TEFAL CLASSIC Ζυγαριά μπάνιου PP1133

CLASSIC Ζυγαριά μπάνιου PP1133 Απολαύστε άνεση & ευκολία

Η άνεση συναντά την ευκολία, με τη ζυγαριά μπάνιου Tefal Classic

Η Tefal Classic είναι μια ηλεκτρονική ζυγαριά μπάνιου υψηλής απόδοσης. Ο λεπτός σχεδιασμός με το μεγάλο γυάλινο πλατό συνδυάζεται με μεγάλη ικανότητα ζύγισης έως 160 kg. Μεγάλα και ευανάγνωστα ψηφία 28 mm και η αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση συμπληρώνουν το πακέτο, με μπαταρία που περιλαμβάνεται ώστε να τη χρησιμοποιήσετε αμέσως μόλις τη βγάλετε από το κουτί.

Κωδικός: PP1133V0

Ζυγαριά μπάνιου Tefal Classic: ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ

Εύχρηστη και αποτελεσματική, η Tefal Classic είναι η απόλυτα εύχρηστη ηλεκτρονική ζυγαριά μπάνιου. Ποτέ δεν ήταν τόσο απλό να ελέγχετε το βάρος σας και να παραμένετε σε φόρμα, με μεγάλο γυάλινο πλατό για άφθονο χώρο και ευδιάκριτη προβολή με ψηφία 28 mm. Η Tefal Classic διακρίνεται για τη μεγάλη της ικανότητα ζύγισης 160 kg, και έχει λεπτό πλαίσιο με εκπληκτική αισθητική που ταιριάζει άψογα σε κάθε σπίτι. Η λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης θέτει σε λειτουργία τη ζυγαριά αμέσως μόλις ανεβείτε στο πλατό και η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης θέτει τη ζυγαριά εκτός λειτουργίας μετά από 10 δευτερόλεπτα αδράνειας. Με μπαταρία λιθίου που περιλαμβάνεται για άμεση χρήση αμέσως μόλις τη βγάλετε από το κουτί, η Tefal Classic συνδυάζει τέλειο σχεδιασμό και σταθερή απόδοση σε μια εύχρηστη ζυγαριά μπάνιου.
Βασικά
 • ΜΕΓΙΣΤΗ AΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

   Μεγάλο γυάλινο πλατό και μεγάλη οθόνη LCD για άνεση στην ανάγνωση.  

 • ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΖΥΓΙΣΗΣ

  Η Tefal Classic διακρίνεται για τη μεγάλη ικανότητα 160 kg με διαβάθμιση 100 g.

   

 • ΛΕΠΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

  Εκπληκτικός σχεδιασμός με λεπτό πλατό από χρωματιστό γυαλί που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σπίτι.

 • ΕΞΥΠΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  Αυτόματη ενεργοποίηση: απλώς πατήστε στο πλατό και η ζυγαριά θα ενεργοποιηθεί.

  Αυτόματη απενεργοποίηση: Θα απενεργοποιηθεί μετά από 10 δευτερόλεπτα αδράνειας.

 • ΥΓΙΕΙΝΗ

   Μεγάλο γυάλινο υλικό που έχει υποστεί σκλήρυνση: εύκολο στον καθαρισμό.

 • ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ

  Πολύ αξιόπιστο προϊόν με εγγύηση 2 ετών.

 • ΈΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ

  Για άμεση χρήση, 1 x CR3032 μπαταρία λιθίου περιλαμβάνεται με τη ζυγαριά.

Χαρακτηριστικά
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Χωρητικότητα 160  kg
Κλίμακα 100  g
Πλατώ ζύγισης Γυαλί σκληρυμένο  
Χρώματα Τιρκουάζ  
Τύπος μπαταρίας CR 2032  
Περιλαμβάνονται μπαταρίες    
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Είναι σημαντικό να ζυγίζεστε πάντα την ίδια ώρα της ημέρας. Η καλύτερη συχνότητα είναι μια φορά την εβδομάδα.
Αυτή η λειτουργία επιτρέπει την άμεση εμφάνιση του βάρους. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να εμφανιστεί το «0» - ο υπολογισμός του βάρους αρχίζει αμέσως.
Οι περισσότερες σύγχρονες οικιακές ζυγαριές έχουν έναν διακόπτη στη θήκη της μπαταρίας, διαφορετικά, δείτε το εγχειρίδιο οδηγιών.
Για απόλυτα ικανοποιητική χρήση αυτής της ζυγαριάς, η μέτρηση και το ζύγισμα πρέπει να πραγματοποιούνται πάντα στις ίδιες συνθήκες: – Να ζυγίζεστε πάντα ξυπόλυτοι. Τα πόδια σας πρέπει να είναι στεγνά και τοποθετημένα σωστά στα ηλεκτρόδια. Να προσέχετε γιατί εάν τα πόδια σας έχουν πολύ σκληρό δέρμα μπορεί να αλλοιωθεί η μέτρηση. – κατά προτίμηση μια φορά την εβδομάδα, νωρίς το πρωί, – 1/4 της ώρας αφότου ξυπνήσετε, έτσι ώστε το νερό στο σώμα σας να έχει διανεμηθεί στα κάτω άκρα. Είναι επίσης σημαντικό να σιγουρευτείτε ότι τα πόδια ή τα πέλματα δεν έρχονται σε επαφή μεταξύ τους (μηροί, γόνατα, κνήμες). Εάν χρειαστεί, βάλτε ένα φύλλο χαρτί ανάμεσα στα πόδια σας.
Εξαρτάται από τον τύπο ζυγαριάς που χρησιμοποιείτε: - Διαγνωστική ζυγαριά: η μέτρηση θα αλλοιωθεί. - Άλλες οικιακές ζυγαριές: δεν επηρεάζεται η μέτρηση.
Διατηρείτε πάντα τη ζυγαριά οριζόντια και μην τοποθετείτε οποιαδήποτε αντικείμενα πάνω στην πλάκα της.
Εάν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τη ζυγαριά για μεγάλο διάστημα, αφαιρέστε τις μπαταρίες.

Αν η ζυγαριά αποθηκευτεί κατακόρυφα με ένα ή περισσότερα ποδαρικά της στον αέρα ή εάν παραμείνουν αντικείμενα πάνω στη ζυγαριά, η πρώτη μέτρηση θα είναι λάθος.
Ίσως δείτε ένα μήνυμα "ERR" και ακούσετε ένα μακρύ μπιπ στο τέλος της λειτουργίας ζύγισης. Θα χρειαστεί να ζυγιστείτε ξανά.
Συνιστούμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για να καθορίσετε αν η ζυγαριά Body partner είναι ασφαλής για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, λόγω της λειτουργίας βιοεμπέδησης. Ωστόσο, αν τη χρησιμοποιήσετε, να θυμάστε ότι ο υπολογισμός τις λιπώδους μάζας θα είναι λανθασμένος. Συνεπώς, σας συμβουλεύουμε να τον αγνοείτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.
Συνιστούμε πάντα να χρησιμοποιείτε καινούργιες αλκαλικές μπαταρίες (μπαταρίες LR03), και να μην χρησιμοποιείτε ποτέ αλατούχες μπαταρίες (μπαταρίες R03) ή επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (μπαταρίες HR03). Όταν φορτίζετε μπαταρίες, να αντικαθιστάτε πάντα όλες τις μπαταρίες με καινούργιες αλκαλικές μπαταρίες. Αυτό δεν ισχύει για ζυγαριές που χρησιμοποιούν κομβιόσχημες μπαταρίες CR2032 ή μπαταρίες λιθίου.
Μπορείτε να καθαρίσετε τη ζυγαριά σας με πανί χωρίς ίνες, ελαφρά μουσκεμένο με νερό.
Μην χρησιμοποιείτε σύρμα ή σκόνη καθαρισμού. Ποτέ μην βυθίζετε τη συσκευή σε νερό.
Είναι φυσιολογικό να εμφανίζεται το μήνυμα «8888» όταν τοποθετούνται μπαταρίες. Το προϊόν βρίσκεται στη φάση εκκίνησης. Τοποθετήστε το σε επίπεδη επιφάνεια και περιμένετε να φύγει το μήνυμα. Εάν το μετακινήσετε ή πατήσετε επάνω του ενώ εμφανίζεται το «8888» θα ξεκινήσει ξανά η διαδικασία εκκίνησης. Η εκκίνηση μπορεί να διαρκέσει από 5 έως 30 δευτερόλεπτα.
Η ζυγαριά εντόπισε μια δυσλειτουργία κατά το ζύγισμα και κάνει αναβαθμονόμηση. Πρέπει να κατεβείτε από τη ζυγαριά και να περιμένετε να εμφανιστεί το «0.0» πριν ανεβείτε ξανά.
Το εικονικό πληκτρολόγιο ενεργοποιείται μόνο όταν ολοκληρωθεί το ζύγισμα. Πρέπει να ακολουθείτε τους πιο κάτω κανόνες: - Να κατεβαίνετε από το προϊόν όταν ολοκληρωθεί το ζύγισμα, - Το προϊόν πρέπει να παραμένει στο έδαφος όταν χτυπάτε τα πλήκτρα, - Να χτυπάτε τα πλήκτρα μόνο με ένα δάχτυλο, - Να χτυπάτε τα πλήκτρα μόνο με το δάχτυλο (όχι με αντικείμενα).
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Ναι, η διαγνωστική ζυγαριά μετρά την καθαρή μυϊκή μάζα και, αφαιρώντας την από τη συνολική μάζα σώματος, αποδίδει το συνολικό σωματικό λίπος, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται.
Ναι, το βάρος του ρούχου προστίθεται στη μάζα λίπους.
Κατά τη διάρκεια της βαθμονόμησης στο πλαίσιο της κατασκευής οικιακών ζυγαριών, ενδέχεται να εμφανιστούν διαφοροποιήσεις από ζυγαριά σε ζυγαριά. Λόγω αυτών των διαφοροποιήσεων, ενδέχεται να παρατηρήσετε διαφορές εάν συγκρίνετε το βάρος σας σε δύο διαφορετικές οικιακές ζυγαριές.
Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την έξυπνη ζυγαριά, αν έχετε βηματοδότη ή οποιαδήποτε άλλη ιατρική συσκευή. Για να μετρήσουν τη μάζα σωματικού λίπους σας, οι έξυπνες ζυγαριές εκπέμπουν ένα μικρό ηλεκτρικό σήμα που διαπερνά το σώμα σας και το οποίο μπορεί να προκαλέσει βλάβη ή παρεμβολές στον βηματοδότη (ή σε άλλη ιατρική συσκευή).
Στοιχειώδης για την ορθή λειτουργία του σώματός σας, η μέτρησή του σας επιτρέπει να είστε ενήμεροι για την περίπτωση πολύ χαμηλής ενυδάτωσης.
Συνίσταται από το νερό του σώματος, τα όργανα, τα οστά και τους μύες και ο ρόλος του δεν είναι αμελητέος κατά την ημερήσια κατανάλωση ενέργειας.
Στοιχειώδης για το σώμα σας, είναι ένα απόθεμα ενέργειας που πρέπει να παρακολουθείται.
Ο ΔΜΣ είναι ένας διεθνής δείκτης, που ορίστηκε από τον ΠΟΥ το 1997.
Ο ΔΜΣ υποδεικνύει το επίπεδο παχυσαρκίας και, ως εκ τούτου, τον κίνδυνο να είστε υπέρβαρος. Μετριέται ως εξής:


Ο ΔΜΣ είναι πολύ γενικός και όχι πολύ εξατομικευμένος. Δεν καθορίζει την τιμή της λιπώδους μάζας ή της μυϊκής μάζας.
Οι ζυγαριές μας χρησιμοποιούν τη βιοηλεκτρική εμπέδηση, επίσης γνωστή ως βιοεμπέδηση.

Διοχετεύεται στο σώμα σας ημιτονοειδές ρεύμα χαμηλής έντασης, το οποίο διαπερνάει εύκολα τους ιστούς που είναι πλούσιοι σε νερό (άλιπη μάζα: μυς, δέρμα...), αντίθετα, συναντάει μεγαλύτερη αντίσταση στο επίπεδο των ιστών που είναι φτωχοί σε νερό (λιπώδης μάζα).


Η αντίσταση που προκύπτει με αυτόν τον τρόπο, σε συνδυασμό με εξισώσεις στις οποίες λαμβάνεται υπόψη το προφίλ σας, μας επιτρέπει να υπολογίσουμε την άλιπη μάζα σας.

Η λιπώδης μάζα προκύπτει από την αφαίρεση της άλιπης μάζας από το συνολικό βάρος σας.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.