TEFAL EFFECTIS ANTI CALC Σύστημα σιδερώματος GV6815

EFFECTIS ANTI CALC Σύστημα σιδερώματος GV6815 Όλα όσα χρειάζεστε για γρήγορο σιδέρωμα  

Το Effectis Anti-calc προσφέρει την απόλυτη εμπειρία σιδερώματος σε μικρό και συμπαγές μέγεθος. Αυτό το σύστημα σιδερώματος υψηλής πίεσης προσφέρει πανίσχυρο ατμό και την καλύτερη ολίσθηση της Tefal για γρήγορο και αποτελεσματικό σιδέρωμα. Ο μοναδικός συλλέκτης αλάτων υπόσχεται αξιόπιστα αποτελέσματα που διαρκούν στον χρόνο.                                                                                          

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ

Το σύστημα σιδερώματος Effectis διαθέτει όμορφο και συμπαγή σχεδιασμό και συνδυάζει τη δύναμη του πανίσχυρου ατμού με εξαιρετική άνεση στη χρήση. Αυτό το σύστημα σιδερώματος προσφέρει υψηλή αποτελεσματικότητα και εκπληκτική εκτόξευση ατμού 300 γρ./λεπτό, ενώ διαθέτει και γρήγορο χρόνο προθέρμανσης 2 λεπτών. Τα υπολείμματα των αλάτων αφαιρούνται πανεύκολα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος, ενώ η πλάκα Durilium AirGlide γλιστρά υπέροχα στα υφάσματά σας. Το απλό σύστημα κλειδώματος και το καλώδιο που τυλίγεται εύκολα γύρω από τη συσκευή προσφέρουν βολική αποθήκευση και απόλυτη άνεση. Effectis Anti-calc: Πανίσχυρη απόδοση για αποτελέσματα με διάρκεια, κάθε μέρα.
Βασικά
 • Απλή & αποτελεσματική λύση ενάντια στα άλατα

  Το σύστημα συλλογής αλάτων βοηθά στην εύκολη αφαίρεση των αλάτων από το μπόιλερ, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερο χρόνο ζωής για τη συσκευή σας και μεγαλύτερη διάρκεια απόδοσης ατμού. Έως και 10 φορές* αποτελεσματικότερη συγκράτηση αλάτων.
  (*εξωτερική δοκιμή)

 • Εξοικονόμηση χρόνου

  Εύκολο σιδέρωμα χάρη στον ατμό υψηλής πίεσης που διεισδύει στο ύφασμα.

 • Πανίσχυρο

  Εκτόξευση ατμού για να σιδερώνετε χοντρά υφάσματα και να εξαφανίζετε τις έντονες ζάρες.

 • Πλάκα Durilium AirGlide: #1 σε ολίσθηση από την Tefal*

  Η πλάκα Durilium Airglide υπόσχεται γρήγορο και πανεύκολο σιδέρωμα χάρη στη βέλτιστη κατανομή του ατμού και την εξαιρετική αντιχαρακτική της επιφάνεια.
  (*σε σύγκριση με άλλες πλάκες Tefal)

 • Ξέγνοιαστη μεταφορά

  Κλειδώνει εύκολα για να το μεταφέρετε με ασφάλεια.

 • Συμπαγές

  Συμπαγής σχεδιασμός για εύκολη χρήση και μεταφορά.

 • Άνετο

  Το μεγάλο δοχείο νερού χωρητικότητας 1,4 λίτρων γεμίζει εύκολα ανά πάσα στιγμή ενώ σιδερώνετε

Χαρακτηριστικά
ΑΤΜΟΣ & ΑΠΟΔΟΣΗ
Ισχύς 2200  W
Ρυθμιζόμενος ατμός 100  g/min
Εκτόξευση ατμού (boost) 300  g/min
Πίεση ατμού 6.5  bar
Κάθετος ατμός    
Ρύθμιση ατμού και θερμοκρασίας Χειροκίνητη ρύθμιση  
Χρόνος προθέρμανσης 2  min
Μπόιλερ υψηλής πίεσης    
ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ
Τεχνολογία πλάκας Durilium Airglide  
Ολισθηρότητα πλάκας *****  
Αντοχή πλάκας στα γδαρσίματα *****  
Συνεχής εξαγωγή ατμού Από τη μύτη, το πλάι και το κέντρο  
Μύτη ακριβείας    
ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ
Λαβή Comfort    
Αυτόματη απενεργοποίηση    
Λειτουργία Eco    
Σύστημα κλειδώματος    
Χωρητικότητα δοχείου νερού 1.4  L
Σταθερή βάση    
Δοχείο νερού Σταθερό  
Ανιχνευτής κενού δοχείου    
Συνεχής πλήρωση    
Αποθήκευση καλωδίου Καλώδιο τροφοδοσίας και ατμού  
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Συλλέκτης αλάτων    
Λειτουργία αντιμετώπισης αλάτων Σύστημα έκπλυσης  
Ειδοποίηση για άλατα    
ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Χρώματα Μπλε και λευκό  

Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Επιλέξτε μια σιδερώστρα με ρυθμιζόμενο ύψος ώστε να την προσαρμόζετε στα μέτρα σας. Θα πρέπει να είναι σταθερή και στιβαρή ώστε να μπορείτε να τοποθετείτε επάνω της τη συσκευή σιδερώματος.
Η σιδερώστρα θα πρέπει να έχει οπές ώστε να επιτρέπει στον ατμό να περνά από τις ίνες του υφάσματος για να το μαλακώνει και να διευκολύνει το σιδέρωμα. Το σιδερόπανο πρέπει επίσης να είναι κατάλληλο ώστε να επιτρέπει τη διέλευση του ατμού.

Αυτή η λειτουργία σάς παρέχει τη δυνατότητα να σιδερώνετε υφάσματα επί τόπου ή σε κρεμάστρα. Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, ρυθμίστε το κουμπί θερμοκρασίας του σίδερου στη μέγιστη θέση.

• Αφήστε το ύφασμα σε μια κρεμάστρα και τραβήξτε το απαλά με το ένα χέρι.

•Πατάτε διακεκομμένα το κουμπί ελέγχου του ατμού και μετακινείτε το σίδερο από επάνω προς τα κάτω Επειδή ο παραγόμενος ατμός είναι πολύ ζεστός, μαλακώνει τις ίνες και αφαιρεί τις πτυχώσεις.

Σημείωση: Μην χρησιμοποιείτε τη κατακόρυφη λειτουργία ατμού σε ρούχα που φοράει κάποιος.

Ναι, επειδή ο ατμός παράγεται σε ξεχωριστό σημείο, μακριά από την πλάκα του σίδερου. Έτσι μπορείτε να έχετε ατμό στη χαμηλότερη ρύθμιση θερμοκρασίας, π.χ. για τα μεταξωτά. Ωστόσο, όταν ο έλεγχος θερμοκρασίας του σίδερου ρυθμίζεται στο χαμηλότερο επίπεδο πρέπει επίσης να ρυθμίσετε τον πίνακα ελέγχου της απόδοσης ατμού (ανάλογα με το μοντέλο) στη χαμηλή θέση, διαφορετικά ενδέχεται να εμφανιστούν σταγονίδια στον ατμό.
Για να αποφύγετε τις φθορές στην πλάκα, ακολουθήστε την εξής συμβουλή: - Να τοποθετείτε πάντα το σίδερό σας όρθιο ή στη βάση του (ανάλογα με το μοντέλο), - Αποφεύγετε να σιδερώνετε επάνω από αιχμηρά στοιχεία (κουμπιά, φερμουάρ, κ.λπ.), - Μην καθαρίζετε ποτέ την πλάκα του σίδερού σας με λειαντικά σφουγγάρια ή σύρμα.
Σε κάποια υφάσματα, και ιδίως στα σκουρόχρωμα, μπορούν να εμφανιστούν γυαλάδες. Σας συμβουλεύουμε να σιδερώνετε τα σκουρόχρωμα υφάσματα από την ανάποδη και με τη σωστή θερμοκρασία. Εάν σιδερώνετε υφάσματα μικτής σύνθεσης, ρυθμίστε τη θερμοκρασία ανάλογα με το πιο ευαίσθητο υλικό.
Νερό από τη βρύση:
Η συσκευή σας έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με νερό από τη βρύση. Εάν το νερό της περιοχής σας είναι πολύ σκληρό (σκληρότητα υψηλότερη από 30°f ή 17°dH ή 21°e), αναμείξτε 50% νερό από τη βρύση και 50% αποσταγμένο νερό (που διατίθεται στα καταστήματα).
Σε ορισμένες παράκτιες περιοχές, η περιεκτικότητα του νερού σε άλατα ενδέχεται να είναι υψηλή. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείτε αποκλειστικά αποσταγμένο νερό.

Αποσκληρυντής νερού:
Υπάρχουν διάφοροι τύποι αποσκληρυντή νερού και το νερό στους περισσότερους από αυτούς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη γεννήτρια ατμού. Ωστόσο, ορισμένοι αποσκληρυντές νερού, ειδικά εκείνοι που χρησιμοποιούν χημικά όπως το αλάτι, μπορούν να προκαλέσουν λευκές ή καφέ κηλίδες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση των κανατών με φίλτρο.
Εάν διαπιστώσετε αυτό το είδος προβλήματος, συνιστούμε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε νερό από τη βρύση χωρίς επεξεργασία ή εμφιαλωμένο νερό.

Να θυμάστε:
Ποτέ μην χρησιμοποιείτε το νερό της βροχής, καθαρό απιονισμένο νερό ή καθαρό αποσταγμένο νερό από καταστήματα ή νερό που περιέχει πρόσθετες ουσίες (όπως άμυλο ή νερό για οικιακές συσκευές). Τέτοιες πρόσθετες ουσίες ίσως επηρεάσουν τις ιδιότητες του ατμού και, σε υψηλές θερμοκρασίες, ίσως σχηματίσουν αποθέσεις στον θάλαμο της γεννήτριας ατμού, οι οποίες είναι πιθανό ότι θα προκαλέσουν κηλίδες στα πλυμένα ρούχα και πρόωρη γήρανση της συσκευής.
Πριν από οποιαδήποτε συντήρηση, να βεβαιώνεστε ότι η συσκευή δεν είναι στην πρίζα και η πλάκα, ο λέβητας και η βάση του σίδερου έχουν κρυώσει (τουλάχιστον 2 ώρες μετά το σιδέρωμα). Μην χρησιμοποιείτε κανένα προϊόν συντήρησης ή αφαλάτωσης για να καθαρίσετε την πλάκα ή τη μονάδα βάσης. Μην βάζετε ποτέ το σίδερο ή τη μονάδα βάσης του κάτω από βρύση με τρεχούμενο νερό. Καθαρισμός της μονάδας βάσης: • Σκουπίζετε κατά καιρούς τα πλαστικά μέρη με ελαφρά υγρό, μαλακό πανί. Συντήρηση του λέβητα (μία φορά τον μήνα): • Σημείωση: Για να παρατείνετε τη αποδοτικότητα του λέβητα και να αποφύγετε τον σχηματισμό στρώματος αλάτων, πρέπει να ξεπλένετε τον λέβητα ανά 10 χρήσεις (περίπου μία φορά τον μήνα). • Ελέγξτε αν η γεννήτρια είναι κρύα και δεν ήταν στην πρίζα για περισσότερες από 2 ώρες. • Χαλαρώστε αργά το πώμα του λέβητα. Εάν ο λέβητας της γεννήτριάς σας διαθέτει ράβδο κατά των αλάτων, βγάλτε την και ξεπλύνετέ την κάτω από τη βρύση προτού την τοποθετήσετε ξανά στο λέβητα. • Χρησιμοποιήστε μια κανάτα για να γεμίσετε το λέβητα με νερό της βρύσης κατά τα 3/4 • Ανακινήστε ελαφρά τη μονάδα βάσης για μερικά δευτερόλεπτα και μετά αδειάστε την στο νεροχύτη. • Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα συνιστάται να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία. Εάν κατοικείτε σε περιοχή με σκληρό νερό, διεξάγετε συχνότερα αυτή τη διαδικασία. Κυρίως μην χρησιμοποιείτε κανένα προϊόν αφαλάτωσης για να καθαρίσετε το λέβητα, επειδή αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει ζημίες.
Η διαδικασία αφαλάτωσης δεν είναι απαραίτητη για την ατμογεννήτρια, ωστόσο, θα μπορούσατε να ξεπλένετε τον λέβητα κάθε 10 χρήσεις (ανατρέξτε στις οδηγίες χρήσης). Μην χρησιμοποιείτε ποτέ προϊόντα αφαλάτωσης ή ξύδι όταν ξεπλένετε τον λέβητα: υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ζημιά. - Μοντέλα με συλλέκτη αλάτων: Ξεπλύνετε τον συλλέκτη αλάτων κάτω από τρεχούμενο νερό. Την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε την γεννήτριά σας, πατήστε το κουμπί επανεκκίνησης «restart» για να σβήσει η πορτοκαλί λυχνία του συστήματος «Anti-calc» (ανάλογα με το μοντέλο). - Μοντέλα χωρίς συλλέκτη αλάτων: Ξεπλύνετε τον λέβητα. Την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε την γεννήτριά σας, πατήστε το κουμπί επανεκκίνησης «restart» για να σβήσει η πορτοκαλί λυχνία του συστήματος «Anti-calc» (ανάλογα με το μοντέλο).
Η πλάκα Durillium:
Καθαρίζετε τακτικά την πλάκα με νωπό, μη μεταλλικό σφουγγάρι. Για ευκολότερο, μη διαβρωτικό καθαρισμό της πλάκας του σίδερου χρησιμοποιείτε νωπό σφουγγάρι στην πλάκα όσο αυτή είναι ζεστή.
Εάν δυσκολεύεστε να αφαιρέσετε τη βρωμιά, χρησιμοποιήστε την ειδικά σχεδιασμένη για τον καθαρισμό των πλακών Durillium ράβδο.
- Η πλάκα από ανοξείδωτο ατσάλι:
Καθαρίζετε την πλάκα του σίδερού σας όταν είναι κρύα με νωπό πανί ή μη λειαντικό σφουγγάρι.
- Η αυτοκαθαριζόμενη πλάκα:
Συνιστάται να χρησιμοποιείτε μαλακό, νωπό πανί στη ζεστή πλάκα, ώστε να μην προκληθούν ζημίες στην επιφάνεια.
Προσοχή: Η χρήση ενός προϊόντος καθαρισμού σίδερου θα προκαλέσει ζημίες στην αυτοκαθαριζόμενη επίστρωση της πλάκας.
Όχι. Όταν ενεργοποιείτε ή χρησιμοποιείτε την γεννήτρια ατμού μπορεί να ακούσετε έναν ήχο άντλησης ή κραδασμού μαζί με ένα «κλικ». Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και είναι απλώς η αντλία που ρίχνει νερό στον λέβητα ή η βαλβίδα ατμού που ανοίγει.
Μετά το ξέπλυμα του λέβητα, πρέπει να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί επανέναρξης για περίπου 3 δευτερόλεπτα, ώστε να σταματήσει να αναβοσβήνει η λυχνία.
Το πώμα της βαλβίδας κατά των αλάτων μπορεί να μην έχει σφιχτεί σωστά ή να έχει καταστραφεί το λάστιχο στεγανοποίησης στο εσωτερικό του πώματος.
Ναι. Ωστόσο, εάν παρατηρήσετε ότι το καλώδιο ατμού έχει υποστεί φθορά, φροντίστε για την επισκευή του από εξουσιοδοτημένο επισκευαστή.
Ρυθμίστε τον έλεγχο θερμοκρασίας του σίδερου ανάλογα με τον τύπο υφάσματος που θα σιδερώσετε και ρυθμίστε την απόδοση ατμού (εάν η ρύθμιση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας είναι στα Συνθετικά, η ρύθμιση για τον έλεγχο του ατμού πρέπει να είναι στο MIN).
Αυτό είναι φυσιολογικό. Το σίδερό σας παράγει πολύ ατμό. Αυτός ο ατμός υγροποιείται στη σανίδα. Ορισμένες σταγόνες ίσως εμφανίστηκαν κάτω από τη σανίδα σιδερώματος και έπεσαν στο πάτωμα.
Εάν δεν λειτουργεί ο λέβητας ή εάν η κόκκινη λυχνία στον πίνακα ελέγχου ανάβει παρότι υπάρχει ακόμα νερό στο δοχείο, συνιστούμε να ελέγξετε εάν το δοχείο νερού είναι άδειο. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε εάν το αφαιρούμενο δοχείο νερού (ανάλογα με το μοντέλο) έχει μπει σωστά στη θέση του και να πατήσετε το κουμπί επανεκκίνησης που βρίσκεται στον πίνακα ελέγχου. Επίσης ενδέχεται ο δίσκος επιλογής ελέγχου της απόδοσης ατμού να βρίσκεται στη χαμηλότερη θέση (ανάλογα με το μοντέλο). Γυρίστε λοιπόν τον δίσκο για να αυξήσετε τον ατμό
Εάν η κόκκινη λυχνία νερού σας αναβοσβήνει, δεν υπάρχει νερό στο δοχείο νερού ή το δοχείο δεν έχει μπει πλήρως ή σταθερά στη θέση του.
Αυτό μπορεί να οφείλεται:- 1) στην προσπάθεια χρήσης ατμού πριν ζεσταθεί αρκετά το σίδερο. Ανάλογα με το μοντέλο της γεννήτριας, όταν σιδερώνετε σε χαμηλή θερμοκρασία, μειώστε την απόδοση ατμού προσαρμόζοντας τον δίσκο επιλογής απόδοσης ατμού στον πίνακα ελέγχου. Περιμένετε να σβήσει η λυχνία ελέγχου της θερμοκρασίας του σίδερου πριν αρχίσετε το σιδέρωμα. 2) Επίσης το νερό μπορεί να έχει υγροποιηθεί στους σωλήνες επειδή χρησιμοποιείτε ατμό για πρώτη φορά ή εάν δεν τον έχετε χρησιμοποιήσει για αρκετό καιρό. Στην περίπτωση αυτή, κρατήστε το σίδερο μακριά από τη σιδερώστρα και πατήστε το κουμπί ελέγχου του ατμού έως ότου παραχθεί ατμός. 3) Η υπερβολική χρήση της λειτουργίας ατμού «turbo» μπορεί να κρυώσει την πλάκα του σίδερου. Σε αυτήν την περίπτωση, σταματήστε να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία ατμού «turbo» και αφήστε τη λυχνία ελέγχου της θερμοκρασίας του σίδερου να ανάψει και να σβήσει ξανά πριν χρησιμοποιήσετε ξανά αυτή τη λειτουργία. 4) Ίσως ο λέβητας είναι υπερβολικά γεμάτος. Μην τον γεμίζετε μέχρι επάνω.
Έχει ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός ασφαλείας της γεννήτριας. Πρέπει να ελέγξει τη γεννήτρια ένας εξουσιοδοτημένος τεχνικός συντήρησης.
• Χρησιμοποιείτε χημικά προϊόντα κατά των αλάτων ή πρόσθετα στο νερό. Δεν πρέπει ποτέ να τοποθετείτε αυτά τα προϊόντα στη δεξαμενή νερού. Σε αυτή την περίπτωση, απευθυνθείτε σε ένα Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Επισκευής.
• Τα ρούχα σας δεν έχουν ξεπλυθεί καλά ή σιδερώνετε ένα καινούριο ρούχο χωρίς να το έχετε πλύνει. Σιγουρευτείτε ότι έχετε ξεπλύνει καλά τα ρούχα σας ώστε να απομακρύνονται τυχόν κατάλοιπα απορρυπαντικού ή χημικών προϊόντων από τα καινούρια ρούχα, τα οποία θα μπορούσαν να κολλήσουν στο σίδερο.
• Το σίδερό σας είναι υπερβολικά καυτό. Ανατρέξτε στις συστάσεις σχετικά με τις ρυθμίσεις ελέγχου της θερμοκρασίας στο εγχειρίδιο προϊόντος σας.
• Χρησιμοποιείτε άμυλο (κόλλα). Να ψεκάζετε άμυλο μόνο στην ανάποδη πλευρά του υφάσματος που πρόκειται να σιδερώσετε.
Ορισμένα άμυλα για τα ρούχα και συνθετικές ίνες μπορεί να κολλήσουν στην επιφάνεια του σίδερου. Παρακαλούμε να καθαρίζετε την επιφάνεια του σίδερου.
Τα εσωτερικά μέρη μπορεί να παράξουν μεταλλικούς ήχους με την αλλαγή στη θερμοκρασία. Δεν είναι κακό αυτό.
Ναι, είναι φυσιολογικό. Αυτό οφείλεται στη ροή κρύου νερού μέσα στον λέβητα που περιέχει καυτό νερό.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέσετε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η συσκευή διαθέτει λειτουργία "Αυτόματης απενεργοποίησης", η οποία ενεργοποιήθηκε.
Μετά από 8 λεπτά αδράνειας ενεργοποιείται η λειτουργία "Αυτόματη απενεργοποίηση", το κουμπί ON/OFF ξεκινάει να αναβοσβήνει, ο ατμός δεν είναι πλέον διαθέσιμος.
Για να σταματήσετε τη λειτουργία "Αυτόματη απενεργοποίηση", πιέστε το κουμπί ON/OFF. Θα συνεχίσει να αναβοσβήνει για περίπου 2 λεπτά και έπειτα ρυθμίζεται. Η συσκευή θα είναι ξανά έτοιμη για χρήση.
Η συσκευή διαθέτει λειτουργία "Αυτόματης απενεργοποίησης", η οποία σταματά αυτόματα το προϊόν.
Μετά από 30 λεπτά αδράνειας, η λειτουργία "Αυτόματη απενεργοποίηση" ενεργοποιείται και σβήνει αυτόματα τη συσκευή. Όλες οι ενδείξεις απενεργοποιούνται, ο ατμός δεν είναι πλέον διαθέσιμος.
Για να επανεκκινήσετε το προϊόν, πιέστε το κουμπί ON/OFF. Θα αναβοσβήνει για περίπου 2 λεπτά και μετά ρυθμίζεται. Η συσκευή θα είναι ξανά έτοιμη για χρήση.
Όχι. Η πίεση είναι σε σχετικά χαμηλό επίπεδο. Η συσκευή σας έχει δύο συστήματα ασφαλείας. - Μια βαλβίδα εμποδίζει την ανάπτυξη υπερβολικής πίεσης και, σε περίπτωση δυσλειτουργίας της συσκευής, αφήνει τον επιπλέον ατμό να διαφύγει - Μια θερμική ασφάλεια για την αποφυγή υπερθέρμανσης.
Μια ατμογεννήτρια είναι το πιο ισχυρό σίδερο που παράγει τεράστιες ποσότητες ισχυρού ατμού σε ξεχωριστή μονάδα λέβητα και αντλεί αυτόν τον ατμό συνεχώς και με ρυθμό μέσω της πλάκας του σίδερου κατευθείαν στα ρούχα. Το όφελος αυτής της διαδικασίας είναι ότι μειώνεται στο μισό ο χρόνος σιδερώματος και επιτυγχάνονται φανταστικά φινιρίσματα στο σιδέρωμα. Ένα ατμοσύστημα μοιάζει με ένα συνηθισμένο σίδερο αλλά έχει μεγαλύτερο δοχείο νερού. Το νερό αντλείται στο σίδερο και ο ατμός παράγεται μέσα στο σίδερο και όχι σε ξεχωριστή μονάδα λέβητα. Η απόδοση ατμού είναι συνεχής αλλά όχι τόσο ισχυρή όσο εκείνη της ατμογεννήτριας.
  Ο σχηματισμός στρώματος αλάτων αποφεύγεται επειδή το νερό δεν βρίσκεται σε άμεση επαφή με το θερμαντικό μέσο, το οποίο βρίσκεται έξω από το δοχείο. Ωστόσο, το δοχείο θα πρέπει να ξεπλένεται κάθε 10 χρήσεις για την αποφυγή σχηματισμού στρώματος αλάτων.
Όχι. Τα δύο καλώδια είναι μονωμένα ξεχωριστά. Προστατεύονται και ελέγχονται αυστηρά. Ωστόσο, εάν παρατηρήσετε ότι το καλώδιο έχει υποστεί φθορά, φροντίστε για την επισκευή του από εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής
Η λειτουργία «ECO» σας επιτρέπει να μειώνετε την κατανάλωση ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείται λιγότερο ηλεκτρικό ρεύμα και κατά συνέπεια παράγεται ελαφρώς λιγότερος ατμός.

Αυτές οι λειτουργίες επιτρέπουν στα επίπεδα θερμοκρασίας και ροής ατμού να προσαρμόζονται αυτομάτως ανάλογα με τον τύπο υφάσματος, ώστε να διασφαλίζονται τα καλύτερα αποτελέσματα.

Το σύστημα αυτό προφυλάσσει την πλάκα από εμφράξεις. Η ενεργή επίστρωσή του ελαχιστοποιεί τις ίνες και τις ακαθαρσίες που συχνά κολλούν επάνω στην πλάκα και μειώνουν την ολισθηρότητά της.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.