TEFAL ACCESS'STEAM POCKET Σύστημα ατμού DT3030

ACCESS'STEAM POCKET Σύστημα ατμού DT3030 Το πιο γρήγορο και πιο μικρό σύστημα ατμού της Tefal

Το σύστημα ατμού χειρός Tefal Access Steam Pocket προσφέρει εύκολη φροντίδα των ρούχων εντός και εκτός σπιτιού, χάρη στη μοναδική αναδιπλούμενη κεφαλή και τον συμπαγή σχεδιασμό για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Προθερμαίνεται σε μόλις 15 δευτερόλεπτα για να δείχνετε υπέροχοι στη στιγμή. Αυτή η εύχρηστη βούρτσα ατμού βγάζει 19 γρ./λεπτό ατμό, έχει ισχύ 1300W και χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως σταθερή βάση και λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης. Το τέλειο σύστημα ατμού για καθημερινή και ασφαλή χρήση σε όλα τα υφάσματα.

Κωδικός: DT3030E0

Σύστημα ατμού Tefal Access Steam Pocket

Το σύστημα ατμού Tefal Access Steam Pocket διαθέτει έξυπνες λειτουργίες και πολύ μικρό μέγεθος για την καθημερινή φροντίδα των ρούχων σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Η μοναδική αναδιπλούμενη κεφαλή επιτρέπει εύκολη αποθήκευση και μεταφορά, ενώ το ελαφρύ του βάρος προσφέρει μια άκρως ξέγνοιαστη εμπειρία φρεσκαρίσματος με ατμό. Η ταχύτατη προθέρμανση 15 δευτερολέπτων σας επιτρέπει να διορθώνετε τις ατέλειες των ρούχων σας ακριβώς όταν το χρειάζεστε. Η άνεση συνδυάζεται με την απόδοση του ατμού, με ισχύ 1300W και συνεχή έξοδο ατμού 19 γρ./λεπτό. Οι βελτιωμένες λειτουργίες ασφαλείας όπως η παροχή ατμού κατόπιν επιλογής, ο σχεδιασμός που του επιτρέπει να στέκεται χωρίς να το κρατάτε για απόλυτη σταθερότητα και η αυτόματη απενεργοποίηση, προσφέρουν τέλεια αποτελέσματα σε κάθε ύφασμα, απλά και με ασφάλεια. Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για τη φροντίδα των ρούχων σας χωρίς να χρειάζεστε σιδερώστρα.
Βασικά
 • Συμπαγής και αποκλειστικά αναδιπλούμενη κεφαλή

  Ο εξαιρετικά συμπαγής σχεδιασμός του συστήματος ατμού αποτελείται από την μοναδική αναδιπλούμενη κεφαλή για πανεύκολη αποθήκευση και την απόλυτη άνεση –έχει δύο φορές μικρότερο μέγεθος από τα προηγούμενα μοντέλα– για να το χρησιμοποιείτε και στα ταξίδια και στο σπίτι.

 • Απολυμαίνετε με την ασφάλεια της Tefal

  Ξεγνοιάστε από τους αόρατους εχθρούς με όλες τις συσκευές σιδερώματος της Tefal που απολυμαίνουν, εξαλείφοντας έως και 99,99% των μικροβίων, ιών και βακτηρίων.

 • Γρήγορη προθέρμανση

  Ταχύτατη προθέρμανση 15 δευτερολέπτων ιδανική για γρήγορες μικροδιορθώσεις ώστε να δείχνετε υπέροχοι στη στιγμή.

 • Ελαφρύς σχεδιασμός

  Πανάλαφρος σχεδιασμός που ξεχωρίζει. Η φροντίδα των ρούχων δεν ήταν ποτέ τόσο βολική και εύκολη.

 • Ισχυρό φρεσκάρισμα με ατμό

  Η ισχύς 1300W κάνει το φρεσκάρισμα υπερ-αποτελεσματικό και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ρούχων σας.

 • Υπέροχα αποτελέσματα

  Η συνεχής έξοδος ατμού έως και 19 γρ./λεπτό προσφέρει αξιόπιστα αποτελέσματα και είναι ιδανική για μικροδιορθώσεις της τελευταίας στιγμής τόσο στο σπίτι όσο και στο ταξίδι για να δείχνετε πάντα υπέροχοι.

 • Χωρίς σιδερώστρα

  Φροντίστε τα ρούχα σας πιο εύκολα κάθε μέρα, χωρίς να χρειάζεστε σιδερώστρα. Αρκεί μια απλή κρεμάστρα για να έχετε άψογα ρούχα χωρίς ζάρες.

 • Ενισχυμένες λειτουργίες ασφαλείας

  Ο σχεδιασμός της συσκευής της επιτρέπει να στέκεται χωρίς να την κρατάτε, για σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, διαθέτει και πλήκτρο παραγωγής ατμού το οποίο ενεργοποιείται μόνο όταν το επιλέξετε εσείς, καθώς και λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης που θέτει το προϊόν εκτός λειτουργίας όταν δεν το χρειάζεστε.

 • Κατάλληλο για όλους τους τύπους υφασμάτων

  Το σύστημα ατμού είναι ασφαλές για να φρεσκάρετε και να αφαιρέσετε τις ζάρες με ακρίβεια από όλα σας τα ρούχα. Ακόμη και από τα πιο ευαίσθητα όπως μετάξι.

 • default

  Καθημερινή χρήση και χρήση σε ταξίδι

  Ο πανάλφρος σχεδιασμός του, κάνει το φρεσκάρισμα άνετο τόσο στο σπίτι, όσο και στα ταξίδια σας.

Χαρακτηριστικά
ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΡΙΠΗ ΑΤΜΟΥ
Ισχύς 1300  W
Ρυθμιζόμενος ατμός έως και 19  g/min
Κεφαλή ατμού Πλαστική  
Χρόνος θέρμανσης 15  s
ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ
Χωρητικότητα δοχείου νερού 120  ml
Αυτονομία 6  min
ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
Θήκη ταξιδιού    
ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Χρώματα Μαύρο & λευκό & ροζ χρυσό  
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Το προϊόν σας δεν είναι στην πρίζα ή δεν είναι ενεργοποιημένο ==> Ελέγξτε ότι το προϊόν σας είναι συνδεδεμένο σωστά στην πρίζα και ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "I".
Η στάθμη του νερού στο δοχείο είναι πολύ χαμηλή ==> Βγάλτε τη συσκευή από την πρίζα και γεμίστε το δοχείο.
Δεν έχει γίνει προετοιμασία της αντλίας ==>Πιέστε και κρατήστε το πλήκτρο ατμού για μερικά δευτερόλεπτα για να προετοιμάσετε την αντλία.
Το αποσπώμενο δοχείο δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ==> Ελέγξτε το δοχείο του προϊόντος για σωστή τοποθέτηση.
Το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία "Stand-by" (αναμονή) ==> Πιέστε το πλήκτρο "On-Off" (ενεργοποίηση-απενεργοποίηση) και περιμένετε μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Το προϊόν σας δεν είναι στην πρίζα ή δεν είναι ενεργοποιημένο ==> Ελέγξτε ότι το προϊόν σας είναι συνδεδεμένο σωστά στη πρίζα και ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "I".
Το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία αναμονής ==> Πιέστε το πλήκτρο "On-Off" και περιμένετε μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Το δοχείο νερού δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ή η βαλβίδα ασφάλισής του δεν έχει κλείσει σωστά ==> Ελέγξτε ότι η βαλβίδα είναι κλειστή και ότι το δοχείο έχει εγκατασταθεί σωστά πάνω στο προϊόν.
Η συσκευή σας έχει συσσωρευμένα άλατα, συμβουλευτείτε την ενότητα "Αφαλάτωση" στις οδηγίες.
Το κουμπί "Steam" (ατμός) είναι στη θέση "Continuous Steam" (συνεχής ροή ατμού). Ξεκλειδώστε το πιέζοντάς το μια φορά.
Έχετε βάλει στο νερό χημικά ή πρόσθετα για αφαλάτωση.
Μην βάζετε ποτέ τέτοια προϊόντα στο δοχείο νερού. Περιέχουν οργανικά απόβλητα ή ορυκτά που συμπυκνώνονται με την επίδραση της θερμότητας και προκαλούν εκτόξευση του νερού, σταξίματα καφέ χρώματος ή πρόωρη γήρανση της συσκευής σας.
Έχετε βάλει στο νερό χημικά ή πρόσθετα για αφαλάτωση.
Μην βάζετε ποτέ τέτοια προϊόντα στο δοχείο νερού. Περιέχουν οργανικά απόβλητα ή ορυκτά που συμπυκνώνονται με την επίδραση της θερμότητας και προκαλούν εκτόξευση του νερού, σταξίματα καφέ χρώματος ή πρόωρη γήρανση της συσκευής σας.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέσετε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.