TEFAL DAILYMIX Μπλέντερ χειρός HB5331

DAILYMIX Μπλέντερ χειρός HB5331 Τώρα το καθημερινό μαγείρεμα γίνεται παιχνίδι!

Η αξιόπιστη απόδοση συνδυάζεται με ευκολία στην χρήση στο Tefal Dailymix μπλέντερ χειρός. Οι λεπίδες υψηλής ποιότητας εξασφαλίζουν αξιόπιστη απόδοση και ανθεκτικότητα, σε συνδυασμό με την ισχύ 600 W. Η εξαιρετικά διαισθητική και εργονομική σκανδάλη μιας ταχύτητας εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο, καθιστώντας εύκολη την επιτυχία σε οποιαδήποτε υφή ή αποτέλεσμα, για όλα τα αγαπημένα σας συστατικά και συνταγές αναμεμειγμένα στην ιδανική υφή.

Κωδικός: HB533138

Tefal Dailymix Ραβδομπλέντερ: Η απόλυτη ευκολία στην ανάμιξη

Το Tefal Dailymix μπλέντερ χειρός εξασφαλίζει τέλεια καθημερινή απόδοση, με μια ποικιλία βολικών χαρακτηριστικών για ευκολία στην καθημερινή χρήση. Η εκμάθηση νέων συνταγών δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη, για νόστιμες σπιτικές σούπες, πουρέδες, σάλτσα, πέστο και πολλά άλλα. Η εξαιρετικά διαισθητική, εύχρηστη σκανδάλη μιας ταχύτητας καλύπτει οποιαδήποτε υφή ή υλικό, με έναν αξιόπιστο κινητήρα 600 W για βέλτιστη ανάμειξη σε χρόνο μηδέν. Ανακαλύψτε τα ιδανικά χαρακτηριστικά του ραβδομπλέντερ, με σύστημα κατά των πιτσιλιών για να διατηρείτε την κουζίνα σας καθαρή, αφαιρούμενα εξαρτήματα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, ένα ποτήρι ανάμιξης 800 ml και ευέλικτα εξαρτήματα για να ξεκλειδώσετε την πλήρη γαστρονομική σας δημιουργικότητα.
Βασικά
 • Ιδανικά αποτελέσματα ανάμιξης

  Αυτό το μπλέντερ χειρός διαθέτει ισχύ 600 W για να προσφέρει γρήγορα αποτελέσματα, με απόδοση υψηλής απόδοσης που είναι ιδανική για μια μεγάλη ποικιλία συνταγών.

 • Αξιόπιστη απόδοση

  Η αξιόπιστη απόδοση είναι εφικτή, με ισχύ 600 W για βέλτιστη ανάμειξη και γρήγορα αποτελέσματα σε όλες τις αγαπημένες σας συνταγές και συστατικά.

 • Αυγοδάρτης

  Όλες οι ανάγκες σας στο χτύπημα είναι στη διάθεσή σας, για εξαιρετικές ομελέτες, ασπράδια αυγών, μαρέγκες και πολλά άλλα.

 • Πολυκόπτης

  Ανακαλύψτε την άψογη κοπή, ιδανική για λαχανικά, σάλτσες, βότανα, μπαχαρικά και πολλά άλλα.

 • Κύπελλο ανάμειξης

  Κύπελλο μεγάλης χωρητικότητας 800 ml για να αναμειγνύετε όλες σας τις συνταγές

 • Βολικός σχεδιασμός

  Σύστημα προστασίας από πιτσιλιές.

 • Εύκολη χρήση, κάθε μέρα

  Ανακαλύψτε τη μίξη με απόλυτη άνεση με μια λαβή εύκολης λαβής ενισχυμένη με έξυπνη εργονομία και εύκολα προσβάσιμα χειριστήρια.

 • Εύχρηστος χειρισμός

  Μια εξαιρετικά διαισθητική σκανδάλη μίας ταχύτητας προσφέρει ένα μπλέντερ χειρός που δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο στη χρήση, με μία ταχύτητα για να καλύψει όλες τις ανάγκες ανάμειξης.

Χαρακτηριστικά
Ισχύς (W) 600  W
Υλικό ποδιού Ανοξείδωτος χάλυβας  
Αποσπώμενο πόδι    
Δοχείο    
Χωρητικότητα μετρικού κυπέλλου (ml) 800  ml
Κοπτήριο    
Ικανότητα κοπής του κόπτη 500  ml
Ανάδευση    
Πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων    
Χρώματα Λευκό  
Δευτερεύοντα χρώματα Γκρι  
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Για να αποφύγετε τα πιτσιλίσματα, τοποθετήστε τον βραχίονα του μίξερ μέσα στο παρασκεύασμα μέχρι τη μέση και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί έναρξης. Στο τέλος της παρασκευής, πάντα να σταματάτε τη συσκευή προτού αφαιρέσετε τον βραχίονα του μίξερ μέσα από το παρασκεύασμα.
Μην χρησιμοποιείτε τον βραχίονα του μίξερ σας μέσα σε κατσαρόλα πάνω στην εστία ή για να τεμαχίσετε ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, φουντούκια κ.λπ.), ωμό κρέας* ή παγάκια* και μην τον χρησιμοποιείτε σε άδειο δοχείο. * για τα μοντέλα με αξεσουάρ τύπου «click and mix», αυτές οι χρήσεις είναι εφικτές (βλ. οδηγίες του βραχίονα του μίξερ σας).
Η πρώτη ταχύτητα είναι πολύ χρήσιμη όταν αρχίζετε την ανάμειξη, επειδή είναι μια αργή ταχύτητα και σας επιτρέπει να αποφεύγετε τα πιτσιλίσματα. Αυξήστε σταδιακά την ταχύτητα ανάλογα με το παρασκεύασμά σας.
Όχι, πάντα να βγάζετε τη συσκευή από την πρίζα πριν από οποιαδήποτε παρέμβαση.
Όλα τα μέρη και τα αξεσουάρ του βραχίονα του μίξερ σας μπορούν να πλυθούν με ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων εκτός από την κεντρική μονάδα και τα γρανάζια, τα οποία μπορείτε να σκουπίσετε με ένα ελαφρώς νωπό σφουγγάρι.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.