TEFAL PAIN PLAISIR 1KG Αρτοπαρασκευαστής PF2208

PAIN PLAISIR 1KG Αρτοπαρασκευαστής PF2208 Απόλαυση και ευεξία ταυτόχρονα!

Με τον αρτοπαρασκευαστή Pain Plaisir, δεν χρειάζεται να διαλέξετε ανάμεσα στη γεύση & την ευεξία καθώς είναι ιδανικός για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη ή για όσους προσέχουν την υγεία τους, εξασφαλίζοντας την άνεση του φρεσκοψημένου ψωμιού σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας! 17 αυτόματα προγράμματα για παρασκευή ψωμιού και όχι μόνο. 3 προγράμματα χωρίς γλουτένη/ 7 προγράμματα για ψωμί: Κλασικό, Γρήγορο, Γαλλικό, Γλυκό, ολικής & σικάλεως/ 7 ακόμα για Φούσκωμα ζύμης, Ζυμαρικά, Κέικ, μαγείρεμα, Δημητριακά, Μαρμελάδα.

Κωδικός: PF220838

ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ TEFAL PAIN PLAISIR: Απόλαυση και ευεξία ταυτόχρονα!

Το Pain & Plaisir είναι η ιδανική λύση για να φτιάχνετε πεντανόστιμο, υγιεινό φρέσκο ψωμί στο σπίτι κάθε πρωί! Απογειώστε τη δημιουργικότητά σας χρησιμοποιώντας συνολικά 17 προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για τέλειο ψωμί, μπριός και ακόμη περισσότερα. Ο αρτοπαρασκευαστής Pain & Plaisir είναι ιδανικός για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη ή για όσους προσέχουν την υγεία τους, προσφέροντας την άνεση του φρεσκοψημένου ψωμιού σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας! Είναι πανεύκολο: τα 3 προγράμματα χωρίς γλουτένη σας επιτρέπουν να ψήνετε υγιεινές φραντζόλες, κέικ και γλυκό ψωμί, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιείτε διάφορα αλεύρια και μείγματα χωρίς γλουτένη για επιπλέον ποικιλία. Επίσης, διαθέτει προγράμματα για ζυμαρικά, κουάκερ, δημητριακά και μαρμελάδα, για να φτιάχνετε πολύ περισσότερες δημιουργίες, εκτός από ψωμί. Ανακαλύψτε τις στο ειδικά σχεδιασμένο βιβλίο συνταγών! Επιπλέον, η λειτουργία χρονοκαθυστέρησης σας επιτρέπει να έχετε έτοιμο φρέσκο ψωμί κάθε μέρα μόλις ξυπνάτε! Επιλέξτε μία από τις τρεις αποχρώσεις κόρας: ανοιχτόχρωμη, μέτρια ή σκούρα, και ένα από τα τρία διαφορετικά μεγέθη. Με το Pain & Plaisir, δεν χρειάζεται να διαλέξετε ανάμεσα στη γεύση και στην ευεξία!
Βασικά
 • Απόλαυση ανά πάσα στιγμή! 17 προγράμματα ψησίματος!

  17 αυτόματα προγράμματα για να φτιάχνετε τέλειο ψωμί, κέικ, ζύμη για πίτσα, μαρμελάδες, κουάκερ και δημητριακά, καθώς και 3 προγράμματα χωρίς γλουτένη για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη.

 • Φρέσκο ψωμί με ελάχιστες κινήσεις!

  Τα πάντα γίνονται αυτόματα! Βάλτε τα υλικά στον κάδο ψωμιού, επιλέξτε το πρόγραμμα, και ο αρτοπαρασκευαστής θα κάνει όλη τη δουλειά, από το ζύμωμα έως το ψήσιμο! Έχετε πάντα τον έλεγχο χάρη στη μεγάλη οθόνη που εμφανίζει σαφή ένδειξη των ρυθμίσεων και του χρόνου!

 • 3 ειδικά προγράμματα χωρίς γλουτένη

  Τα 3 προγράμματα χωρίς γλουτένη σας επιτρέπουν να ψήνετε φραντζόλες και κέικ χωρίς γλουτένη, χρησιμοποιώντας διάφορα μίγματα και αλεύρια χωρίς γλουτένη. Σας δίνει την άνεση να έχετε φρεσκοψημένο ψωμί ανάλογα με τις ανάγκες και το γούστο σας.

   

 • 3 επιλογές βάρους & 3 επιλογές για ψήσιμο κόρας

  Επιλογή από 500g έως 1kg ψωμί για μεγάλες ή μικρότερες ορέξεις! Επιλέξτε το χρώμα της κόρας: από ελαφρά ψημένο έως πολύ τραγανό ψωμί.

 • Φρεσκοψημένο ψωμί κάθε στιγμή!

  Επιλογή χρονοκαθυστέρησης (έως 15 ώρες) και διατήρηση θερμοκρασίας για 1 ώρα.

 • Συμπεριλαμβάνεται βιβλίο συνταγών

  Το βιβλίο συνταγών περιλαμβάνει 27 εύκολες συνταγές για να σας βοηθήσει στη χρήση του αρτοπαρασκευαστή Pain Plaisir: απλές, γευστικές συνταγές αλλά και υγιεινές συνταγές (χωρίς γλουτένη) και συνταγές εκτός από ψωμί όπως φρέσκα ζυμαρικά, ζύμη για πίτσα, κουάκερ, ρύζι και μαρμελάδα.

 • Ευκολία στο καθάρισμα

  Αποσπώμενος αντικολλητικός κάδος ψωμιού για ευκολία στο ξεφορμάρισμα του ψωμιού. Ο κάδος πλένται με σαπούνι και νερό αλλά μπορεί να μπει και στο πλυντήριο πιάτων.

Χαρακτηριστικά
Μπαγκέτα/Δίσκοι μικρής μπαγκέτας με στήριγμα, βούρτσα και εξάρτημα χάραξης NO  
Ισχύς (W) 720  W
Συνταγές 28  
Αριθ. λεπίδων 1  
Τύπος λεπίδων Λεπίδα ζύμωσης  
Υλικό Πλαστικό  
Μεγέθη ψωμιού 500g / 750g / 1000g  
Κλασικά εξαρτήματα (δοσομετρητής κύπελλο, γάντζος ζύμης)    
Οθόνη Οθόνη LCD  
Έναρξη με χρονοκαθυστέρηση Έως 15 ώρες  
Διατήρηση θερμότητας 1 ώρα  
Ειδοποίηση για προσθήκη συστατικών    
Επίστρωση κάδου ψωμιού PTFE  
Σχήμα μπολ Τετράγωνο  
Χρώματα Μαύρο  
Προγράμματα χωρίς γλουτένη    
Άλλα παρασκευάσματα    
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.