TEFAL EXPRESS ANTI-CALC Σύστημα σιδερώματος SV8012

EXPRESS ANTI-CALC Σύστημα σιδερώματος SV8012 Πανίσχυρο και εύκολο στη χρήση

Το σύστημα σιδερώματος Express anti-calc διαθέτει πανίσχυρο ατμό και απομακρύνει τις ζάρες από όλα τα υφάσματα γρήγορα και αποτελεσματικά, ενώ το νέο αφαιρούμενο σύστημα συλλογής αλάτων προσφέρει εύκολη συντήρηση και εξαιρετική απόδοση. Αυτό το σύστημα σιδερώματος υψηλής απόδοσης περιλαμβάνει έναν χειροκίνητο θερμοστάτη για μεγάλη ακρίβεια ρυθμίσεων, ενώ η προηγμένη τεχνολογία της πλάκας προσφέρει άψογη ολίσθηση.

Κωδικός: SV8012E0

Το πανίσχυρο σύστημα σιδερώματος για αποτελέσματα με διάρκεια

Το σύστημα σιδερώματος Express anti-calc συνδυάζει ένα προηγμένο σύστημα συντήρησης με τη μοναδική ισχύ του ατμού που είναι ιδανική για κάθε ύφασμα και προσφέρει γρήγορα, εύκολα αποτελέσματα και απόδοση μεγάλης διάρκειας. Αυτό το σύστημα σιδερώματος διαθέτει έναν νέο αφαιρούμενο συλλέκτη αλάτων για πανεύκολη συντήρηση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος με κορυφαίες επιδόσεις. Η διαρκής έξοδος ατμού 120 γρ./λεπτό συνοδεύεται από αντλία πίεσης 6-bar για γρηγορότερο σιδέρωμα, ενώ η πανίσχυρη λειτουργία εκτόξευσης ατμού 400 γρ./λεπτό τιθασεύει ακόμα και τις πιο επίμονες ζάρες. Αυτό το σύστημα σιδερώματος διαθέτει τη μοναδική ολίσθηση και αντοχή της πλάκας Durilium AirGlide, καθώς και προηγμένες λειτουργίες για μέγιστη άνεση. Ανακαλύψτε το σύστημα σιδερώματος με τη μοναδική ισχύ σιδερώματος και τον αποδοτικό του ατμό. Επίσης, συνοδεύεται από έναν εύχρηστο γάντζο για την πόρτα ώστε να φρεσκάρετε τα ρούχα σας σε κάθετη θέση.
Βασικά
 • Αφαιρούμενο σύστημα συλλογής αλάτων για απόδοση με διάρκεια

  Η προηγμένη τεχνολογία κατά των αλάτων εξασφαλίζει απόδοση ατμού με μεγάλη διάρκεια, ενώ το νέο αφαιρούμενο σύστημα συλλογής των αλάτων καθιστά τη συντήρηση πανεύκολη. Συνοδεύεται επίσης από ένα εύχρηστο αξεσουάρ για εύκολη συντήρηση.

 • Απολυμαίνετε σιδερώνοντας με την ασφάλεια της Tefal

  Ξεγνοιάστε από τους αόρατους εχθρούς με όλες τις συσκευές σιδερώματος της Tefal που απολυμαίνουν, εξαλείφοντας έως και 99,99% των μικροβίων, ιών και βακτηρίων.

 • Πανίσχυρο σύστημα σιδερώματος από την Tefal

  Η πίεση αντλίας 6,2-bar σε συνδυασμό με τη συνεχή έξοδο ατμού 120 γρ./λεπτό χαρίζουν γρήγορα και εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ η εκτόξευση ατμού 400 γρ./λεπτό λειαίνει ακόμα και τις πιο επίμονες ζάρες.

 • Μοναδική πλάκα με άψογη ολίσθηση

  Η πλάκα Durilium AirGlide προσφέρει απίστευτη ολίσθηση για εύκολο και ευχάριστο σιδέρωμα, με βέλτιστη κατανομή του ατμού.

 • Αφαιρούμενο δοχείο νερού για αδιάκοπη αυτονομία στο σιδέρωμα

  Ζήστε την εμπειρία του γρήγορου σιδερώματος με την απόλυτη άνεση που προσφέρει το δοχείο νερού χωρητικότητας 1,8 λίτρων, για εύκολη επαναπλήρωση και αδιάκοπο σιδέρωμα.

 • Ιδανικό για μικροδιορθώσεις της τελευταίας στιγμής

  Η εύκολη λειτουργία κάθετης χρήσης ατμού προθερμαίνεται σε 30 μόλις δευτερόλεπτα για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας στη στιγμή και να δείχνετε πάντοτε περιποιημένοι.

 • default

  Γρήγορη προθέρμανση σε μόλις 2 λεπτά

  Με τον γρήγορο χρόνο προθέρμανσης μόλις 2 λεπτών ξεκινάτε αμέσως το σιδέρωμα χωρίς καθυστέρηση.

 • Εύκολη μεταφορά και απόλυτη άνεση

  Χάρη στο σύστημα κλειδώματος μεταφέρεται πανεύκολα, προσφέροντας απόλυτη άνεση και ασφάλεια κατά τη μεταφορά και αποθήκευση, ενώ το αφαιρούμενο δοχείο νερού επιτρέπει πιο ευχάριστο σιδέρωμα.

 • Απολυμάνετε τα ρούχα σας

  Ο συνδυασμός της θερμότητας της πλάκας και του ατμού, βοηθάει στην εξάλειψη έως και 99.9% των μικροβίων για την μέγιστη υγιεινή

Χαρακτηριστικά
ΑΤΜΟΣ & ΑΠΟΔΟΣΗ
Ισχύς (W) 2800  W
Ρυθμιζόμενος ατμός 120  g/min
Εκτόξευση ατμού (boost) 400  g/min
Αντλία νερού 6.2  bar
Κάθετος ατμός    
Ρύθμιση ατμού και θερμοκρασίας Χειροκίνητη ρύθμιση  
Χρόνος προθέρμανσης 2  min
ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ
Τεχνολογία πλάκας Durilium AirGlide  
Ολισθηρότητα πλάκας *****  
Αντοχή πλάκας στα γδαρσίματα *****  
Συνεχής εξαγωγή ατμού Από τη μύτη, το πλάι και το κέντρο  
ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ
Λαβή Comfort    
Αυτόματη απενεργοποίηση    
Λειτουργία Eco    
Μήκος καλωδίου τροφοδοσίας 1.6  m
Σύστημα κλειδώματος    
Χωρητικότητα δοχείου νερού 1,8  L
Δοχείο νερού Αποσπώμενο  
Συνεχής πλήρωση    
Αποθήκευση καλωδίου Καλώδιο τροφοδοσίας και ατμού  
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Συλλέκτης αλάτων    
Λειτουργία αντιμετώπισης αλάτων Αποσπώμενος συλλέκτης αλάτων  
Ειδοποίηση για άλατα    
ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Χρώματα Λευκό και Ροζ  
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Επιλέξτε μια σιδερώστρα με ρυθμιζόμενο ύψος ώστε να την προσαρμόζετε στα μέτρα σας. Θα πρέπει να είναι σταθερή και στιβαρή ώστε να μπορείτε να τοποθετείτε επάνω της τη συσκευή σιδερώματος.
Η σιδερώστρα θα πρέπει να έχει οπές ώστε να επιτρέπει στον ατμό να περνά από τις ίνες του υφάσματος για να το μαλακώνει και να διευκολύνει το σιδέρωμα. Το σιδερόπανο πρέπει επίσης να είναι κατάλληλο ώστε να επιτρέπει τη διέλευση του ατμού.
Για να αποφύγετε τις φθορές στην πλάκα, ακολουθήστε την εξής συμβουλή: - Να τοποθετείτε πάντα το σίδερό σας όρθιο ή στη βάση του (ανάλογα με το μοντέλο), - Αποφεύγετε να σιδερώνετε επάνω από αιχμηρά στοιχεία (κουμπιά, φερμουάρ, κ.λπ.), - Μην καθαρίζετε ποτέ την πλάκα του σίδερού σας με λειαντικά σφουγγάρια ή σύρμα.
Σε κάποια υφάσματα, και ιδίως στα σκουρόχρωμα, μπορούν να εμφανιστούν γυαλάδες. Σας συμβουλεύουμε να σιδερώνετε τα σκουρόχρωμα υφάσματα από την ανάποδη και με τη σωστή θερμοκρασία. Εάν σιδερώνετε υφάσματα μικτής σύνθεσης, ρυθμίστε τη θερμοκρασία ανάλογα με το πιο ευαίσθητο υλικό.
Ο ατμός είναι περισσότερο ή λιγότερο σημαντικός ανάλογα με τη ρύθμιση θερμοκρασίας του σίδερου. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ατμό περιστασιακά όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή στο σίδερο, διαφορετικά μπορεί να εμφανιστούν σταγόνες νερού στα ρούχα σας.
Πριν από τον καθαρισμό, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι αποσυνδεδεμένη από το ρεύμα και ότι η πλάκα και η βάση στήριξης της μονάδας έχουν κρυώσει.
Μη χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά ή προϊόντα αφαλάτωσης για να καθαρίσετε την πλάκα ή τη μονάδα βάσης. Μη βάζετε ποτέ το σίδερο ή τη μονάδα βάσης του κάτω από τρεχούμενο νερό.

• Καθαρισμός της μονάδας βάσης:
Καθαρίζετε κατά καιρούς τα πλαστικά μέρη με ελαφρώς υγρό, μαλακό πανί.

• Καθαρισμός του συλλέκτη αλάτων:
Περιμένετε τουλάχιστον 1 ώρα μέχρι να σβήσει η συσκευή.
Αφαιρέστε τον συλλέκτη αλάτων σηκώνοντας και περιστρέφοντας το πτερύγιο κατά ένα τέταρτο της στροφής.
Ξεπλύνετε τον συλλέκτη αλάτων κάτω από τη βρύση και βάλτε τον ξανά στο σίδερο.

• Αυτοκαθαρισμός της πλάκας (ανάλογα με το μοντέλο):
Όταν αναβοσβήνει ο δείκτης "anti-calc", εκτελέστε τα βήματα που περιγράφονται σε αυτό το βίντεο.
Αυτό είναι φυσιολογικό. Το σίδερό σας παράγει πολύ ατμό. Αυτός ο ατμός υγροποιείται στη σανίδα. Ορισμένες σταγόνες ίσως εμφανίστηκαν κάτω από τη σανίδα σιδερώματος και έπεσαν στο πάτωμα.
• Χρησιμοποιείτε χημικά προϊόντα κατά των αλάτων ή πρόσθετα στο νερό. Δεν πρέπει ποτέ να τοποθετείτε αυτά τα προϊόντα στη δεξαμενή νερού. Σε αυτή την περίπτωση, απευθυνθείτε σε ένα Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Επισκευής.
• Τα ρούχα σας δεν έχουν ξεπλυθεί καλά ή σιδερώνετε ένα καινούριο ρούχο χωρίς να το έχετε πλύνει. Σιγουρευτείτε ότι έχετε ξεπλύνει καλά τα ρούχα σας ώστε να απομακρύνονται τυχόν κατάλοιπα απορρυπαντικού ή χημικών προϊόντων από τα καινούρια ρούχα, τα οποία θα μπορούσαν να κολλήσουν στο σίδερο.
• Το σίδερό σας είναι υπερβολικά καυτό. Ανατρέξτε στις συστάσεις σχετικά με τις ρυθμίσεις ελέγχου της θερμοκρασίας στο εγχειρίδιο προϊόντος σας.
• Χρησιμοποιείτε άμυλο (κόλλα). Να ψεκάζετε άμυλο μόνο στην ανάποδη πλευρά του υφάσματος που πρόκειται να σιδερώσετε.
Ορισμένα άμυλα για τα ρούχα και συνθετικές ίνες μπορεί να κολλήσουν στην επιφάνεια του σίδερου. Παρακαλούμε να καθαρίζετε την επιφάνεια του σίδερου.
Τα εσωτερικά μέρη μπορεί να παράξουν μεταλλικούς ήχους με την αλλαγή στη θερμοκρασία. Δεν είναι κακό αυτό.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέσετε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Όχι, είναι φυσιολογικό να παρατηρείτε θόρυβο και κραδασμούς όταν ενεργοποιείται ο ατμός. Η χρήση ατμού ενεργοποιεί τη λειτουργία μιας ηλεκτρικής αντλίας.
Εάν η θερμοκρασία του σίδερου είναι ρυθμιζόμενη (ανάλογα με το μοντέλο), χρησιμοποιείστε ατμό περιστασιακά όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή στο σίδερο.
Η θερμοκρασία στο σίδερο είναι πολύ χαμηλή και δεν μπορεί να δημιουργηθεί ατμός.
Ναι, είναι αρκετά φυσιολογικό. Η ροή του νερού επιτρέπει τον καθαρισμό του εσωτερικού της πλάκας.
Πρέπει να εκτελεστεί η λειτουργία αυτοκαθαρισμού της πλάκας. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Συντήρηση και καθαρισμός», «Πώς θα καθαρίσω την ατμογεννήτριά μου από τα άλατα;».
Ναι, είναι αρκετά φυσιολογικό. Η λειτουργία αυτοκαθαρισμού προκαλεί τη λειτουργία της ηλεκτρικής αντλίας.
Όχι. Τα δύο καλώδια είναι μονωμένα ξεχωριστά. Προστατεύονται και ελέγχονται αυστηρά. Ωστόσο, εάν παρατηρήσετε ότι το καλώδιο έχει υποστεί φθορά, φροντίστε για την επισκευή του από εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής
Το σύστημα αυτό προφυλάσσει την πλάκα από εμφράξεις. Η ενεργή επίστρωσή του ελαχιστοποιεί τις ίνες και τις ακαθαρσίες που συχνά κολλούν επάνω στην πλάκα και μειώνουν την ολισθηρότητά της.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.