχεδιασμός καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στον πάγκο και κάνει την καθημερινή χρήση παιχνιδάκι.

 • Ευκολία στο καθάρισμα

  Τα αποσπώμενα εξαρτήματα πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και συμβάλουν στον εύκολο καθαρισμό χωρίς κόπο.

 • Υψηλή απόδοση και εύκολος χειρισμός

  Αποδοτική ισχύς 350 W που συνδυάζεται με δύο ταχύτητες και λειτουργία παλμού για εξαιρετική κοπή, σύνθλιψη και ανάμειξη οποιουδήποτε συστατικού.

 • Βολικά χαρακτηριστικά

  Ο συλλέκτης πολτού 950 ml παρέχει την τέλεια χωρητικότητα για κάθε περίσταση, ιδανική για καθημερινή χρήση για εσάς, την οικογένεια αλλά και τους φίλους.

 • Ασφαλής χρήση και μεταφορά

  Ο σταθερός σχεδιασμός συνδυάζεται με αντιολισθητική βάση για τέλεια χρήση στον πάγκο χωρίς κίνδυνο ολίσθησης ή πτώσης, ενώ δύο εργονομικές λαβές που ασφαλίζουν εύκολα παρέχουν εύκολη μεταφορά.

Χαρακτηριστικά
Body material Plastic  
Υλικό Ανοξείδωτο ατσάλι  
Αριθμός φίλτρων 1  
Διάμετρος σωλήνα τροφοδοσίας 60  mm
Σύστημα ασφάλισης 2 side handles  
Εξωτερικός περιέκτης πολτού    
Απευθείας σερβίρισμα    
Ρυθμίσεις ταχύτητας 2 + Pulse  
Πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων - λεπτομέρειες Αποσπώμενα μέρη  
Πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων    
Ισχύς (W) 350  W
Χρώματα Λευκό  
Χωρητικότητα περιέκτη πολτού 0.95  L
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τον φλοιό ή να τα ξεφλουδίσετε. Πρέπει να ξεφλουδίζετε μόνο τα φρούτα με σκληρό, πικρό φλοιό όπως είναι τα λεμόνια, τα πορτοκάλια, τα γκρέιπφρουτ ή ο ανανάς (αφαιρέστε τον πυρήνα). Επίσης, δεν χρειάζεται να αφαιρείτε τους μικρούς σπόρους από το καρπούζι ή τα σταφύλια, αλλά πρέπει να αφαιρείτε τα κουκούτσια από φρούτα όπως είναι τα ροδάκινα, τα κεράσια κ.λπ.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή για περισσότερο από 2 λεπτά χωρίς διακοπή.
Ο καθαρισμός της συσκευής είναι ευκολότερος εάν γίνει αμέσως μετά τη χρήση. Το φίλτρο πρέπει να καθαριστεί προσεκτικά εκ των προτέρων με μια μαλακή βούρτσα και κρύο νερό. Όλα τα αφαιρούμενα μέρη μπορούν να πλυθούν με ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων εκτός από το δοχείο όπου συγκεντρώνεται ο χυμός. Το δοχείο όπου συγκεντρώνεται ο χυμός πρέπει να πλένεται με νερό και σαπούνι.
Μπορείτε να βάλετε όλα τα μέρη στο πλυντήριο πιάτων εκτός από την κεντρική μονάδα
Πλύνετέ τον γρήγορα μετά τη χρήση. Το καπάκι, το δοχείο, οι κώνοι και το σουρωτήρι μπορούν να πλυθούν με ζεστό νερό και σαπούνι ή στο επάνω καλάθι του πλυντηρίου πιάτων. Σκουπίστε την κεντρική μονάδα με νωπό σφουγγάρι.
Σας συνιστούμε να πλύνετε να αποσπώμενα μέρη πριν την πρώτη χρήση.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Ναι, επιλέγετε φρέσκα, ώριμα φρούτα και λαχανικά καθώς από αυτά εξάγεται μεγαλύτερη ποσότητα χυμού. Εάν χρησιμοποιείτε υπερώριμα φρούτα, το φίλτρο θα φράζει πιο γρήγορα.
Όχι, ο φυσικός χυμός που δεν περιέχει συντηρητικά πρέπει να καταναλώνεται πολύ γρήγορα. Μάλιστα, οξειδώνεται όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα και μπορεί να αλλοιωθεί η γεύση και το χρώμα του. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες λεμόνι στον χυμό ώστε να μην μαυρίσει τόσο γρήγορα.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.