Εγχειρίδιο χρήσης και συχνές ερωτήσεις/ απαντήσεις IXEO POWER Σύστημα σιδερώματος QT2020

Έξυπνο και ισχυρό: Η επανάσταση στη φροντίδα των ρούχων
Το Tefal IXEO Power είναι ένα μοναδικό σύστημα σιδερώματος & ατμού "Όλα-σε-ένα" για ολοκληρωμένη φροντίδα ρούχων με εργονομικά ενσωματωμένη έξυπνη σιδερώστρα τριών θέσεων.

Κωδικός : QT2020E0

Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Για να χρησιμοποιήσετε το Smart Board, βάλτε τα χέρια σας σε κάθε πλευρά της σανίδας, σηκώστε τη κατακόρυφα και γείρετέ τη ανάλογα με τις προτιμήσεις σας:

Το δοχείο IXEO είναι αποσπώμενο, για μέγιστη άνεση κατά τη χρήση.
Με όγκο ενός λίτρου, σας επιτρέπει να σιδερώσετε για μικρά ή μεγάλα διαστήματα χρόνου.

Με την καθαρή σχεδίασή του, το IXEO μπορεί να ταιριάξει εύκολα στο σπίτι σας.
Εφοδιασμένο με μικρούς τροχούς κάτω από τη βάση του, μπορείτε να το μετακινήσετε χωρίς κόπο.
Ωστόσο, αν θέλετε να αποθηκεύσετε το προϊόν, μπορεί να χαμηλώσει σε ύψος 105 cm.
Πιο συμπαγές, μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα σε ένα δοκιμαστήριο ή σε μια ντουλάπα.

Για βοήθεια με τη συναρμολόγηση του IXEO σας, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες σε αυτό το βίντεο:

Πατήστε διαδοχικά το κουμπί "Steam" μέχρι να φτάσετε στην επιθυμητή λειτουργία.
• Κανονική λειτουργία: το πράσινο ενδεικτικό είναι σβηστό.
• Μέγιστη λειτουργία: το πράσινο ενδεικτικό αναβοσβήνει.
• Ελάχιστη λειτουργία: το πράσινο ενδεικτικό είναι σταθερά αναμμένο.


Ενισχυμένος ατμός:
Πατώντας για λίγο και διαδοχικά τον διακόπτη ατμού 3 φορές, μπορούν να απελευθερωθούν μερικοί ψεκασμοί υπερενισχυμένου ατμού για ρούχα που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή για την αφαίρεση των τσακίσεων.
Νερό από τη βρύση:
Η συσκευή σας έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με νερό από τη βρύση. Εάν το νερό της περιοχής σας είναι πολύ σκληρό (σκληρότητα υψηλότερη από 30°f ή 17°dH ή 21°e), αναμείξτε 50% νερό από τη βρύση και 50% αποσταγμένο νερό (που διατίθεται στα καταστήματα).
Σε ορισμένες παράκτιες περιοχές, η περιεκτικότητα του νερού σε άλατα ενδέχεται να είναι υψηλή. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείτε αποκλειστικά αποσταγμένο νερό.

Αποσκληρυντής νερού:
Υπάρχουν διάφοροι τύποι αποσκληρυντή νερού και το νερό στους περισσότερους από αυτούς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη γεννήτρια ατμού. Ωστόσο, ορισμένοι αποσκληρυντές νερού, ειδικά εκείνοι που χρησιμοποιούν χημικά όπως το αλάτι, μπορούν να προκαλέσουν λευκές ή καφέ κηλίδες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση των κανατών με φίλτρο.
Εάν διαπιστώσετε αυτό το είδος προβλήματος, συνιστούμε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε νερό από τη βρύση χωρίς επεξεργασία ή εμφιαλωμένο νερό.

Να θυμάστε:
Ποτέ μην χρησιμοποιείτε το νερό της βροχής, καθαρό απιονισμένο νερό ή καθαρό αποσταγμένο νερό από καταστήματα ή νερό που περιέχει πρόσθετες ουσίες (όπως άμυλο ή νερό για οικιακές συσκευές). Τέτοιες πρόσθετες ουσίες ίσως επηρεάσουν τις ιδιότητες του ατμού και, σε υψηλές θερμοκρασίες, ίσως σχηματίσουν αποθέσεις στον θάλαμο της γεννήτριας ατμού, οι οποίες είναι πιθανό ότι θα προκαλέσουν κηλίδες στα πλυμένα ρούχα και πρόωρη γήρανση της συσκευής.
Αυτή η εργασία θα πρέπει να εκτελείται μόνο αφού η συσκευή είναι αποσυνδεδεμένη για περισσότερο από δύο ώρες.
Δεν είναι ασφαλές να αφαιρέσετε το καπάκι του συλλέκτη αλάτων όταν η συσκευή δεν έχει κρυώσει σωστά. Ο λέβητας υψηλής πίεσης βοηθά στην παραγωγή ισχυρού και συνεχούς ατμού και είναι κρίσιμης σημασίας να αφαιρέσετε το καπάκι του συλλέκτη αλάτων μόνο αφού η συσκευή είναι σβηστή για περισσότερο από δύο ώρες. Αυτό επιτρέπει στην πίεση του λέβητα να μειωθεί σε ασφαλές επίπεδο για την απελευθέρωση των αλάτων / της ασβεστοποίησης.

Για να αφαιρέσετε τα άλατα από τη συσκευή, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
Το προϊόν σας δεν είναι στην πρίζα ή δεν είναι ενεργοποιημένο ==> Ελέγξτε ότι το προϊόν σας είναι συνδεδεμένο σωστά στην πρίζα και ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "I".
Η στάθμη του νερού στο δοχείο είναι πολύ χαμηλή ==> Βγάλτε τη συσκευή από την πρίζα και γεμίστε το δοχείο.
Δεν έχει γίνει προετοιμασία της αντλίας ==>Πιέστε και κρατήστε το πλήκτρο ατμού για μερικά δευτερόλεπτα για να προετοιμάσετε την αντλία.
Το αποσπώμενο δοχείο δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ==> Ελέγξτε το δοχείο του προϊόντος για σωστή τοποθέτηση.
Το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία "Stand-by" (αναμονή) ==> Πιέστε το πλήκτρο "On-Off" (ενεργοποίηση-απενεργοποίηση) και περιμένετε μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Το προϊόν σας δεν είναι στην πρίζα ή δεν είναι ενεργοποιημένο ==> Ελέγξτε ότι το προϊόν σας είναι συνδεδεμένο σωστά στη πρίζα και ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "I".
Το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία αναμονής ==> Πιέστε το πλήκτρο "On-Off" και περιμένετε μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Το δοχείο νερού δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ή η βαλβίδα ασφάλισής του δεν έχει κλείσει σωστά ==> Ελέγξτε ότι η βαλβίδα είναι κλειστή και ότι το δοχείο έχει εγκατασταθεί σωστά πάνω στο προϊόν.
Έχετε βάλει στο νερό χημικά ή πρόσθετα για αφαλάτωση.
Μην βάζετε ποτέ τέτοια προϊόντα στο δοχείο νερού. Περιέχουν οργανικά απόβλητα ή ορυκτά που συμπυκνώνονται με την επίδραση της θερμότητας και προκαλούν εκτόξευση του νερού, σταξίματα καφέ χρώματος ή πρόωρη γήρανση της συσκευής σας.
Έχετε βάλει στο νερό χημικά ή πρόσθετα για αφαλάτωση.
Μην βάζετε ποτέ τέτοια προϊόντα στο δοχείο νερού. Περιέχουν οργανικά απόβλητα ή ορυκτά που συμπυκνώνονται με την επίδραση της θερμότητας και προκαλούν εκτόξευση του νερού, σταξίματα καφέ χρώματος ή πρόωρη γήρανση της συσκευής σας.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέσετε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μετά το ξέπλυμα του λέβητα, πρέπει να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί επανέναρξης για περίπου 3 δευτερόλεπτα, ώστε να σταματήσει να αναβοσβήνει η λυχνία.
Έχετε πατήσει τον διακόπτη ατμού 3 φορές γρήγορα και διαδοχικά, το οποίο ενεργοποίησε τη λειτουργία "Boost". Σε αυτή την περίπτωση, ο ατμός ενεργοποιείται αυτόματα για λίγα δευτερόλεπτα.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.