TEFAL Pure Pop Σύστημα ατμού DT2020

Pure Pop Σύστημα ατμού DT2020 Για φρεσκάρισμα των ρούχων σας στη στιγμή
Αναδείξτε το στυλ σας με το Pure POP σύστημα ατμού, τη λύση που δίνει νέα διάσταση στη φροντίδα των υφασμάτων. Η συσκευή αυτή είναι εύχρηστη και αποδοτική, για καθαρισμό και άτμισμα με εύκολες και απαλές κινήσεις. Το πρακτικό και εύχρηστο εξάρτημα κεφαλής διαθέτει δύο όψεις, μία βελούδινη όψη για άτμισμα χωρίς κίνδυνο να προκληθούν φθορές ακόμη και στα πιο ευαίσθητα υφάσματα και μία όψη αποχνουδωτή που φρεσκάρει τα ρούχα σας και σας εξασφαλίζει τέλεια εμφάνιση κάθε στιγμή.

Κωδικός: DT2020E1

Για φρεσκάρισμα των ρούχων σας στη στιγμή, με το σύστημα ατμού που είναι πάντα έτοιμο για χρήση

Ζήστε κι εσείς την εμπειρία: Παρουσιάζουμε το Tefal Pure POP, το προσωπικό σας σύστημα ατμού για φρεσκάρισμα στη στιγμή. Αυτή η λύση χειρός για τη φροντίδα των ρούχων είναι εξαιρετικά εύχρηστη και προσφέρει πλήρη φροντίδα με μία μόνο απαλή και φυσική κίνηση. Πανεύκολη εναλλαγή μεταξύ της όψης του αποχνουδωτή και της βελούδινης όψης του αποκλειστικού μας εξαρτήματος κεφαλής, με εξαιρετικά συμπαγή και λεπτό σχεδιασμό για να παίρνετε τη συσκευή μαζί σας οπουδήποτε! Με το Pure POP, η φροντίδα των ρούχων αποκτά εντελώς νέα διάσταση...και μια χρωματιστή νότα.

*Ιοί: εξωτερικές δοκιμές, Σεπτ. 20, για BCoV-1 και νοροϊό ποντικού σε βαμβακερό ύφασμα. Βακτήρια και μικρόβια: Εξωτερικές δοκιμές για σταφυλόκοκκο, κλεμπσιέλλα της πνευμονίας, εσερίχια κόλι. Υπό συνθήκες προσεκτικής χρήσης. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.tefal.com

Βασικά
 • ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΤΜΙΣΜΑ

  Το σύστημα ατμού με παραγωγή ατμού έως και 20 γρ./λεπτό, για αποδοτικό άτμισμα και καθαρισμό με μία μόνο εύκολη κίνηση.

 • ΝΕΑ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

  Η όψη του αποχνουδωτή που διαθέτει το εξάρτημα δύο όψεων απομακρύνει τα χνούδια και τις τρίχες από τα ρούχα σας.

 • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΟ

  Η βελούδινη όψη του εξαρτήματος δύο όψεων είναι ιδανική για το άτμισμα κάθε είδους υφάσματος χωρίς κίνδυνο πρόκλησης φθορών.

 • ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ

  Καινοτόμο εξάρτημα κεφαλής με εύκολη εναλλαγή μεταξύ δύο όψεων, για ένα σύστημα ατμού που φροντίζει πραγματικά τα ρούχα σας.

 • ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΝΕΡΟΥ

  Εξαιρετικά συμπαγές σε μέγεθος, λεπτό και ελαφρύ, για να το παίρνετε παντού μαζί σας —αποθηκεύεται χωρίς κανέναν κόπο και μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε ταξίδια.

 • ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ

  Ταχύτατη προθέρμανση σε 15 δευτερόλεπτα, ιδανικό για συχνή χρήση και φρεσκαρίσματα της τελευταίας στιγμής.

 • ΣΤΙΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

  Κομψό, άνετο και μοντέρνο, διατίθεται σε τέσσερα ζωηρά, εντυπωσιακά χρώματα.

 • ΙΣΧΥΣ ΑΤΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

  Η απόλυτα φυσική καθαριστική δύναμη του ατμού μειώνει τις οσμές, φρεσκάρει και απολυμαίνει.

Χαρακτηριστικά
Ισχύς (W) 1300  W
Χρήση Kάθετη  
Ρυθμιζόμενος ατμός έως και 20  g/min
Χρόνος προθέρμανσης 15  s
Αυτονομία 4  min
Ένδειξη έτοιμου ατμού    
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Το προϊόν σας δεν είναι στην πρίζα ή δεν είναι ενεργοποιημένο ==> Ελέγξτε ότι το προϊόν σας είναι συνδεδεμένο σωστά στην πρίζα και ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "I".
Η στάθμη του νερού στο δοχείο είναι πολύ χαμηλή ==> Βγάλτε τη συσκευή από την πρίζα και γεμίστε το δοχείο.
Δεν έχει γίνει προετοιμασία της αντλίας ==>Πιέστε και κρατήστε το πλήκτρο ατμού για μερικά δευτερόλεπτα για να προετοιμάσετε την αντλία.
Το αποσπώμενο δοχείο δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ==> Ελέγξτε το δοχείο του προϊόντος για σωστή τοποθέτηση.
Το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία "Stand-by" (αναμονή) ==> Πιέστε το πλήκτρο "On-Off" (ενεργοποίηση-απενεργοποίηση) και περιμένετε μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Το προϊόν σας δεν είναι στην πρίζα ή δεν είναι ενεργοποιημένο ==> Ελέγξτε ότι το προϊόν σας είναι συνδεδεμένο σωστά στη πρίζα και ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "I".
Το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία αναμονής ==> Πιέστε το πλήκτρο "On-Off" και περιμένετε μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Το δοχείο νερού δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ή η βαλβίδα ασφάλισής του δεν έχει κλείσει σωστά ==> Ελέγξτε ότι η βαλβίδα είναι κλειστή και ότι το δοχείο έχει εγκατασταθεί σωστά πάνω στο προϊόν.
Η συσκευή σας έχει συσσωρευμένα άλατα, συμβουλευτείτε την ενότητα "Αφαλάτωση" στις οδηγίες.
Το κουμπί "Steam" (ατμός) είναι στη θέση "Continuous Steam" (συνεχής ροή ατμού). Ξεκλειδώστε το πιέζοντάς το μια φορά.
Έχετε βάλει στο νερό χημικά ή πρόσθετα για αφαλάτωση.
Μην βάζετε ποτέ τέτοια προϊόντα στο δοχείο νερού. Περιέχουν οργανικά απόβλητα ή ορυκτά που συμπυκνώνονται με την επίδραση της θερμότητας και προκαλούν εκτόξευση του νερού, σταξίματα καφέ χρώματος ή πρόωρη γήρανση της συσκευής σας.
Έχετε βάλει στο νερό χημικά ή πρόσθετα για αφαλάτωση.
Μην βάζετε ποτέ τέτοια προϊόντα στο δοχείο νερού. Περιέχουν οργανικά απόβλητα ή ορυκτά που συμπυκνώνονται με την επίδραση της θερμότητας και προκαλούν εκτόξευση του νερού, σταξίματα καφέ χρώματος ή πρόωρη γήρανση της συσκευής σας.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέσετε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.