TEFAL EXPRESS ANTI-CALC Σύστημα σιδερώματος SV8053

EXPRESS ANTI-CALC Σύστημα σιδερώματος SV8053 Πανίσχυρο και εύκολο στη χρήση  
Το σύστημα σιδερώματος Express anti-calc διαθέτει πανίσχυρο ατμό και απομακρύνει τις ζάρες από όλα τα υφάσματα γρήγορα και αποτελεσματικά, ενώ το νέο αφαιρούμενο σύστημα συλλογής αλάτων προσφέρει εύκολη συντήρηση και εξαιρετική απόδοση που διαρκεί. Χάρη στο σύστημα Χωρίς Βαθμίδες Θερμοκρασίας μπορείτε να σιδερώνετε με ασφάλεια χωρίς κίνδυνο καψίματος των υφασμάτων, ενώ η πλάκα προηγμένης τεχνολογίας προσφέρει τέλεια ολίσθηση.

Σύστημα σιδερώματος πανίσχυρο & εύκολο στη χρήση

Το σύστημα σιδερώματος Express anti-calc συνδυάζει ένα προηγμένο σύστημα συντήρησης με τη μοναδική ισχύ του ατμού που είναι ιδανική για κάθε ύφασμα και προσφέρει γρήγορα, εύκολα αποτελέσματα και απόδοση μεγάλης διάρκειας. Διαθέτει έναν νέο αφαιρούμενο συλλέκτη αλάτων για πανεύκολη συντήρηση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος με κορυφαίες επιδόσεις. Η συνεχής έξοδος ατμού 120 γρ./λεπτό συνοδεύεται από αντλία πίεσης 6,6 bar για γρηγορότερο σιδέρωμα, ενώ η πανίσχυρη λειτουργία εκτόξευσης ατμού 440 γρ./λεπτό λειαίνει ακόμα και τις πιο επίμονες ζάρες. Διαθέτει τη μοναδική ολίσθηση και αντοχή της πλάκας Durilium AirGlide Autoclean, καθώς και προηγμένες λειτουργίες για μέγιστη άνεση. Ανακαλύψτε το σύστημα σιδερώματος με τη μοναδική ισχύ σιδερώματος και τον αποδοτικό του ατμό. Επίσης, μπορείτε να σιδερώνετε ξέγνοιαστα χάρη στην τεχνολογία αθόρυβης αντλίας που διαθέτει.
Βασικά
 • Αφαιρούμενο σύστημα συλλογής αλάτων για απόδοση με διάρκεια

  Η προηγμένη τεχνολογία κατά των αλάτων εξασφαλίζει απόδοση ατμού με μεγάλη διάρκεια, ενώ το νέο αφαιρούμενο σύστημα συλλογής των αλάτων καθιστά τη συντήρηση πανεύκολη. Επίσης, συνοδεύεται από εύχρηστο αξεσουάρ για εύκολη συντήρηση.

 • Πανίσχυρο σύστημα σιδερώματος από την Tefal

  Η πίεση αντλίας 6,6 bar σε συνδυασμό με τη συνεχή έξοδο ατμού 120 γρ./λεπτό χαρίζουν γρήγορα και εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ η εκτόξευση ατμού 440 γρ./λεπτό λειαίνει ακόμα και τις πιο επίμονες ζάρες.

 • Μοναδική πλάκα με άψογη ολίσθηση

  Η πλάκα Durilium AirGlide προσφέρει απίστευτη ολίσθηση, για εύκολο και ευχάριστο σιδέρωμα με βέλτιστη κατανομή του ατμού ενώ η επίστρωση Autoclean συντηρεί τη πλάκα πιο πανεύκολα.

 • Σύστημα Χωρίς Ρυθμίσεις Θερμοκρασίας για απόλυτη ασφάλεια

  Πανεύκολο και ξέγνοιαστο σιδέρωμα όλων των υφασμάτων χάρη στην τεχνολογία Χωρίς Ρυθμίσεις Θερμοκρασίας: ιδανικός συνδυασμός ατμού και θερμοκρασίας για 100% ασφαλή αποτελέσματα χωρίς τον κίνδυνο καψίματος.

 • Ιδανικό για μικροδιορθώσεις της τελευταίας στιγμής

  Η εύκολη λειτουργία κάθετης χρήσης ατμού προθερμαίνεται σε 30 μόλις δευτερόλεπτα για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας στη στιγμή και να δείχνετε πάντοτε περιποιημένοι.

 • Τεχνολογία αθόρυβης αντλίας για μέγιστη άνεση

  Απολαύστε ένα υψηλό επίπεδο άνεσης καθώς σιδερώνετε, μέσω της προηγμένης τεχνολογία αθόρυβης αντλίας.

 • Εύκολη μεταφορά και απόλυτη άνεση

  Χάρη στο σύστημα κλειδώματος μεταφέρεται πανεύκολα, προσφέροντας απόλυτη άνεση και ασφάλεια κατά τη μεταφορά και αποθήκευση, ενώ το αφαιρούμενο δοχείο νερού επιτρέπει πιο ευχάριστο σιδέρωμα.

 • default

  Εγγύηση επισκευής προϊόντος για 10 χρόνια

  • Σχεδιασμένο για εύκολη επισκευή • Οικονομική και γρήγορη παράδοση ανταλλακτικών για 10 χρόνια • 6.500 κέντρα επισκευής παγκοσμίως

 • Sanitize your garments

  The combination of heat from the soleplate and steam helps kill up to 99.9% of germs bacteria for maximum hygiene

Χαρακτηριστικά
ΑΤΜΟΣ & ΑΠΟΔΟΣΗ
Ισχύς 2800  W
Ρυθμιζόμενος ατμός 120  g/min
Εκτόξευση ατμού (boost) 440  g/min
Κάθετος ατμός    
Ρύθμιση ατμού και θερμοκρασίας Δεν χρειάζεται ρύθμιση  
Χρόνος προθέρμανσης 2  min
ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ
Τεχνολογία πλάκας Durilium Airglide Autoclean  
Ολισθηρότητα πλάκας *****  
Αντοχή πλάκας στα γδαρσίματα *****  
Συνεχής εξαγωγή ατμού Από τη μύτη, το πλάι και το κέντρο  
ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ
Λαβή Comfort    
Αθόρυβη τεχνολογία    
Αυτόματη απενεργοποίηση    
Λειτουργία Eco    
Σύστημα κλειδώματος    
Χωρητικότητα δοχείου νερού 1,8  L
Δοχείο νερού Αποσπώμενο  
Συνεχής πλήρωση    
Αποθήκευση καλωδίου Καλώδιο τροφοδοσίας και ατμού  
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Συλλέκτης αλάτων    
Λειτουργία αντιμετώπισης αλάτων Αποσπώμενος συλλέκτης αλάτων  
Ειδοποίηση για άλατα    
ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Χρώματα Λευκό και μπλε  

Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Επιλέξτε μια σιδερώστρα με ρυθμιζόμενο ύψος ώστε να την προσαρμόζετε στα μέτρα σας. Θα πρέπει να είναι σταθερή και στιβαρή ώστε να μπορείτε να τοποθετείτε επάνω της τη συσκευή σιδερώματος.
Η σιδερώστρα θα πρέπει να έχει οπές ώστε να επιτρέπει στον ατμό να περνά από τις ίνες του υφάσματος για να το μαλακώνει και να διευκολύνει το σιδέρωμα. Το σιδερόπανο πρέπει επίσης να είναι κατάλληλο ώστε να επιτρέπει τη διέλευση του ατμού.

Αυτή η λειτουργία σάς παρέχει τη δυνατότητα να σιδερώνετε υφάσματα επί τόπου ή σε κρεμάστρα. Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, ρυθμίστε το κουμπί θερμοκρασίας του σίδερου στη μέγιστη θέση.

• Αφήστε το ύφασμα σε μια κρεμάστρα και τραβήξτε το απαλά με το ένα χέρι.

•Πατάτε διακεκομμένα το κουμπί ελέγχου του ατμού και μετακινείτε το σίδερο από επάνω προς τα κάτω Επειδή ο παραγόμενος ατμός είναι πολύ ζεστός, μαλακώνει τις ίνες και αφαιρεί τις πτυχώσεις.

Σημείωση: Μην χρησιμοποιείτε τη κατακόρυφη λειτουργία ατμού σε ρούχα που φοράει κάποιος.

Για να αποφύγετε τις φθορές στην πλάκα, ακολουθήστε την εξής συμβουλή: - Να τοποθετείτε πάντα το σίδερό σας όρθιο ή στη βάση του (ανάλογα με το μοντέλο), - Αποφεύγετε να σιδερώνετε επάνω από αιχμηρά στοιχεία (κουμπιά, φερμουάρ, κ.λπ.), - Μην καθαρίζετε ποτέ την πλάκα του σίδερού σας με λειαντικά σφουγγάρια ή σύρμα.
Σε κάποια υφάσματα, και ιδίως στα σκουρόχρωμα, μπορούν να εμφανιστούν γυαλάδες. Σας συμβουλεύουμε να σιδερώνετε τα σκουρόχρωμα υφάσματα από την ανάποδη και με τη σωστή θερμοκρασία. Εάν σιδερώνετε υφάσματα μικτής σύνθεσης, ρυθμίστε τη θερμοκρασία ανάλογα με το πιο ευαίσθητο υλικό.
Ο ατμός είναι περισσότερο ή λιγότερο σημαντικός ανάλογα με τη ρύθμιση θερμοκρασίας του σίδερου. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ατμό περιστασιακά όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή στο σίδερο, διαφορετικά μπορεί να εμφανιστούν σταγόνες νερού στα ρούχα σας.
Η πλάκα Durillium:
Καθαρίζετε τακτικά την πλάκα με νωπό, μη μεταλλικό σφουγγάρι. Για ευκολότερο, μη διαβρωτικό καθαρισμό της πλάκας του σίδερου χρησιμοποιείτε νωπό σφουγγάρι στην πλάκα όσο αυτή είναι ζεστή.
Εάν δυσκολεύεστε να αφαιρέσετε τη βρωμιά, χρησιμοποιήστε την ειδικά σχεδιασμένη για τον καθαρισμό των πλακών Durillium ράβδο.
- Η πλάκα από ανοξείδωτο ατσάλι:
Καθαρίζετε την πλάκα του σίδερού σας όταν είναι κρύα με νωπό πανί ή μη λειαντικό σφουγγάρι.
- Η αυτοκαθαριζόμενη πλάκα:
Συνιστάται να χρησιμοποιείτε μαλακό, νωπό πανί στη ζεστή πλάκα, ώστε να μην προκληθούν ζημίες στην επιφάνεια.
Προσοχή: Η χρήση ενός προϊόντος καθαρισμού σίδερου θα προκαλέσει ζημίες στην αυτοκαθαριζόμενη επίστρωση της πλάκας.
Πριν από τον καθαρισμό, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι αποσυνδεδεμένη από το ρεύμα και ότι η πλάκα και η βάση στήριξης της μονάδας έχουν κρυώσει.
Μη χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά ή προϊόντα αφαλάτωσης για να καθαρίσετε την πλάκα ή τη μονάδα βάσης. Μη βάζετε ποτέ το σίδερο ή τη μονάδα βάσης του κάτω από τρεχούμενο νερό.

• Καθαρισμός της μονάδας βάσης:
Καθαρίζετε κατά καιρούς τα πλαστικά μέρη με ελαφρώς υγρό, μαλακό πανί.

• Καθαρισμός του συλλέκτη αλάτων:
Περιμένετε τουλάχιστον 1 ώρα μέχρι να σβήσει η συσκευή.
Αφαιρέστε τον συλλέκτη αλάτων σηκώνοντας και περιστρέφοντας το πτερύγιο κατά ένα τέταρτο της στροφής.
Ξεπλύνετε τον συλλέκτη αλάτων κάτω από τη βρύση και βάλτε τον ξανά στο σίδερο.

• Αυτοκαθαρισμός της πλάκας (ανάλογα με το μοντέλο):
Όταν αναβοσβήνει ο δείκτης "anti-calc", εκτελέστε τα βήματα που περιγράφονται σε αυτό το βίντεο.
Αυτό είναι φυσιολογικό. Το σίδερό σας παράγει πολύ ατμό. Αυτός ο ατμός υγροποιείται στη σανίδα. Ορισμένες σταγόνες ίσως εμφανίστηκαν κάτω από τη σανίδα σιδερώματος και έπεσαν στο πάτωμα.
• Χρησιμοποιείτε χημικά προϊόντα κατά των αλάτων ή πρόσθετα στο νερό. Δεν πρέπει ποτέ να τοποθετείτε αυτά τα προϊόντα στη δεξαμενή νερού. Σε αυτή την περίπτωση, απευθυνθείτε σε ένα Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Επισκευής.
• Τα ρούχα σας δεν έχουν ξεπλυθεί καλά ή σιδερώνετε ένα καινούριο ρούχο χωρίς να το έχετε πλύνει. Σιγουρευτείτε ότι έχετε ξεπλύνει καλά τα ρούχα σας ώστε να απομακρύνονται τυχόν κατάλοιπα απορρυπαντικού ή χημικών προϊόντων από τα καινούρια ρούχα, τα οποία θα μπορούσαν να κολλήσουν στο σίδερο.
• Το σίδερό σας είναι υπερβολικά καυτό. Ανατρέξτε στις συστάσεις σχετικά με τις ρυθμίσεις ελέγχου της θερμοκρασίας στο εγχειρίδιο προϊόντος σας.
• Χρησιμοποιείτε άμυλο (κόλλα). Να ψεκάζετε άμυλο μόνο στην ανάποδη πλευρά του υφάσματος που πρόκειται να σιδερώσετε.
Ορισμένα άμυλα για τα ρούχα και συνθετικές ίνες μπορεί να κολλήσουν στην επιφάνεια του σίδερου. Παρακαλούμε να καθαρίζετε την επιφάνεια του σίδερου.
Τα εσωτερικά μέρη μπορεί να παράξουν μεταλλικούς ήχους με την αλλαγή στη θερμοκρασία. Δεν είναι κακό αυτό.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέσετε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Όχι, είναι φυσιολογικό να παρατηρείτε θόρυβο και κραδασμούς όταν ενεργοποιείται ο ατμός. Η χρήση ατμού ενεργοποιεί τη λειτουργία μιας ηλεκτρικής αντλίας.
Εάν η θερμοκρασία του σίδερου είναι ρυθμιζόμενη (ανάλογα με το μοντέλο), χρησιμοποιείστε ατμό περιστασιακά όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή στο σίδερο.
Η θερμοκρασία στο σίδερο είναι πολύ χαμηλή και δεν μπορεί να δημιουργηθεί ατμός.
Ναι, είναι αρκετά φυσιολογικό. Η ροή του νερού επιτρέπει τον καθαρισμό του εσωτερικού της πλάκας.
Πρέπει να εκτελεστεί η λειτουργία αυτοκαθαρισμού της πλάκας. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Συντήρηση και καθαρισμός», «Πώς θα καθαρίσω την ατμογεννήτριά μου από τα άλατα;».
Ναι, είναι αρκετά φυσιολογικό. Η λειτουργία αυτοκαθαρισμού προκαλεί τη λειτουργία της ηλεκτρικής αντλίας.
Όχι. Τα δύο καλώδια είναι μονωμένα ξεχωριστά. Προστατεύονται και ελέγχονται αυστηρά. Ωστόσο, εάν παρατηρήσετε ότι το καλώδιο έχει υποστεί φθορά, φροντίστε για την επισκευή του από εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής
Το σύστημα αυτό προφυλάσσει την πλάκα από εμφράξεις. Η ενεργή επίστρωσή του ελαχιστοποιεί τις ίνες και τις ακαθαρσίες που συχνά κολλούν επάνω στην πλάκα και μειώνουν την ολισθηρότητά της.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.