Εγχειρίδια χρήστη Tefal IXEO Σύστημα σιδερώματος QT1020

Φροντίστε τα ρούχα σας με τη λύση σιδερώματος & ατμού "Όλα-σε-ένα"

Το Tefal IXEO είναι ένα μοναδικό σύστημα σιδερώματος & ατμού "Όλα-σε-ένα" για ολοκληρωμένη φροντίδα ρούχων με απόλυτη άνεση και ευκολία, ώστε να δείχνετε υπέροχοι στη στιγμή. Η ενσωματωμένη έξυπνη επιφάνεια σιδερώματος τριών θέσεων προσφέρει μια ολοκαίνουργια εμπειρία φροντίδας ρούχων χάρη στον εργονομικό κάθετο σχεδιασμό, την εκτόξευση ατμού υψηλής απόδοσης και το πανάλαφρο βάρος του σίδερου. Το Tefal IXEO είναι η τέλεια λύση για αψεγάδιαστη εμφάνιση κάθε μέρα, καθώς μπορείτε να σιδερώνετε τα ρούχα σας χωρίς σιδερώστρα.

Κωδικός : QT1020E0

Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Για να χρησιμοποιήσετε το Smart Board, βάλτε τα χέρια σας σε κάθε πλευρά της σανίδας, σηκώστε τη κατακόρυφα και γείρετέ τη ανάλογα με τις προτιμήσεις σας:

Το δοχείο IXEO είναι αποσπώμενο, για μέγιστη άνεση κατά τη χρήση.
Με όγκο ενός λίτρου, σας επιτρέπει να σιδερώσετε για μικρά ή μεγάλα διαστήματα χρόνου.

Με την καθαρή σχεδίασή του, το IXEO μπορεί να ταιριάξει εύκολα στο σπίτι σας.
Εφοδιασμένο με μικρούς τροχούς κάτω από τη βάση του, μπορείτε να το μετακινήσετε χωρίς κόπο.
Ωστόσο, αν θέλετε να αποθηκεύσετε το προϊόν, μπορεί να χαμηλώσει σε ύψος 105 cm.
Πιο συμπαγές, μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα σε ένα δοκιμαστήριο ή σε μια ντουλάπα.

Νερό από τη βρύση:
Η συσκευή σας έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με νερό από τη βρύση. Εάν το νερό της περιοχής σας είναι πολύ σκληρό (σκληρότητα υψηλότερη από 30°f ή 17°dH ή 21°e), αναμείξτε 50% νερό από τη βρύση και 50% αποσταγμένο νερό (που διατίθεται στα καταστήματα).
Σε ορισμένες παράκτιες περιοχές, η περιεκτικότητα του νερού σε άλατα ενδέχεται να είναι υψηλή. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείτε αποκλειστικά αποσταγμένο νερό.

Αποσκληρυντής νερού:
Υπάρχουν διάφοροι τύποι αποσκληρυντή νερού και το νερό στους περισσότερους από αυτούς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη γεννήτρια ατμού. Ωστόσο, ορισμένοι αποσκληρυντές νερού, ειδικά εκείνοι που χρησιμοποιούν χημικά όπως το αλάτι, μπορούν να προκαλέσουν λευκές ή καφέ κηλίδες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση των κανατών με φίλτρο.
Εάν διαπιστώσετε αυτό το είδος προβλήματος, συνιστούμε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε νερό από τη βρύση χωρίς επεξεργασία ή εμφιαλωμένο νερό.

Να θυμάστε:
Ποτέ μην χρησιμοποιείτε το νερό της βροχής, καθαρό απιονισμένο νερό ή καθαρό αποσταγμένο νερό από καταστήματα ή νερό που περιέχει πρόσθετες ουσίες (όπως άμυλο ή νερό για οικιακές συσκευές). Τέτοιες πρόσθετες ουσίες ίσως επηρεάσουν τις ιδιότητες του ατμού και, σε υψηλές θερμοκρασίες, ίσως σχηματίσουν αποθέσεις στον θάλαμο της γεννήτριας ατμού, οι οποίες είναι πιθανό ότι θα προκαλέσουν κηλίδες στα πλυμένα ρούχα και πρόωρη γήρανση της συσκευής.
Το IXEO είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα φίλτρου κατά των αλάτων για την αύξηση της διάρκειας ζωής του.
Η διάρκεια ζωής του φίλτρου εξαρτάται από τις ώρες σιδερώματος ανά εβδομάδα και τη σκληρότητα του νερού στην περιοχή σας.
Κατά μέσο όρο, 1 φίλτρο IXEO σας προσφέρει περίπου 8 λεπτά σιδερώματος.
Μόλις το δοχείο φτάσει στο τέλος της διάρκειας ζωής του, στη βάση του προϊόντος εμφανίζεται μια φωτεινή ένδειξη προειδοποίησης.
Στη συνέχεια, σας δίνεται η συμβουλή να αλλάξετε το φίλτρο για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας υπό βέλτιστες συνθήκες.
Απλώς αφαιρέστε το δοχείο από τη συσκευή, αντικαταστήστε το υπάρχον φίλτρο με το νέο και βάλτε ξανά το γεμάτο νερό δοχείο.
Στη συνέχεια, απαιτείται φάση αρχικής πλήρωσης διάρκειας περίπου 1 λεπτού και 30 δευτερολέπτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη ενότητα "Καταπολέμηση των αλάτων" στο εγχειρίδιο χρήσης.
Το προϊόν σας δεν είναι στην πρίζα ή δεν είναι ενεργοποιημένο ==> Ελέγξτε ότι το προϊόν σας είναι συνδεδεμένο σωστά στην πρίζα και ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "I".
Η στάθμη του νερού στο δοχείο είναι πολύ χαμηλή ==> Βγάλτε τη συσκευή από την πρίζα και γεμίστε το δοχείο.
Δεν έχει γίνει προετοιμασία της αντλίας ==>Πιέστε και κρατήστε το πλήκτρο ατμού για μερικά δευτερόλεπτα για να προετοιμάσετε την αντλία.
Το αποσπώμενο δοχείο δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ==> Ελέγξτε το δοχείο του προϊόντος για σωστή τοποθέτηση.
Το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία "Stand-by" (αναμονή) ==> Πιέστε το πλήκτρο "On-Off" (ενεργοποίηση-απενεργοποίηση) και περιμένετε μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Το προϊόν σας δεν είναι στην πρίζα ή δεν είναι ενεργοποιημένο ==> Ελέγξτε ότι το προϊόν σας είναι συνδεδεμένο σωστά στη πρίζα και ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "I".
Το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία αναμονής ==> Πιέστε το πλήκτρο "On-Off" και περιμένετε μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Το δοχείο νερού δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ή η βαλβίδα ασφάλισής του δεν έχει κλείσει σωστά ==> Ελέγξτε ότι η βαλβίδα είναι κλειστή και ότι το δοχείο έχει εγκατασταθεί σωστά πάνω στο προϊόν.
Η συσκευή σας έχει συσσωρευμένα άλατα, συμβουλευτείτε την ενότητα "Αφαλάτωση" στις οδηγίες.
Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιείτε νερό στο οποίο έχετε προσθέσει κάποιο προϊόν σιδερώματος για τον αρωματισμό του νερού ==> Χρησιμοποιείτε μόνο νερό χωρίς πρόσθετα.
Η συσκευή σας δεν ξεπλύθηκε επαρκώς μετά τον κύκλο αφαλάτωσης ==> Γεμίστε το δοχείο με 200 ml νερού και λειτουργήστε τη συσκευή μέχρι να αδειάσει το δοχείο.
Χρησιμοποιήσατε ένα χημικό προϊόν για την αφαλάτωση αντί για λευκό ξύδι ==> Ξεκινήστε έναν κύκλο πλυσίματος για τη συσκευή σας (όπως περιγράφεται παραπάνω). Εάν το πρόβλημα παραμείνει μετά τον κύκλο, πηγαίνετέ την σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέσετε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Για βοήθεια με τη συναρμολόγηση του IXEO σας, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες σε αυτό το βίντεο:

Μετά το ξέπλυμα του λέβητα, πρέπει να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί επανέναρξης για περίπου 3 δευτερόλεπτα, ώστε να σταματήσει να αναβοσβήνει η λυχνία.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.