TEFAL ATLANTIS

ATLANTIS Διαχρονικός και μοντέρνος σχεδιασμός! Οι έξυπνες ζυγαριές της σειράς Atlantis αποθηκεύουν μέχρι και 4 προφίλ χρηστών!

 

Παρακολουθήστε τις αλλαγές στη μάζα του σώματός σας χάρη στις ζυγαριές μπάνιου Atlantis της Tefal και το σύστημα προγραμματιζόμενης παρακολούθησης που διαθέτουν. Ο κομψός σχεδιασμός τους, η οθόνη LCD, η αυτόματη έναρξη/διακοπή και η 100% ηλεκτρονική τεχνολογία έχουν φέρει τις ζυγαριές μπάνιου Atlantis στη δεύτερη καλύτερη θέση στην αγορά!*
  • Δυνατότητα: 160kg- Ακρίβεια 100g.
  • 4 μνήμες, για όλη την οικογένεια.
  • Εμφάνιση διαφοράς βάρους σε σχέση με προηγούμενη μέτρηση.
  • Μεγάλη οθόνη: 8 x 3,2 cm
  • Αυτόματο On/Off
  • ΔΕΝ περιλαμβάνονται 2 μπαταρίες AAA LR03
  • Εύκολο στο καθάρισμα πλατώ από σκληρυμένο γυαλί.
  • Ευανάγνωστη οθόνη LCD (Διαστάσεις: 29 x 32 x 3 cm).
Βασικά
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Είναι σημαντικό να ζυγίζεστε πάντα την ίδια ώρα της ημέρας. Η καλύτερη συχνότητα είναι μια φορά την εβδομάδα.
Αυτή η λειτουργία επιτρέπει την άμεση εμφάνιση του βάρους. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να εμφανιστεί το «0» - ο υπολογισμός του βάρους αρχίζει αμέσως.
Οι περισσότερες σύγχρονες οικιακές ζυγαριές έχουν έναν διακόπτη στη θήκη της μπαταρίας, διαφορετικά, δείτε το εγχειρίδιο οδηγιών.
Όταν πατάτε στη ζυγαριά, ξυπόλυτοι, μεταδίδεται ηλεκτρικό ρεύμα πολύ χαμηλής έντασης στο σώμα μέσω των ηλεκτροδίων. Αυτό το ρεύμα, το οποίο κινείται από το ένα πόδι στο άλλο, συναντά δυσκολίες όταν πρέπει να διαπεράσει λίπος. Αυτή η αντίσταση του σώματος, που λέγεται βιοηλεκτρική αντίσταση, ποικίλλει ανάλογα με το φύλο, την ηλικία και το ύψος του χρήστη, και επιτρέπει τον καθορισμό του σωματικού λίπους. Αυτή η συσκευή είναι απολύτως ασφαλής επειδή λειτουργεί με πολύ χαμηλό ρεύμα (4 μπαταρίες x 1.5 V).
Για απόλυτα ικανοποιητική χρήση αυτής της ζυγαριάς, η μέτρηση και το ζύγισμα πρέπει να πραγματοποιούνται πάντα στις ίδιες συνθήκες: – Να ζυγίζεστε πάντα ξυπόλυτοι. Τα πόδια σας πρέπει να είναι στεγνά και τοποθετημένα σωστά στα ηλεκτρόδια. Να προσέχετε γιατί εάν τα πόδια σας έχουν πολύ σκληρό δέρμα μπορεί να αλλοιωθεί η μέτρηση. – κατά προτίμηση μια φορά την εβδομάδα, νωρίς το πρωί, – 1/4 της ώρας αφότου ξυπνήσετε, έτσι ώστε το νερό στο σώμα σας να έχει διανεμηθεί στα κάτω άκρα. Είναι επίσης σημαντικό να σιγουρευτείτε ότι τα πόδια ή τα πέλματα δεν έρχονται σε επαφή μεταξύ τους (μηροί, γόνατα, κνήμες). Εάν χρειαστεί, βάλτε ένα φύλλο χαρτί ανάμεσα στα πόδια σας.
Εξαρτάται από τον τύπο ζυγαριάς που χρησιμοποιείτε: - Διαγνωστική ζυγαριά: η μέτρηση θα αλλοιωθεί. - Άλλες οικιακές ζυγαριές: δεν επηρεάζεται η μέτρηση.
Μπορείτε να σκουπίσετε τη συσκευή με ένα σφουγγάρι και υγρό απορρυπαντικό πιάτων. Μην χρησιμοποιήσετε μεταλλικό σύρμα ή λειαντική σκόνη. Μην τη βυθίζετε ποτέ σε νερό.
Αποθηκεύστε τη ζυγαριά μπάνιου σας οριζόντια χωρίς να τοποθετείτε τίποτα επάνω της. Εάν δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήσετε για πολύ καιρό, αφαιρέστε τις μπαταρίες.
Συνιστούμε πάντα να χρησιμοποιείτε καινούργιες αλκαλικές μπαταρίες (μπαταρίες LR03), και να μην χρησιμοποιείτε ποτέ αλατούχες μπαταρίες (μπαταρίες R03) ή επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (μπαταρίες HR03). Όταν φορτίζετε μπαταρίες, να αντικαθιστάτε πάντα όλες τις μπαταρίες με καινούργιες αλκαλικές μπαταρίες. Αυτό δεν ισχύει για ζυγαριές που χρησιμοποιούν κομβιόσχημες μπαταρίες CR2032 ή μπαταρίες λιθίου.
Είναι φυσιολογικό να εμφανίζεται το μήνυμα «8888» όταν τοποθετούνται μπαταρίες. Το προϊόν βρίσκεται στη φάση εκκίνησης. Τοποθετήστε το σε επίπεδη επιφάνεια και περιμένετε να φύγει το μήνυμα. Εάν το μετακινήσετε ή πατήσετε επάνω του ενώ εμφανίζεται το «8888» θα ξεκινήσει ξανά η διαδικασία εκκίνησης. Η εκκίνηση μπορεί να διαρκέσει από 5 έως 30 δευτερόλεπτα.
Η ζυγαριά εντόπισε μια δυσλειτουργία κατά το ζύγισμα και κάνει αναβαθμονόμηση. Πρέπει να κατεβείτε από τη ζυγαριά και να περιμένετε να εμφανιστεί το «0.0» πριν ανεβείτε ξανά.
Το εικονικό πληκτρολόγιο ενεργοποιείται μόνο όταν ολοκληρωθεί το ζύγισμα. Πρέπει να ακολουθείτε τους πιο κάτω κανόνες: - Να κατεβαίνετε από το προϊόν όταν ολοκληρωθεί το ζύγισμα, - Το προϊόν πρέπει να παραμένει στο έδαφος όταν χτυπάτε τα πλήκτρα, - Να χτυπάτε τα πλήκτρα μόνο με ένα δάχτυλο, - Να χτυπάτε τα πλήκτρα μόνο με το δάχτυλο (όχι με αντικείμενα).
Ναι, η διαγνωστική ζυγαριά μετρά την καθαρή μυϊκή μάζα και, αφαιρώντας την από τη συνολική μάζα σώματος, αποδίδει το συνολικό σωματικό λίπος, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται.
Ναι, το βάρος του ρούχου προστίθεται στη μάζα λίπους.
Κατά τη διάρκεια της βαθμονόμησης στο πλαίσιο της κατασκευής οικιακών ζυγαριών, ενδέχεται να εμφανιστούν διαφοροποιήσεις από ζυγαριά σε ζυγαριά. Λόγω αυτών των διαφοροποιήσεων, ενδέχεται να παρατηρήσετε διαφορές εάν συγκρίνετε το βάρος σας σε δύο διαφορετικές οικιακές ζυγαριές.
Συνιστούμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για να διαπιστώσετε με σιγουριά αν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια η έξυπνη ζυγαριά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Αν τη χρησιμοποιείτε, ο υπολογισμός της μάζας σωματικού λίπους θα είναι λανθασμένος. Επομένως, συνιστούμε να μη δίνετε σημασία στα αποτελέσματά σας κατά την εγκυμοσύνη.
Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την έξυπνη ζυγαριά, αν έχετε βηματοδότη ή οποιαδήποτε άλλη ιατρική συσκευή. Για να μετρήσουν τη μάζα σωματικού λίπους σας, οι έξυπνες ζυγαριές εκπέμπουν ένα μικρό ηλεκτρικό σήμα που διαπερνά το σώμα σας και το οποίο μπορεί να προκαλέσει βλάβη ή παρεμβολές στον βηματοδότη (ή σε άλλη ιατρική συσκευή).
Στοιχειώδης για την ορθή λειτουργία του σώματός σας, η μέτρησή του σας επιτρέπει να είστε ενήμεροι για την περίπτωση πολύ χαμηλής ενυδάτωσης.
Συνίσταται από το νερό του σώματος, τα όργανα, τα οστά και τους μύες και ο ρόλος του δεν είναι αμελητέος κατά την ημερήσια κατανάλωση ενέργειας.
Στοιχειώδης για το σώμα σας, είναι ένα απόθεμα ενέργειας που πρέπει να παρακολουθείται.
Ένας βασικός δείκτης για την αξιολόγηση του σώματος σας και την πρόληψη πιθανού υπερβολικού βάρους.