TEFAL DOUBLE FORCE Επεξεργαστής τροφίμων DO8218

DOUBLE FORCE Επεξεργαστής τροφίμων DO8218 Το δίδυμο της επιτυχίας μου σε ταχύτητα και απόδοση στην κουζίνα

Ισχύς περιστροφής ή ταχύτητα σε ένα μπλέντερ: γιατί να διαλέξετε; Το DoubleForce είναι το δίδυμο της επιτυχίας στην κουζίνα μου, χάρη στις δύο εξόδους μοτέρ που εξασφαλίζουν βέλτιστη ταχύτητα λειτουργίας και ισχύ περιστροφής στον κάδο. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων και εργαλείων, αυτό το πανίσχυρο, στιβαρό και κομψό πολυμίξερ είναι σχεδιασμένο να ικανοποιεί με επιτυχία όλες σας τις καθημερινές ανάγκες στην παρασκευή τροφίμων. Η νέα τεχνολογία PowelixLife για μεγαλύτερη απόδοση και ανθεκτικότητα των λεπίδων σας χάρη στην επίστρωση τιτανίου εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και καλύτερη αντοχή.

Κωδικός: DO821838

Πολυμίξερ DoubleForce: το δίδυμο της επιτυχίας σε ταχύτητα και απόδοση στην κουζίνα μου!

Με το πολυλειτουργικό μπλέντερ DoubleForce, δεν χρειάζεται να διαλέξετε ανάμεσα σε ταχύτητα και ισχύ! Χάρη στις δύο διαφορετικές εξόδους μοτέρ, συνδυάζει ιδανικά και τα δύο. Επιπλέον, οι νέες λεπίδες PowelixLife, ανοίγουν έναν νέο κόσμο: οι προετοιμασίες σας γίνονται πιο γρήγορες. Λεπίδες με επίστρωση τιτανίου οι οποίες είναι οδοντωτές στην κορυφή και λείες στο κάτω μέρος για τέλεια αποτελέσματα κοπής. Αυτή η ολοκαίνουργια γενιά λεπίδων, σε συνδυασμό με την ισχύ του πολυμίξερ, σας προσφέρει την πιο ισχυρή και ανθεκτική τεχνολογία κοπής που σχεδιάστηκε ποτέ από τους ειδικούς μας. Όλη αυτή η συμπυκνωμένη μηχανική και τεχνογνωσία έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη αντοχή στις λεπίδες.Το DoubleForce διαθέτει ισχύ 1.000 W, κύριο κάδο 3 λίτρων και κανάτα μπλέντερ 2 λίτρων, καθώς και συνολικά έξι επιλογές ταχύτητας, για να χειρίζεται με ευκολία κάθε είδους συνταγή, από τη μεγαλύτερη έως τη μικρότερη. Χάρη στα πολυάριθμα εξαρτήματά του, το DoubleForce είναι το ιδανικό σας μπλέντερ για τρίψιμο, τεμάχισμα, κόψιμο, ζύμωμα και ακόμη περισσότερα. Επιπλέον, χάρη στο αποκλειστικό του σύστημα EasyLock, ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να κλειδώσετε το καπάκι. Το DoubleForce είναι κομψό, αλλά στιβαρό: ο τέλειος σύμμαχός σας στην κουζίνα!
Βασικά
 • Δύο διαφορετικές έξοδοι μοτέρ

  Κάθε έξοδος μοτέρ παρέχει ιδανική ταχύτητα λειτουργίας και ισχύ περιστροφής στον κάδο. Μπλε: χαμηλή ταχύτητα αλλά υψηλή ισχύς περιστροφής για τον κάδο κοπής. Πράσινη: υψηλή ταχύτητα αλλά χαμηλότερη ισχύς περιστροφής για τον κάδο ανάμιξης.

 • Αποκλειστικό σύστημα EasyLock

  Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να κλειδώσετε ένα καπάκι: όπου κι αν το τοποθετήσετε στον κάδο, απλώς περιστρέψτε το λίγο προς τα δεξιά για να κλειδώσει στην κατάλληλη θέση. Ο κάδος κοπής μπορεί επίσης να κλειδώσει σε δύο θέσεις στο μπλέντερ για να εξυπηρετήσει δεξιόχειρες αλλά και αριστερόχειρες.

 • Λεπίδες τεχνολογίας PowelixLife 

  Με επίστρωση τιτανίου: για μακροχρόνια αντοχή και απόδοση των λεπίδων.

 • Πλήρες σετ εξαρτημάτων

  Το μπλέντερ DoubleForce διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ειδικά σχεδιασμένων, αποτελεσματικών εξαρτημάτων: ανοξείδωτη λεπίδα για να κόβετε και να τεμαχίζετε κάθε είδους υλικό, δύο ανοξείδωτους δίσκους διπλής όψης για να τρίβετε / τεμαχίζετε και να ψιλοτρίβετε / ψιλοκόβετε λαχανικά ή τυρί, κανάτα μπλέντερ για να αναμιγνύετε λαχταριστές σούπες, χυμούς, smoothies, κ.λπ., ζυμωτή για να φτιάχνετε κάθε είδους ζύμη από ελαφριά έως βαριά, τεμαχιστή για να ψιλοκόβετε κρεμμύδια, σκόρδα, μυρωδικά, κ.λπ., και δίσκο για να χτυπάτε σαντιγί για γλυκά και σάλτσες όπως μαγιονέζα.

 • Πανίσχυρο μπλέντερ με μεγάλη χωρητικότητα

  Χάρη στο μοτέρ 1.000 W, τον κύριο κάδο χωρητικότητας 3 λίτρων και την κανάτα μπλέντερ χωρητικότητας 2 λίτρων, το DoubleForce μπορεί να χειρίζεται κάθε είδους μείγμα, από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο.

 • Υψηλά πρότυπα ποιότητας

  Το DoubleForce έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να είναι όχι μόνο κομψό με την επιχρωμιωμένη πλάκα της επωνυμίας, αλλά και στιβαρό: παραμένει εξαιρετικά σταθερό στον πάγκο, ακόμη κι όταν λειτουργεί σε πλήρη ισχύ. Συνοδεύεται επίσης από κουτί αποθήκευσης ώστε τα εργαλεία κοπής και ο ζυμωτής να χωράνε τέλεια στον κάδο.

Χαρακτηριστικά
Αριθμός λειτουργιών 28  
Ολική χωρητικότητα μπολ 3  L
Ισχύς (W) 1000  W
Λειτουργία με παλμό    
Αριθ. εξαρτημάτων 8  
Απόδοση μπολ 1.5  L
Μπλέντερ Ναι  
Ολική χωρητικότητα μπλέντερ 2  L
Απόδοση μπλέντερ 1.5  L
Υλικό του μπολ του μπλέντερ Πλαστικό  
Εξάρτημα τεμαχισμού Λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα  
Χοντρό τρίψιμο Αναστρέψιμος δίσκος για κοπή σε φέτες/τρίψιμο  
Ψιλό τρίψιμο Αναστρέψιμος δίσκος για κοπή σε φέτες/τρίψιμο  
Άγκιστρο ζύμης    
Αναδευτήρας ζύμης Δίσκος  
Αποχυμωτής εσπεριδοειδών    
Μικρός κόπτης    
Σπάτουλα    
Αποθήκευση εξαρτημάτων Αποθήκευση εσωτερικού μπολ  
Αποθήκευση καλωδίου    
Πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων    
Χρώματα Μαύρο  
Ρυθμίσεις ταχύτητας 2  
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Προτού χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας για πρώτη φορά, πλύνετε όλα τα μέρη των αξεσουάρ με ζεστό νερό και σαπούνι (βλ. ενότητα καθαρισμού στο εγχειρίδιο οδηγιών σας). Ξεπλύνετε και στεγνώστε. Τοποθετήστε την κεντρική μονάδα σε μια επίπεδη, καθαρή και στεγνή επιφάνεια. Συνδέστε τη συσκευή σας στην πρίζα.
Τα υγρά πρέπει πρώτα να κρυώνουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν από την επεξεργασία τους. Μην τοποθετείτε ζεστά συστατικά μέσα στο δοχείο καθώς η θερμότητα από τα συστατικά μπορεί να προκαλέσει φθορά στο μονωτικό πώμα.
Οι υψηλότερες ταχύτητες χρησιμοποιούνται για εξαρτήματα όπως ο υγροποιητής και οι δίσκοι κοπής και τριψίματος, ωστόσο εξαρτήματα όπως ο λεμονοστίφτης ή ένα εργαλείο ζύμης πρέπει να χρησιμοποιούνται με χαμηλότερες ταχύτητες.
Το κουμπί παλμού χρησιμοποιείται όταν χρειάζεστε μικρής διάρκειας ισχύ στη μέγιστη ταχύτητα. Είναι η λειτουργία που χρησιμοποιείται συνήθως με το μπλέντερ και ελέγχεται από τον χρήστη, δηλαδή μπορείτε να ελέγχετε πόση ώρα θα λειτουργεί η συσκευή με αυτή τη ρύθμιση. Είναι ένας τρόπος προσεκτικής λειτουργίας ώστε να αποφεύγετε την υπερβολική επεξεργασία των συστατικών. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιείται για την ανάμειξη φρούτων σε ένα μείγμα κέικ στο τέλος της επεξεργασίας ή για την ανάμειξη μαλακών φρούτων σε γιαούρτι για να φτιάξετε smoothies.
Η λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι χρησιμοποιείται για: ανάμειξη, παρασκευή πουρέ, κοπή ψωμιού σε ψίχουλα, παρασκευή κουρκουτιού, γλυκών & κέικ. Το εξάρτημα μπλέντερ χρησιμοποιείται για την παρασκευή πουρέ μόνο από υγρά, δηλ.: για σούπες, μιλκ σέικ κ.λπ. ή για την παρασκευή πολτών από μαλακά φρούτα ή μαγειρεμένα λαχανικά και φρούτα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για την κοπή κιμά ή το ζύμωμα βαριάς ζύμης και γλυκών.
Προκειμένου να μειώσετε τον χρωματισμό, τρίψτε τις λεκιασμένες ζώνες με πανί ή χαρτί εμποτισμένο με μαγειρικό λάδι και έπειτα προβείτε στον συνήθη καθαρισμό.
Είναι απαραίτητο να προβείτε στον καθαρισμό αμέσως μετά τη χρήση για να μειώσετε τον χρωματισμό.

Αποσυνδέστε τη συσκευή από την πρίζα. Για ευκολότερο καθαρισμό, ξεπλένετε τα αξεσουάρ αμέσως μετά τη χρήση. Πλύσιμο και στέγνωμα των αξεσουάρ: μπορείτε να τα πλύνετε στο πλυντήριο πιάτων, σε νερό ή κάτω από τη βρύση, εκτός από την κεντρική μονάδα, το σύστημα κρεατομηχανής (μειωτήρας + κεφαλή κρεατομηχανής)*, την κεντρική μονάδα του μίξερ* και το σώμα του στίφτη* (* ανάλογα με το μοντέλο). Τα παραπάνω σκουπίζετέ τα με ένα νωπό σφουγγάρι. Αφού στεγνώσουν, περάστε μια στρώση μαγειρικό λάδι τη λεπίδα και τους κόφτες της κρεατομηχανής, για να τα διατηρείτε λιπασμένα. Ρίξετε ζεστό νερό στο οποίο έχετε προσθέσει λίγες σταγόνες υγρού απορρυπαντικού πιάτων μέσα στο δοχείο του μίξερ, κλείστε το καπάκι μαζί με το πώμα τροφοδότησης, ανακινήστε μερικές φορές, βγάλτε τη συσκευή από την πρίζα και ξεπλύνετε το δοχείο. Οι λεπίδες των αξεσουάρ είναι πολύ αιχμηρές, γι' αυτό να τις χειρίζεστε με προσοχή.
Πολλοί επεξεργαστές τροφίμων έχουν μέρη που μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων, όπως το δοχείο ή οι λεπίδες, ωστόσο αυτό εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος, οπότε για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στις οδηγίες χρήσης και φροντίδας της συσκευής. Το κέλυφος της κεντρικής μονάδας ενός επεξεργαστή τροφίμων δεν πρέπει ποτέ να μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων.
Ελέγξτε εάν έχει τοποθετηθεί σωστά το σύστημα ασφάλισης. Σε όλους τους επεξεργαστές τροφίμων πρέπει το δοχείο και το καπάκι να έχουν ασφαλίσει σωστά πριν ξεκινήσει η επεξεργασία. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας, ούτως ώστε οι λεπίδες να μην μπορούν να γυρίζουν όταν είναι εκτεθειμένες. Όταν το δοχείο και το καπάκι έχουν ασφαλίσει σωστά, οι ενδείξεις που βρίσκονται επάνω τους είναι ευθυγραμμισμένες.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η τοποθέτηση καυτών υγρών στο δοχείο, που μπορεί να αλλοιώσει τα μονωτικά πώματα, η χρήση υπερβολικού υγρού, η κακή τοποθέτηση του μονωτικού άξονα μετά το πλύσιμο.
Ο δίσκος γαλακτωματοποίησης λειτουργεί διαφορετικά από ό,τι ο παραδοσιακός αναδευτήρας με διπλό χτυπητήρι. Όταν χρησιμοποιείτε δίσκο γαλακτωματοποίησης, το μείγμα περιστρέφεται στο δοχείο και όταν χρησιμοποιείτε το διπλό χτυπητήρι ο αέρας ενσωματώνεται πιο γρήγορα στο μείγμα με αποτέλεσμα μια πιο ελαφριά και πιο αφράτη ζύμη ή κουρκούτι.
Ο Επεξεργαστής Τροφίμων είναι μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να εκτελεί τις περισσότερες εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε σε μια κουζίνα όταν ετοιμάζετε φαγητό, και πιο γρήγορα και πιο άνετα σε σύγκριση με την εκτέλεση των ίδιων εργασιών με το χέρι. Οι βασικές λειτουργίες ενός Επεξεργαστή Τροφίμων είναι το κόψιμο, το τρίψιμο και η ανάμειξη. Σχεδόν όλοι οι διαθέσιμοι Επεξεργαστές Τροφίμων έχουν επίσης κάποιες λειτουργίες κοπής σε πολύ μικρά κομμάτια και σε φέτες.
Η Κουζινομηχανή λειτουργεί διαφορετικά από ό,τι ο Επεξεργαστής Τροφίμων, καθώς τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την ανάμειξη αναρτώνται από ένα βραχίονα επάνω από τα τρόφιμα, ενώ στον Επεξεργαστή Τροφίμων τα εργαλεία ανάμειξης λειτουργούν κάτω από τα συστατικά.  Η Κουζινομηχανή χρησιμεύει κυρίως για την ανάμειξη ζύμης και μειγμάτων για κέικ. Ο Επεξεργαστής Τροφίμων μπορεί να εκτελεί αυτές τις λειτουργίες αλλά όχι με την αποτελεσματικότητα μιας κουζινομηχανής. Εάν σκοπεύετε να φτιάξετε κέικ, σκεφτείτε πόσο συχνά θα το κάνετε. Εάν συμβαίνει συχνά, τότε η Κουζινομηχανή θα ήταν η καλύτερη επιλογή. Λάβετε επίσης υπόψη ότι ο Επεξεργαστής Τροφίμων είναι μικρότερος σε μέγεθος από ό,τι η Κουζινομηχανή.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.