TEFAL QUICKCHEF Μπλέντερ χειρός HB6588

QUICKCHEF Μπλέντερ χειρός HB6588 Τόσο ισχυρό, αλλά τόσο απλό

Με το ραβδομπλέντερ Quickchef της Tefal, απολαμβάνετε τη μέγιστη ισχύ με ελάχιστη προσπάθεια. Μπορείτε να ετοιμάσετε πανεύκολα διάφορα πιάτα στη στιγμή, χάρη στο πανίσχυρο μοτέρ 1000 W και τις εξαιρετικές λεπίδες powelix, και να μην χάνετε ποτέ τον έλεγχο, χάρη στις 20 ρυθμιζόμενες ταχύτητες. Διαθέτει σύστημα προστασίας από πιτσιλιές και αντιολισθητική λαβή, που σας επιτρέπουν άνετο χειρισμό, ενώ είναι πανεύκολο στο καθάρισμα, αφού τα εξαρτήματα μπορούν να μπουν και στο πλυντήριο πιάτων.

Κωδικός: HB658838

Ραβδομπλέντερ Quickchef της Tefal: Ένα πανίσχυρο μπλέντερ στα χέρια σας

Μέγιστη ισχύς με ελάχιστη προσπάθεια! Με το ραβδομπλέντερ Quickchef της Tefal, απολαμβάνετε υψηλή απόδοση και απόλυτο έλεγχο, χάρη στο μοτέρ 1000 W και τις 20 ταχύτητες που μπορούν να αλλάζουν χωρίς να σταματάτε τη λειτουργία. Μπορείτε να ετοιμάζετε απλά και γρήγορα διάφορα πιάτα, χάρη στα πρακτικά χαρακτηριστικά του ραβδομπλέντερ, τα οποία περιλαμβάνουν το σύστημα προστασίας από πιτσιλιές και την αντιολισθητική λαβή για επιπλέον άνεση στη χρήση, ενώ τα εξαρτήματα μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων για εύκολο καθάρισμα. Οι εξαιρετικές λεπίδες με τεχνολογία Powelix εξασφαλίζουν εξαιρετική αντοχή, με απόδοση που διαρκεί δύο φορές περισσότερο και προσφέρει 30% ταχύτερα αποτελέσματα*.

 * σε  σύγκριση με  την  κλασική τεχνολογία δύο λεπίδων της Tefal

Βασικά
 • Υψηλής απόδοσης λεπίδες

  Οι εξαιρετικές λεπίδες με την αποκλειστική τεχνολογία Powelix, εξασφαλίζουν ιδανική ανάμιξη με κρεμώδη υφή και ανάμιξη χωρίς κόπο ακόμη και στα πιο σκληρά συστατικά! Απολαύστε εξαιρετική απόδοση έως και 30% γρηγορότερα* για τέλεια αποτελέσματα στα χέρια σας.

 • Βέλτιστη απόδοση

  Ισχύς 1000W για εύκολη ανάμειξη και μέγιστη απόδοση

 • Ρυθμιζόμενη ταχύτητα 20 επιπέδων

  Ρυθμίστε την ταχύτητα χωρίς να σταματήσετε το μπλέντερ χειρός, μέσω ενός εύχρηστου επιλογέα.

 • Χωρίς ακαταστασία ή πιτσιλιές

  Η ράβδος του μπλέντερ χειρός είναι σχεδιασμένη ώστε να αποφεύγονται τα πιτσιλίσματα για να διατηρείται η κουζίνα σας καθαρή με μεγάλη ευκολία.

 • Μαλακή, εργονομική, αντιολισθητική λαβή

  Εργονομικός σχεδιασμός, για καλύτερο χειρισμό ακόμη κι όταν τα χέρια σας είναι βρεγμένα.

 • Μπολ ανάμειξης

  Το μπολ ανάμειξης χωρητικότητας 800 ml είναι ιδανικό για σπιτικές σούπες, πουρέ, πέστο και άλλα, προσφέροντας την ιδανική χωρητικότητα για κάθε περίσταση.

 • Δημιουργήστε την τέλεια κρεμώδη υφή

  Με τις λεπίδες με τεχνολογία powelix δημιουργείται σπειροειδής δίνη που τραβάει τα συστατικά στις λεπίδες για ομοιόμορφες υφές χωρίς κομμάτια.

 • Αναμίξτε ακόμα και τα πιο σκληρά συστατικά

  Βέλτιστη αντοχή με λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι με προσεγμένη γωνία κοπής για άριστα αποτελέσματα ακόμη και στα πιο σκληρά συστατικά.

 • Βέλτιστη απόδοση ανάμιξης

  Αιχμηρές λεπίδες που εξασφαλίζουν βέλτιστη απόδοση κοπής για εξαιρετικά αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικά
Ισχύς (W) 1000  W
Λειτουργία με παλμό    
Λειτουργία Turbo    
Ρυθμίσεις ταχύτητας 20  
Υλικό ποδιού Ανοξείδωτος χάλυβας  
Αποσπώμενο πόδι    
Δοχείο    
Χωρητικότητα μετρικού κυπέλλου (ml) 800  ml
Ελαφρό πάτημα    
Πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων    
Χρώματα Ασημί/ Μαύρο  
Συχνές ερωτήσεις
Για να αποφύγετε τα πιτσιλίσματα, τοποθετήστε τον βραχίονα του μίξερ μέσα στο παρασκεύασμα μέχρι τη μέση και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί έναρξης. Στο τέλος της παρασκευής, πάντα να σταματάτε τη συσκευή προτού αφαιρέσετε τον βραχίονα του μίξερ μέσα από το παρασκεύασμα.
Μην χρησιμοποιείτε τον βραχίονα του μίξερ σας μέσα σε κατσαρόλα πάνω στην εστία ή για να τεμαχίσετε ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, φουντούκια κ.λπ.), ωμό κρέας* ή παγάκια* και μην τον χρησιμοποιείτε σε άδειο δοχείο. * για τα μοντέλα με αξεσουάρ τύπου «click and mix», αυτές οι χρήσεις είναι εφικτές (βλ. οδηγίες του βραχίονα του μίξερ σας).
Η πρώτη ταχύτητα είναι πολύ χρήσιμη όταν αρχίζετε την ανάμειξη, επειδή είναι μια αργή ταχύτητα και σας επιτρέπει να αποφεύγετε τα πιτσιλίσματα. Αυξήστε σταδιακά την ταχύτητα ανάλογα με το παρασκεύασμά σας.
Όχι, πάντα να βγάζετε τη συσκευή από την πρίζα πριν από οποιαδήποτε παρέμβαση.
Όλα τα μέρη και τα αξεσουάρ του βραχίονα του μίξερ σας μπορούν να πλυθούν με ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων εκτός από την κεντρική μονάδα και τα γρανάζια, τα οποία μπορείτε να σκουπίσετε με ένα ελαφρώς νωπό σφουγγάρι.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.