Εγχειρίδια χρήστη Tefal PLANCHA DES SAVEURS

Αποτελεσματικό και άνετο μαγείρεμα

Ισχυρή επιφάνεια ψησίματος για όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας

Με ρυθμιζόμενο θερμοστάτη για να ορίζετε πανεύκολα τη θερμοκρασία της συσκευής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον, το μαύρο χρώμα προσδίδει ιδιαίτερο στυλ στο μαγείρεμα. Αυτή η επιφάνεια ψησίματος είναι εμπνευσμένη από την τέχνη του Arts de la table και σας επιτρέπει να ψήσετε κάθε είδος φαγητού.
Η ισχύς των 2400W σάς επιτρέπει να μαγειρεύετε τα γεύματά σας με μεγάλη ισχύ.
Η πλάκα διαθέτει αντικολλητική επίστρωση, είναι αφαιρούμενη και πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Η πλάκα είναι μισή γκριλιέρα και μισή επιφάνεια ψησίματος, για να σωτάρετε από κάθε πλευρά το κρέας και τα λαχανικά σας. Ο δίσκος συλλογής υγρών τοποθετείται κι εκείνος στο πλυντήριο πιάτων.

Η επιφάνεια ψησίματος έχει μαύρη πλαστική βάση και γυαλιστερά ασημί πλαστικά πόδια.

 

Κωδικός : CB658E01

Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.