TEFAL JUICEO Αποχυμωτής ZC1508

JUICEO Αποχυμωτής ZC1508 Αποκαλύψτε όλα τα οφέλη των φρούτων και των λαχανικών!

Με τον αποχυμωτή Juiceo, ξεκλειδώστε τη φυσική γεύση και τα θρεπτικά συστατικά όλων των αγαπημένων σας φρούτων και λαχανικών. Εξασφαλίζοντας τη μέγιστη εξαγωγή με ελάχιστα απόβλητα, διαθέτει μία μόνο ταχύτητα με αντίστροφη λειτουργία για εύκολη χρήση. Επιπλέον διαθέτει αθόρυβη τεχνολογία, ευκολία στον καθαρισμό και σχεδιασμό για πολύ εύκολη αποθήκευση.

Κωδικός: ZC150838

Juiceo αποχυμωτής: Ξεκλειδώστε την απόλαυση!

Ο αποχυμωτής Juiceo είναι η εύκολη απάντηση σε υγιή, νόστιμο χυμό. Διαθέτοντας τεχνολογία ψυχρής πρέσας, εξασφαλίζει τη μέγιστη εξαγωγή χυμού με ελάχιστα απόβλητα, διατηρώντας παράλληλα τις φυσικές γεύσεις, χρώματα και θρεπτικά συστατικά των αγαπημένων σας φρούτων και λαχανικών! Με μία μόνο ταχύτητα και αντίστροφη λειτουργία για τον αποκλεισμό τεμαχίων φρούτων και λαχανικών είναι εύκολο στη χρήση, ενώ μια ρυθμιζόμενη λειτουργία ελέγχου πολτού σάς επιτρέπει να ελέγχετε πόσο πολτό υπάρχει στον χυμό σας - πολύ, λίγο ή καθόλου! Επιπρόσθετα βολικά χαρακτηριστικά είναι η μεγάλη κανάτα χυμού και συλλέκτη πολτού για αδιάλειπτες συνεδρίες χυμού, μια τεχνολογία στοπ σταγόνας για να διατηρήσετε τους πάγκους καθαρούς και αθόρυβη τεχνολογία για μη αποδιοργανωτικό χυμό οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Τα αφαιρούμενα μέρη είναι ασφαλή για το πλυντήριο πιάτων για εύκολο καθαρισμό και η συμπαγής, κομψή σχεδίασλη του παρέχει εύκολη αποθήκευση σε οποιαδήποτε κουζίνα. 
Βασικά
 • Τεχνολογία ψυχρής έκθλιψης

  Εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο εκχύλισης χυμού με ελάχιστα απόβλητα και μέγιστα οφέλη. Απολαύστε φυσική γεύση, καθαρό χρώμα και όλα τα θρεπτικά συστατικά των αγαπημένων σας φρούτων και λαχανικών.

 • Ευκολία στην χρήση

  Μία μόνο ταχύτητα, με αντίστροφη λειτουργία για να ξεμπλοκάρετε κομμάτια φρούτων και λαχανικών, διευκολύνει τον χυμό.

 • Ρύθμιση πολτού

  Ελέγξτε την ποσότητα του πολτού στο χυμό σας: πολύ, λίγο ή καθόλου!

 • Μεγάλη ευκολία

  Συλλέκτης χυμού και πολτού μεγάλης χωρητικότητας (800 ml) για συνεδρίες χυμού χωρίς διακοπή.

 • Στοπ σταγόνας

  Εξασφαλίζει ότι ο χυμός είναι πλήρως αναμεμιγμένος και αποτρέπει την ακατστασία στον πάγκο μετά την προετοιμασία του χυμού.

 • Αθόρυβη τεχνολογία

  Απολαύστε φρέσκο ​​χυμό οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, χάρη στο χαμηλό επίπεδο ήχου για μη διαταραγμένο χυμό.

 • Ευκολία στο καθάρισμα

  Τα αφαιρούμενα εξαρτήματα που είναι ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων διευκολύνουν τον καθαρισμό.

 • Χωράει παντού

  Ο συμπαγής και κομψός σχεδιασμός του ταιριάζει εύκολα σε κάθε πάγκο και κουζίνα.

Χαρακτηριστικά
Body material Plastic  
Βούρτσα καθαρισμού    
Υλικό Plastic & Stainless steel  
Αριθμός φίλτρων 1  
Διάμετρος σωλήνα τροφοδοσίας 45  mm
Στόμιο πρόληψης σταξίματος    
Χωρητικότητα κανάτας 0.8  L
Εξωτερικός περιέκτης πολτού    
Ταχύτητας περιστροφής (rpm) 80  
Απευθείας σερβίρισμα    
Ρυθμίσεις ταχύτητας 1 + αντιστροφή  
Συνταγές ΟΧΙ  
Πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων - λεπτομέρειες Αποσπώμενα μέρη  
Πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων    
Ισχύς (W) 150  W
Χρώματα Μαύρο  
Χωρητικότητα περιέκτη πολτού 0.8  L
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τον φλοιό ή να τα ξεφλουδίσετε. Πρέπει να ξεφλουδίζετε μόνο τα φρούτα με σκληρό, πικρό φλοιό όπως είναι τα λεμόνια, τα πορτοκάλια, τα γκρέιπφρουτ ή ο ανανάς (αφαιρέστε τον πυρήνα). Επίσης, δεν χρειάζεται να αφαιρείτε τους μικρούς σπόρους από το καρπούζι ή τα σταφύλια, αλλά πρέπει να αφαιρείτε τα κουκούτσια από φρούτα όπως είναι τα ροδάκινα, τα κεράσια κ.λπ.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή για περισσότερο από 2 λεπτά χωρίς διακοπή.
Ο καθαρισμός της συσκευής είναι ευκολότερος εάν γίνει αμέσως μετά τη χρήση. Το φίλτρο πρέπει να καθαριστεί προσεκτικά εκ των προτέρων με μια μαλακή βούρτσα και κρύο νερό. Όλα τα αφαιρούμενα μέρη μπορούν να πλυθούν με ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων εκτός από το δοχείο όπου συγκεντρώνεται ο χυμός. Το δοχείο όπου συγκεντρώνεται ο χυμός πρέπει να πλένεται με νερό και σαπούνι.
Μπορείτε να βάλετε όλα τα μέρη στο πλυντήριο πιάτων εκτός από την κεντρική μονάδα
Πλύνετέ τον γρήγορα μετά τη χρήση. Το καπάκι, το δοχείο, οι κώνοι και το σουρωτήρι μπορούν να πλυθούν με ζεστό νερό και σαπούνι ή στο επάνω καλάθι του πλυντηρίου πιάτων. Σκουπίστε την κεντρική μονάδα με νωπό σφουγγάρι.
Σας συνιστούμε να πλύνετε να αποσπώμενα μέρη πριν την πρώτη χρήση.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Ναι, επιλέγετε φρέσκα, ώριμα φρούτα και λαχανικά καθώς από αυτά εξάγεται μεγαλύτερη ποσότητα χυμού. Εάν χρησιμοποιείτε υπερώριμα φρούτα, το φίλτρο θα φράζει πιο γρήγορα.
Όχι, ο φυσικός χυμός που δεν περιέχει συντηρητικά πρέπει να καταναλώνεται πολύ γρήγορα. Μάλιστα, οξειδώνεται όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα και μπορεί να αλλοιωθεί η γεύση και το χρώμα του. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες λεμόνι στον χυμό ώστε να μην μαυρίσει τόσο γρήγορα.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.