Εγχειρίδια χρήστη Tefal Σαντουιτσιέρα CROC TIME SM193

Εύκολη χρήση και αποθήκευση

Απολαύστε πεντανόστιμα γεύματα χάρη στη σαντουιτσιέρα Croc time!

Με αυτή τη σαντουιτσιέρα μπορείτε να φτιάξετε λαχταριστά σάντουιτς, panini και ψητό κρέας. Διαθέτει πλάκες με αντικολλητική επίστρωση για εύκολο καθάρισμα.
Αποθηκεύεται πανεύκολα στην κουζίνα σας μαζί με το καλώδιο σε κάθετη θέση.
Ασφαλής στη χρήση χάρη στις αντιθερμικές χειρολαβές και τον μηχανισμό ασφαλείας. Ενδεικτική λυχνία on/off και στο τέλος της προθέρμανσης.

Κωδικός : SM193D34

Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.