Εγχειρίδιο χρήσης και συχνές ερωτήσεις/ απαντήσεις INDUCTION COOKER

Κωδικός : IH201812

Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Η λειτουργία βρασμού είναι μια λειτουργία υψηλού ρεύματος για τον γρήγορο βρασμό του νερού.
Αυτή η λειτουργία είναι προγραμματισμένη για τη θέρμανση 1,5 λίτρου νερό σε τηγάνι 20 cm στο σημείο βρασμού, σε καθορισμένο διάστημα περίπου 10 λεπτών, μετά τη λήξη του οποίου ηχεί 3 φορές ένα ακουστικό σήμα και σβήνει η εστία.

Σημείωση:
• Η απόδοση ενδέχεται να κυμαίνεται μεταξύ επαγωγικών μαγειρικών σκευών διαφορετικών διαστάσεων και κατασκευής.
• Μικρότερες ποσότητες υγρού χρειάζονται λιγότερο χρόνο για την επίτευξη του σημείου βρασμού (δηλ., προτού ηχήσει το «μπιπ» και σβήσει η εστία) και μπορούν να εξατμιστούν εάν δεν επιβλέπετε, προκαλώντας έτσι ζημίες στο τηγάνι.
• Ανεξάρτητα από την ποσότητα του υγρού που θερμαίνετε, μην αφήνετε ποτέ τη συσκευή χωρίς επίβλεψη όταν είναι σε χρήση.
Η λειτουργία θέρμανσης γάλακτος είναι μια λειτουργία χαμηλού ρεύματος για την ήπια θέρμανση γάλακτος στους 85 °C προκειμένου να διατηρούνται οι θρεπτικές ιδιότητες.
Αυτή η λειτουργία είναι προγραμματισμένη για τη θέρμανση ½ λίτρου γάλακτος από τους 8 °C σε περίπου 85 °C σε καθορισμένο διάστημα περίπου 10 λεπτών, μετά τη λήξη του οποίου ηχεί 3 φορές ένα «μπιπ» και σβήνει η εστία.

Σημείωση:
• Η απόδοση ενδέχεται να κυμαίνεται μεταξύ επαγωγικών μαγειρικών σκευών διαφορετικών διαστάσεων και κατασκευής.
• Μικρότερη ποσότητα γάλακτος χρειάζεται λιγότερο χρόνο για την επίτευξη 85 °C (δηλ., προτού ηχήσει το «μπιπ» και σβήσει η εστία) και μπορεί να φουσκώσει εάν δεν επιβλέπετε.
• Ανεξάρτητα από την ποσότητα του γάλακτος που θερμαίνετε, μην αφήνετε ποτέ τη συσκευή χωρίς επίβλεψη όταν είναι σε χρήση.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.