TEFAL ACCESS STEAM CARE Σύστημα ατμού DT9100

ACCESS STEAM CARE Σύστημα ατμού DT9100 Η τελειότητα βρίσκεται στις λεπτομέρειες     

Το σύστημα ατμού χειρός Tefal Access Steam Care προσφέρει εξαιρετικό φρεσκάρισμα με ατμό, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, με βελτιωμένο σχεδιασμό που παρέχει τεράστιας ισχύος ατμό έως και 30 γρ./λεπτό, θερμαντική πλάκα από αλουμίνιο και ταχύτατη προθέρμανση για αποτελεσματικό φρεσκάρισμα με ατμό κάθε μέρα. Ασφαλής για όλα τα υφάσματα, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα, η εύχρηστη βούρτσα ατμού παρέχεται με κάθετη σιδερώστρα για κολλαριστό τελείωμα.

Κωδικός: DT9100E0

Σύστημα ατμού Access Steam Care: άψογο φρεσκάρισμα με ατμό

Με εξαιρετική απόδοση ατμού και κάθετη σιδερώστρα για μέγιστη άνεση, το σύστημα ατμού Tefal Access Steam Care είναι το τέλειο εργαλείο για μικροδιορθώσεις της τελευταίας στιγμής και ακρίβεια μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Το ταχύτατο σύστημα ατμού χειρός ενώνει τις δυνάμεις του με μια κάθετη σιδερώστρα για βολικό φρεσκάρισμα με ατμό και κολλαριστό τελείωμα. Τέλεια και ασφαλή αποτελέσματα σε όλα τα υφάσματα, με τρεις λειτουργίες ατμού για συνεχή παραγωγή έως και 30 γρ./λεπτό, για χοντρά υφάσματα και επίμονες ζάρες. Η θερμαντική πλάκα από αλουμίνιο προσφέρει το ιδανικό αποτέλεσμα, με προηγμένη τεχνολογία που σας επιτρέπει να φορέσετε αμέσως τα φρεσκο-ατμισμένα ρούχα. Με γρήγορη προθέρμανση σε μόλις 40 δευτερόλεπτα, η βούρτσα ατμού είναι έτοιμη όταν τη χρειάζεστε, με ποικιλία βελτιωμένων λειτουργιών.
Βασικά
 • Συμπεριλαμβάνεται κάθετη στήριξη σιδερώματος

  Απολαύστε απόλυτη άνεση και ευκολία, με ένα άψογο φρεσκάρισμα ατμού με κολλαριστό τελείωμα—και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεστε σιδερώστρα.

 • Απολυμαίνετε με την ασφάλεια της Tefal

  Ξεγνοιάστε από τους αόρατους εχθρούς με όλες τις συσκευές σιδερώματος της Tefal που απολυμαίνουν, εξαλείφοντας έως και 99,99% των μικροβίων, ιών και βακτηρίων.

 • Έτοιμο ανά πάσα στιγμή

  Το σύστημα ατμού είναι έτοιμο όταν το χρειάζεστε. Με ταχύτατη προθέρμανση σε 40 δευτερόλεπτα, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για γρήγορο φρεσκάρισμα με ατμό και για τις τελικές πινελιές.

 • Εξαιρετική απόδοση ατμού

  Με συνεχή παραγωγή ατμού έως και 30 γρ./λεπτό, που λειαίνει και τις πιο επίμονες ζάρες ακόμα και στα χοντρά υφάσματα, έχετε τη δύναμη του ατμού στα χέρια σας.

 • Τα ρούχα σας είναι έτοιμα αμέσως

  Η νέας τεχνολογίας θερμαντική πλάκα, που φτάνει έως και 140 βαθμούς Κελσίου, προσφέρει εξαιρετικό φρεσκάρισμα με ατμό που δεν κρατά υγρασία στα ρούχα, ώστε να μπορείτε να τα φοράτε αμέσως μετά το φρεσκάρισμα.

 • Ασφαλής για κάθε ύφασμα

  Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα μικροδιορθώσεων της τελευταίας στιγμής και από το εξαιρετικό φρεσκάρισμα με ατμό που είναι ασφαλές για όλα σας τα ρούχα και όλα τα υφάσματα, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα, όπως το μετάξι.

 • Τρεις ρυθμίσεις ατμού

  Οι τρεις ρυθμίσεις ατμού καλύπτουν όλα τα είδη υφάσματος, από το πιο ευαίσθητο μέχρι το πιο χοντρό, για εξαιρετικό φρεσκάρισμα με ατμό, με τέλεια αποτελέσματα.

 • Απλό στη χρήση

  Τα έξυπνα χαρακτηριστικά του κάνουν το φρεσκάρισμα με ατμό εύκολο σε καθημερινή βάση: καλώδιο 3 μέτρων, πλήκτρο κλειδώματος ατμού για συνεχή παραγωγή ατμού, εύκολη πρόσβαση στο κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης με ενδεικτική λυχνία και αφαιρούμενο δοχείο νερού.

 • 3 έξυπνα εξαρτήματα

  Χρησιμοποιήστε τη βούρτσα υφασμάτων για τα πιο βαριά υφάσματα, το πλέγμα κεφαλής για τα ευαίσθητα και τον γάντζο πόρτας για να ατμίζετε παντού.

Χαρακτηριστικά
ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΡΙΠΗ ΑΤΜΟΥ
Ισχύς 1600  W
Ρυθμιζόμενος ατμός Έως και 30  g/min
Κεφαλή ατμού Κεραμική  
Χρόνος θέρμανσης 40  s
Απολύμανση    
ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ
Ρύθμιση ατμού 3  
Έλεγχος ατμού στη λαβή    
Ενσωματωμένο κάθετο στήριγμα Κάθετη σανίδα  
Χωρητικότητα δοχείου νερού 200  ml
Δοχείο νερού Αποσπώμενο  
Αυτονομία 9  min
Δείκτης έτοιμου ατμού    
Αποθήκευση καλωδίου τροφοδοσίας Με σκρατς (Velcro)  
ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Λειτουργία αντιμετώπισης αλάτων Σύστημα έκπλυσης  
Παροχή ατμού    
Θερμαινόμενη κεφαλή    
Χρήση Kάθετη  
ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
Γάντζος θύρας    
ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Χρώματα Μαύρο / χάλκινο μεταλλικό  
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Το προϊόν σας δεν είναι στην πρίζα ή δεν είναι ενεργοποιημένο ==> Ελέγξτε ότι το προϊόν σας είναι συνδεδεμένο σωστά στην πρίζα και ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "I".
Η στάθμη του νερού στο δοχείο είναι πολύ χαμηλή ==> Βγάλτε τη συσκευή από την πρίζα και γεμίστε το δοχείο.
Δεν έχει γίνει προετοιμασία της αντλίας ==>Πιέστε και κρατήστε το πλήκτρο ατμού για μερικά δευτερόλεπτα για να προετοιμάσετε την αντλία.
Το αποσπώμενο δοχείο δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ==> Ελέγξτε το δοχείο του προϊόντος για σωστή τοποθέτηση.
Το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία "Stand-by" (αναμονή) ==> Πιέστε το πλήκτρο "On-Off" (ενεργοποίηση-απενεργοποίηση) και περιμένετε μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Το προϊόν σας δεν είναι στην πρίζα ή δεν είναι ενεργοποιημένο ==> Ελέγξτε ότι το προϊόν σας είναι συνδεδεμένο σωστά στη πρίζα και ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση "I".
Το προϊόν βρίσκεται σε λειτουργία αναμονής ==> Πιέστε το πλήκτρο "On-Off" και περιμένετε μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει.
Το δοχείο νερού δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ή η βαλβίδα ασφάλισής του δεν έχει κλείσει σωστά ==> Ελέγξτε ότι η βαλβίδα είναι κλειστή και ότι το δοχείο έχει εγκατασταθεί σωστά πάνω στο προϊόν.
Η συσκευή σας έχει συσσωρευμένα άλατα, συμβουλευτείτε την ενότητα "Αφαλάτωση" στις οδηγίες.
Το κουμπί "Steam" (ατμός) είναι στη θέση "Continuous Steam" (συνεχής ροή ατμού). Ξεκλειδώστε το πιέζοντάς το μια φορά.
Έχετε βάλει στο νερό χημικά ή πρόσθετα για αφαλάτωση.
Μην βάζετε ποτέ τέτοια προϊόντα στο δοχείο νερού. Περιέχουν οργανικά απόβλητα ή ορυκτά που συμπυκνώνονται με την επίδραση της θερμότητας και προκαλούν εκτόξευση του νερού, σταξίματα καφέ χρώματος ή πρόωρη γήρανση της συσκευής σας.
Έχετε βάλει στο νερό χημικά ή πρόσθετα για αφαλάτωση.
Μην βάζετε ποτέ τέτοια προϊόντα στο δοχείο νερού. Περιέχουν οργανικά απόβλητα ή ορυκτά που συμπυκνώνονται με την επίδραση της θερμότητας και προκαλούν εκτόξευση του νερού, σταξίματα καφέ χρώματος ή πρόωρη γήρανση της συσκευής σας.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέσετε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.