TEFAL Premio Silver

Premio Silver Κομψότητα & μοντέρνος σχεδιασμός
 • Πλατώ από γυαλί.
 • 4 μνήμες.
 • Αυτόματο ON / OFF.

Δεν χρειάζεται πια να περιμένετε για να δείτε τα αποτελέσματα!

Εύχρηστη και πρακτική, αυτή η ζυγαριά μπάνιου έχει καθαρό, μοντέρνο σχεδιασμό που ταιριάζει σε κάθε μπάνιο. Οι ζυγαριές Premio σας ζυγίζουν απλά, άμεσα και χωρίς να χρειάζονται ρυθμίσεις με το χέρι. Ενεργοποιούνται με την παραμικρή πίεση και έχουν μεγάλη ψηφιακή οθόνη για εύκολη ορατότητα.
 • Μεγάλο πλατώ από γυαλί που καθαρίζεται εύκολα (32x30 cm). Πάρα πολύ λεπτή (22mm) για εύκολη
 • αποθήκευση.
 • Άμεση ανάγνωση και μεγάλη οθόνη LCD για επιπλέον ορατότητα.
 • Ενεργοποιείται αυτομάτως.
 • Απαιτείται μπαταρία λιθίου 2032 (περιλαμβάνεται).
 • Χρώμα: Ασημί.

*Στατιστικές από ανεξάρτητο γαλλικό εργαστήριο - SO 2013

Βασικά
 • Αυτόματο on / off

 • Πλατω απο γυαλι που καθαριζεται ευκολα

 • Μεγαλη οθονη

 • Λεπτοσ σχεδιασμοσ

Χαρακτηριστικά
Χωρητικότητα 160  kg
Κλίμακα 100  g
Πλατό ζύγισης Γυαλί σκληρυμένο  
Χρώματα SIlver  
Τύπος μπαταρίας CR 2032  
Περιλαμβάνονται μπαταρίες    

Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Είναι σημαντικό να ζυγίζεστε πάντα την ίδια ώρα της ημέρας. Η καλύτερη συχνότητα είναι μια φορά την εβδομάδα.
Αυτή η λειτουργία επιτρέπει την άμεση εμφάνιση του βάρους. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να εμφανιστεί το «0» - ο υπολογισμός του βάρους αρχίζει αμέσως.
Οι περισσότερες σύγχρονες οικιακές ζυγαριές έχουν έναν διακόπτη στη θήκη της μπαταρίας, διαφορετικά, δείτε το εγχειρίδιο οδηγιών.
Όταν πατάτε στη ζυγαριά, ξυπόλυτοι, μεταδίδεται ηλεκτρικό ρεύμα πολύ χαμηλής έντασης στο σώμα μέσω των ηλεκτροδίων. Αυτό το ρεύμα, το οποίο κινείται από το ένα πόδι στο άλλο, συναντά δυσκολίες όταν πρέπει να διαπεράσει λίπος. Αυτή η αντίσταση του σώματος, που λέγεται βιοηλεκτρική αντίσταση, ποικίλλει ανάλογα με το φύλο, την ηλικία και το ύψος του χρήστη, και επιτρέπει τον καθορισμό του σωματικού λίπους. Αυτή η συσκευή είναι απολύτως ασφαλής επειδή λειτουργεί με πολύ χαμηλό ρεύμα (4 μπαταρίες x 1.5 V).
Για απόλυτα ικανοποιητική χρήση αυτής της ζυγαριάς, η μέτρηση και το ζύγισμα πρέπει να πραγματοποιούνται πάντα στις ίδιες συνθήκες: – Να ζυγίζεστε πάντα ξυπόλυτοι. Τα πόδια σας πρέπει να είναι στεγνά και τοποθετημένα σωστά στα ηλεκτρόδια. Να προσέχετε γιατί εάν τα πόδια σας έχουν πολύ σκληρό δέρμα μπορεί να αλλοιωθεί η μέτρηση. – κατά προτίμηση μια φορά την εβδομάδα, νωρίς το πρωί, – 1/4 της ώρας αφότου ξυπνήσετε, έτσι ώστε το νερό στο σώμα σας να έχει διανεμηθεί στα κάτω άκρα. Είναι επίσης σημαντικό να σιγουρευτείτε ότι τα πόδια ή τα πέλματα δεν έρχονται σε επαφή μεταξύ τους (μηροί, γόνατα, κνήμες). Εάν χρειαστεί, βάλτε ένα φύλλο χαρτί ανάμεσα στα πόδια σας.
Εξαρτάται από τον τύπο ζυγαριάς που χρησιμοποιείτε: - Διαγνωστική ζυγαριά: η μέτρηση θα αλλοιωθεί. - Άλλες οικιακές ζυγαριές: δεν επηρεάζεται η μέτρηση.
Μπορείτε να σκουπίσετε τη συσκευή με ένα σφουγγάρι και υγρό απορρυπαντικό πιάτων. Μην χρησιμοποιήσετε μεταλλικό σύρμα ή λειαντική σκόνη. Μην τη βυθίζετε ποτέ σε νερό.
Αποθηκεύστε τη ζυγαριά μπάνιου σας οριζόντια χωρίς να τοποθετείτε τίποτα επάνω της. Εάν δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήσετε για πολύ καιρό, αφαιρέστε τις μπαταρίες.
Συνιστούμε πάντα να χρησιμοποιείτε καινούργιες αλκαλικές μπαταρίες (μπαταρίες LR03), και να μην χρησιμοποιείτε ποτέ αλατούχες μπαταρίες (μπαταρίες R03) ή επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (μπαταρίες HR03). Όταν φορτίζετε μπαταρίες, να αντικαθιστάτε πάντα όλες τις μπαταρίες με καινούργιες αλκαλικές μπαταρίες. Αυτό δεν ισχύει για ζυγαριές που χρησιμοποιούν κομβιόσχημες μπαταρίες CR2032 ή μπαταρίες λιθίου.
Είναι φυσιολογικό να εμφανίζεται το μήνυμα «8888» όταν τοποθετούνται μπαταρίες. Το προϊόν βρίσκεται στη φάση εκκίνησης. Τοποθετήστε το σε επίπεδη επιφάνεια και περιμένετε να φύγει το μήνυμα. Εάν το μετακινήσετε ή πατήσετε επάνω του ενώ εμφανίζεται το «8888» θα ξεκινήσει ξανά η διαδικασία εκκίνησης. Η εκκίνηση μπορεί να διαρκέσει από 5 έως 30 δευτερόλεπτα.
Η ζυγαριά εντόπισε μια δυσλειτουργία κατά το ζύγισμα και κάνει αναβαθμονόμηση. Πρέπει να κατεβείτε από τη ζυγαριά και να περιμένετε να εμφανιστεί το «0.0» πριν ανεβείτε ξανά.
Το εικονικό πληκτρολόγιο ενεργοποιείται μόνο όταν ολοκληρωθεί το ζύγισμα. Πρέπει να ακολουθείτε τους πιο κάτω κανόνες: - Να κατεβαίνετε από το προϊόν όταν ολοκληρωθεί το ζύγισμα, - Το προϊόν πρέπει να παραμένει στο έδαφος όταν χτυπάτε τα πλήκτρα, - Να χτυπάτε τα πλήκτρα μόνο με ένα δάχτυλο, - Να χτυπάτε τα πλήκτρα μόνο με το δάχτυλο (όχι με αντικείμενα).
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Ναι, η διαγνωστική ζυγαριά μετρά την καθαρή μυϊκή μάζα και, αφαιρώντας την από τη συνολική μάζα σώματος, αποδίδει το συνολικό σωματικό λίπος, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται.
Ναι, το βάρος του ρούχου προστίθεται στη μάζα λίπους.
Κατά τη διάρκεια της βαθμονόμησης στο πλαίσιο της κατασκευής οικιακών ζυγαριών, ενδέχεται να εμφανιστούν διαφοροποιήσεις από ζυγαριά σε ζυγαριά. Λόγω αυτών των διαφοροποιήσεων, ενδέχεται να παρατηρήσετε διαφορές εάν συγκρίνετε το βάρος σας σε δύο διαφορετικές οικιακές ζυγαριές.
Συνιστούμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για να διαπιστώσετε με σιγουριά αν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια η έξυπνη ζυγαριά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Αν τη χρησιμοποιείτε, ο υπολογισμός της μάζας σωματικού λίπους θα είναι λανθασμένος. Επομένως, συνιστούμε να μη δίνετε σημασία στα αποτελέσματά σας κατά την εγκυμοσύνη.
Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την έξυπνη ζυγαριά, αν έχετε βηματοδότη ή οποιαδήποτε άλλη ιατρική συσκευή. Για να μετρήσουν τη μάζα σωματικού λίπους σας, οι έξυπνες ζυγαριές εκπέμπουν ένα μικρό ηλεκτρικό σήμα που διαπερνά το σώμα σας και το οποίο μπορεί να προκαλέσει βλάβη ή παρεμβολές στον βηματοδότη (ή σε άλλη ιατρική συσκευή).
Στοιχειώδης για την ορθή λειτουργία του σώματός σας, η μέτρησή του σας επιτρέπει να είστε ενήμεροι για την περίπτωση πολύ χαμηλής ενυδάτωσης.
Συνίσταται από το νερό του σώματος, τα όργανα, τα οστά και τους μύες και ο ρόλος του δεν είναι αμελητέος κατά την ημερήσια κατανάλωση ενέργειας.
Στοιχειώδης για το σώμα σας, είναι ένα απόθεμα ενέργειας που πρέπει να παρακολουθείται.
Ένας βασικός δείκτης για την αξιολόγηση του σώματος σας και την πρόληψη πιθανού υπερβολικού βάρους.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.