TEFAL CUBE Σύστημα ατμού UT2020

CUBE Σύστημα ατμού UT2020 Το πρώτο σύστημα ατμού υψηλής πίεσης* που απολυμαίνει & φρεσκάρει με τον 100% φυσικό ατμό

Το σύστημα ατμού υψηλής πίεσης Cube της Tefal προσφέρει ευέλικτη απόδοση και εντυπωσιακή ισχύ ατμού, ανταποκρινόμενο σε όλες τις ανάγκες απολύμανσης και σιδερώματος στο σπίτι σας σε μία βολική συσκευή. Ο φορητός σχεδιασμός με ακτίνα δράσης 4,8 μέτρων και λαβή εξασφαλίζει ομαλή μετακίνηση σε όλο το σπίτι, με τη φυσική απολυμαντική ισχύ του ατμού υψηλής πίεσης στους 155°C που εξαλείφει έως και το 99,99% των ιών και των βακτηρίων**. Η τεχνολογία υψηλής πίεσης ατμού συνδυάζεται με μια εξαιρετικά ελαφριά κεφαλή ατμού για μοναδικά αποτελέσματα κάθε μέρα.

Κωδικός: UT2020E0

Cube της Tefal: σύστημα ατμού υψηλής πίεσης

Συνδυάζοντας ένα εξαιρετικά ελαφρύ σίδερο με εντυπωσιακή ισχύ ατμού, το σύστημα ατμού υψηλής πίεσης Cube της Tefal καλύπτει τη φροντίδα των ρούχων αλλά και πολλά ακόμα, προσφέροντας μια συσκευή υψηλής απόδοσης για απολύμανση & σιδέρωμα στο σπίτι, για μια υγιεινή και ασφαλή ατμόσφαιρα. Εξαφανίζει έως και το 99,99% των ιών και των βακτηρίων** ενώ παράλληλα μειώνει τις οσμές, με έξυπνο φορητό σχεδιασμό που καθαρίζει εύκολα κάθε δωμάτιο του σπιτιού με καθαρό, φυσικό ατμό υψηλής πίεσης. Αυτό το πολυχρηστικό σύστημα ατμού είναι εξοπλισμένο με προηγμένη τεχνολογία υψηλής πίεσης που φέρνει την άμεση και συνεχή παραγωγή ατμού στα χέρια σας. Το σιδέρωμα είναι εύκολο και πρακτικό, με μύτη ακριβείας που καλύπτει τα δύσκολα σημεία, όπως ραφές και γιακάδες. Έχετε στα χέρια σας αποτελέσματα υψηλής απόδοσης για κάθε σιδέρωμα, με συνεχή παραγωγή ατμού έως και 90 γρ./λεπτό και εκτόξευση ατμού έως και 200 γρ./λεπτό για τις δύσκολες ζάρες—όλα αυτά με μια εξαιρετικά ελαφριά κεφαλή ατμού για εύκολο χειρισμό και πιο απαλή φροντίδα των ρούχων κάθε μέρα.

*της Tefal

**Ιοί: εξωτερικές δοκιμές, Σεπτέμβριος 2020, για τον νοροϊό του ποντικιού. Σε «κανονική» λειτουργία, σε επαφή με βαμβάκι. Μικρόβια και βακτήρια: εξωτερικοί έλεγχοι, Απρίλιος 2019, για σταφυλόκοκκο, κλεμπσιέλλα της πνευμονίας και εσερίχια κόλι. Η εξουδετέρωση των ιών, των μικροβίων και των βακτηρίων ευνοείται υπό συνθήκες προσεκτικού σιδερώματος: 2 περάσματα τουλάχιστον

Βασικά
 • Σιδερώνει & απολυμαίνει όλα τα υφάσματα

  Πρωτοποριακή φροντίδα των ρούχων, και πολλά ακόμα: φυσική απολύμανση, κάθετο σιδέρωμα, με βολικό, φορητό σχεδιασμό που χαρίζει καθαριστική ισχύ ατμού σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

 • Απολυμαίνετε σιδερώνοντας με την ασφάλεια της Tefal

  Ξεγνοιάστε από τους αόρατους εχθρούς με όλες τις συσκευές σιδερώματος της Tefal που απολυμαίνουν, εξαλείφοντας έως και 99,99% των μικροβίων, ιών και βακτηρίων.

 • Τεχνολογία υψηλής πίεσης

  Η προηγμένη τεχνολογία προσφέρει εντυπωσιακή ισχύ ατμού: συνεχής παραγωγή ατμού έως και 90 γρ./λεπτό, εκτόξευση ατμού 200 γρ./λεπτό για τις δύσκολες ζάρες και πίεση ατμού έως και 5,8 bar.

 • Εξαιρετικά ελαφριά, έξυπνη κεφαλή

  Ένας μοντέρνος, ελαφρύς σχεδιασμός με ενισχυμένη εργονομία, με μια λεία και εύχρηστη κεφαλή που είναι έως και δύο φορές ελαφρύτερη από ένα κανονικό σίδερο ατμού, ζυγίζοντας μόλις 530 γραμμάρια.

 • Έξυπνος φορητός σχεδιασμός

  Ο προσεγμένος σχεδιασμός διαθέτει εύκολη λαβή και ακτίνα δράσης 4,8 μέτρων, για να κινείστε πανεύκολα σε όλο το σπίτι και να έχετε ατμό που απολυμαίνει όπου κι αν το χρειάζεστε.

 • Γρήγορος και βολικός χρόνος προθέρμανσης

  Το σύστημα ατμού υψηλής πίεσης είναι έτοιμο σε περίπου 70 δευτερόλεπτα, για αποτελέσματα σε χρόνο μηδέν, ιδανικό για καθημερινή χρήση και μικροδιορθώσεις της τελευταίας στιγμής.

 • Άνεση χάρη στο πρακτικό εξάρτημα που περιλαμβάνεται

  Επιλεγμένα μοντέλα περιλαμβάνουν μια εύχρηστη βούρτσα υφασμάτων σχεδιασμένη για χοντρά υφάσματα & ταπετσαρίες.

 • Φυσικός ατμός 

  Φρεσκάρει και απολυμαίνει χάρη στον φυσικό ατμό, χωρίς καθόλου χημικά, για πιο υγιεινό σπίτι.

 • Μειώνει τις οσμές

  Μειώνει τις οσμές στα υφάσματα, και πολλά άλλα—ακόμα ένα όφελος από τη χρήση της φυσικής ισχύος του ατμού για το καθάρισμα του σπιτιού σας.

 • Αυτόματη απενεργοποίηση

  Για ασφαλέστερη χρήση, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα μετά από λίγα λεπτά αδράνειας.

 • Τεχνολογία Smart Protect

  Επωφεληθείτε από ένα προηγμένο σύστημα φροντίδας των ρούχων που είναι ασφαλές για όλα τα υφάσματα, χωρίς καψίματα, χωρίς γυαλάδες, και χωρίς να χρειάζεται ρυθμίσεις.

 • Σύστημα απομάκρυνσης των αλάτων

  Απολαύστε υπέροχα αποτελέσματα και μοναδική απόδοση κάθε μέρα, χάρη στο σύστημα απομάκρυνσης των αλάτων που διασφαλίζει απόλυτη προστασία και συντήρηση του συστήματος σιδερώματος σας

Χαρακτηριστικά
Ατμός & Απόδοση
Ισχύς (W) 2170  W
Ρυθμιζόμενος ατμός 90  g/min
Εκτόξευση ατμού (boost) 200  g/min
Πίεση ατμού σε Bar 5.8  bar
Άνεση χρήσης
Χωρητικότητα δοχείου νερού 1,1  L
Δοχείο νερού Αποσπώμενο  
Ανιχνευτής κενού δοχείου    
Αυτόματη απενεργοποίηση ΝΑΙ  
Μήκος καλωδίου τροφοδοσίας 3  m
Μήκος καλωδίου ατμού 1.80  m
Αυτονομία 80  min
Διακόπτης On/Off Χειροκίνητα  
Ρύθμιση ατμού 3  
Ένδειξη έτοιμου ατμού    
Αντοχή
Ειδοποίηση για άλατα    
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Το προϊόν σας δεν είναι στην πρίζα ή δεν είναι ενεργοποιημένο ==> Ελέγξτε ότι το προϊόν σας είναι συνδεδεμένο σωστά στην πρίζα και ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "I".
Η στάθμη του νερού στο δοχείο είναι πολύ χαμηλή ==> Βγάλτε τη συσκευή από την πρίζα και γεμίστε το δοχείο.
Δεν έχει γίνει προετοιμασία της αντλίας ==>Πιέστε και κρατήστε το πλήκτρο ατμού για μερικά δευτερόλεπτα για να προετοιμάσετε την αντλία.
Το αποσπώμενο δοχείο δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ==> Ελέγξτε το δοχείο του προϊόντος για σωστή τοποθέτηση.
Το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία "Stand-by" (αναμονή) ==> Πιέστε το πλήκτρο "On-Off" (ενεργοποίηση-απενεργοποίηση) και περιμένετε μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Το προϊόν σας δεν είναι στην πρίζα ή δεν είναι ενεργοποιημένο ==> Ελέγξτε ότι το προϊόν σας είναι συνδεδεμένο σωστά στη πρίζα και ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "I".
Το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία αναμονής ==> Πιέστε το πλήκτρο "On-Off" και περιμένετε μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Το δοχείο νερού δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ή η βαλβίδα ασφάλισής του δεν έχει κλείσει σωστά ==> Ελέγξτε ότι η βαλβίδα είναι κλειστή και ότι το δοχείο έχει εγκατασταθεί σωστά πάνω στο προϊόν.
Η συσκευή σας έχει συσσωρευμένα άλατα, συμβουλευτείτε την ενότητα "Αφαλάτωση" στις οδηγίες.
Το κουμπί "Steam" (ατμός) είναι στη θέση "Continuous Steam" (συνεχής ροή ατμού). Ξεκλειδώστε το πιέζοντάς το μια φορά.
Έχετε βάλει στο νερό χημικά ή πρόσθετα για αφαλάτωση.
Μην βάζετε ποτέ τέτοια προϊόντα στο δοχείο νερού. Περιέχουν οργανικά απόβλητα ή ορυκτά που συμπυκνώνονται με την επίδραση της θερμότητας και προκαλούν εκτόξευση του νερού, σταξίματα καφέ χρώματος ή πρόωρη γήρανση της συσκευής σας.
Έχετε βάλει στο νερό χημικά ή πρόσθετα για αφαλάτωση.
Μην βάζετε ποτέ τέτοια προϊόντα στο δοχείο νερού. Περιέχουν οργανικά απόβλητα ή ορυκτά που συμπυκνώνονται με την επίδραση της θερμότητας και προκαλούν εκτόξευση του νερού, σταξίματα καφέ χρώματος ή πρόωρη γήρανση της συσκευής σας.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέσετε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.